*

Captain Tsubasa SEGA CD

Bu konu; 89 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Makoto Soda
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kitayama' da grupta mıydı? Ben Nankatsu, Meiwa, Hanawa ve Ohsu' nun aynı grupta olduğunu biliyordum. Bu durumda Kitayama maçı nereden çıktı?   

Morisaki ile neden sürekli elle kurtarış yapıyorsun? Yumruk gücü daha yüksek bildiğim kadarıyla ve bunu yaparsan daha az gol yeme ihtimalin olabilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Tsumax

Evet Tachibana kardeşlerin maçları genelde zor geçer. Aslında bu maç da zor geçti. Golleri son dakikalarda buldum. Morisaki bu oyunda CT2'den daha iyi durumda.

@Hiena 2

Kitayama da bu grupta mücadele etti.
Hatta Shimabara adında bir takım daha vardı.
Grupta 6 takım mücadele etti.
Morisaki ile yakalama yapmamın sebebi yakalama gücü daha yüksek olduğu için.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Evet, Morisaki bu maçta aya iyi durumda. Bende level atlamış hali ile başladın sanmıştım. CT2 ye göre baya iyi. Aslında animeye uygun yapmışlar. Özel oyunculardan yese de normal oyuncuların şutlarını büyük oranda kurtarıyordu.

Evet, şimdi hatırladım da zamanında mangayı okurken bu takım ve bahsettiğin diğer 2 takıma dair maçlar geçiyordu. çok kısa gösteriyorlardı sanırım yada sadece maç skoru bilgisini vermişlerdi. 

Morisaki' nin yakalaması yumruk gücünden daha mı iyiydi?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2

Abi bu oyunda şöyle bir olay var.
Nasıl ki oyuncuların levelleri varsa becerilerin de levelleri var. Oyunun başında yumruk ve yakalama değerleri eşitti. Ben her topa yakalama yaptığım için yumruk ve yakalama değerleri arasında 3 değerlik fark oluştu. Başarılı bir yumruk yaptığımızda topun rakibe gitme olasılığı var ama yakalama da top bizde kaldığı için yakalamaya yüklendim.

Maçtan önceki ara sahne benim animede en sevdiğim bölümlerden bir tanesi bütün takımlar bir arada Hyuga ve Matsuyama'nın tartıştığı sahne.

Ulusal Şampiyona Son 16 Turu
Rakibimiz Nakanishi 
Nankatsu SC vs Naniwa FC

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Nedendir bilmiyorum ama bu oyunda en çok zorlandığım takım bu takım. Çoğu isim yapmış takımla hemen hemen aynı güçte. Hatta bazılarından daha güçlü.
Yenilgiyi tatmaya yaklaştığım ilk maç oldu.
Son 4 dakikada zorla kurtardık paçayı.

Ulusal Şampiyona Çeyrek Final Mücadelesi 
Nankatsu SC vs Shinjo FC

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Aslinda CT2'de de öyle oluyordu. Sürekli yakalama yaptığımızda bu değeri yumruğa göre daha fa la artıyordu.

Nakanishi aynı animeden gibi olmuş. Güzel goller yedi.  Gülümseme

Son takımda zorlanma nedenin psikolojik olabilir mi? Belki rakibi gözünde çok fazla büyütüyorsundur ve ondan kaynaklı zorlanıyor olabilirsin. Yada gerçekten çok güçlü bir rakip mi acaba?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsubasa Serileri yüksek kalite 1080p İZİN azap1974 9 1,707 02-08-2026, Saat: 21:23
Son Yorum: kreray
Captain Tsubasa J The Way To World Youth Makoto Soda 13 1,606 02-08-2026, Saat: 19:19
Son Yorum: Elslskxsoslm
Captain Tsubasa Sega CD (1994) Shin Serisi Doraibu 0 115 25-07-2026, Saat: 17:16
Son Yorum: Doraibu
Captain Tsubasa 2 Super Striker Japonya vs Brezilya (Final) Ysy56 0 55 25-07-2026, Saat: 09:25
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 3 Olympic Hen AC Reggiana vs FC Albese Ysy56 0 80 21-07-2026, Saat: 14:01
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: