*

Pes mi Fifa mı?

Bu konu; 2 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : RONALDO-GOAT-7
Anket Başlığı: Pes mi Fifa mı?
Anket kapatılmıştır.
Pes
100.00%
5 100.00%
Fifa
0%
0 0%
Katılımcı sayısı: 5 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peki siz bu iki dev futbol oyunu arasından hangisini daha çok seviyorsunuz?
Rugby,handball,ne isterseniz olsun.Sporu kendiniz seçeceksiniz,eğer bu sahayı istiyorsanız,Bana bir gol atın da göreyim hadi!

Genzo Wakabayashi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Her ne kadar Fifa oyun dünyasının büyük çoğunluğuna sahip olsa da Pes'in 2010-2013 yılları arasında güzel oyunlar yaptığı su götürmez bir gerçek.Özellikle Pes 2013,Pes 2011'in de takım seçme menüleri çok güzeldi.

O kadar futbol oyunu oynadım Pes 2013 kadar stabil,net bir oyun bulmak çok zor.bu oyunu güzel yapan şey aslında basit olmasıydı.Maça mı gireceksin tak tak iki tuşa bas maça gir.fifa gibi saçma menüler bir ton ayarlamalar yok.Kontrolleri mi ayarlayacaksın hemen menüsünden ayarlarsın tak tak genelde zaten r1 r2 l1 l2 ile yer değişirdi.My club be legend modları zaten efsane.Müzikleri şahane oyuncular Fifa'daki gibi topu alırken sağa sola oynamıyor her şey net.Bu net ve basitlik oyunun bizdeki yerini bambaşka seviyeye taşıyor.Hala yamaları yapılmaya da devam ediyor.güncel kadrolarla ve Hasan mustan spikerliğiyle maçı oynamak harika.

Fifa'da ise özellikle kronik sıkıntılar çok can sıkıcı.Yanındaki adama pas atamama,defans konusunda sürekli bir profesyonellik gerekliliği,oyuncular topu kontrol ederken vucütlarının da sağa sola oynaması derken cidden oyun mu oynuyorum çile mi çekiyorum diye düşünüyor insan.Öte yandan Fifa da kalmadı artık EA FC oldu.
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bende pes 06 pes 2013 ve en son bıraktıgı yerdeki pes 2019 ve 2020 hatrına pes diyorum..Efsaneler unutulmaz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: