*

CT2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçeleştirme Çalışması İle İlgili Bilgi

Bu konu; 134 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hiena 2umarım reis
Yukarı Çık Cevapla
Hem şöyle bir şey var v.10 ile v4.6 aynıysa ikini oyarsak bir şey fark etmeyiz yeni özelikler ekleseler keşke mesala Var gibi kart sistemi gibi neyse konu ile alakasız biliyorum ama merak ettim bir şey daha var @Hiena 2işler nasıl gidiyor bu çeviri işleri bir şeyler yapabiliyor musun?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Robert lewandowski

Bu oyunun farklı bir versiyonu yapıldı. Yani hikaye aynı ama bazı takımlarda yeni oyuncunlar var ve bu oyuncuların yeni portreleri var. Aşağıdaki linkten bu yeni versiyona bakabilirsin. 

Captain Tsubasa 2 Peak Battle Hack By Zhangjianihao (tsubasatr.net)

Oyunda bazı sahneleri, bilgi ekranı gibi yerleri çevirdim. Yarın kupa isimlerini çevirmeye çalışacağım. Sonra maç içi kalan sahneleri ve sonra ara sahneleri...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Oyunda maç ve isimleri ve kupa isimlerini çeviriyorum ve 42. maçlara kadar geldim. Şimdi aşağıdaki resimde işaretlediğim mavi alandaki maç ismini çevirdiğimde mantıklı bir bilgiye ulaşmadım. Bu maçta Brezilya' yı yönetiyoruz ve rakip Japonya. Alt sol taraftaki bilgi 'dostluk maçı' olarak geçiyor ama üstteki maç ismini çözemedim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımızdan resme bakıp yardımcı olacak olan varsa sizin bu konudaki yardımınızı bekliyorum.    

Bu arada bu maç Brezilya - Almanya maçından sonra geliyor. 

Edit: Başı Roberto kupası olarak çevrildi ama devamında düzgün bir bilgiye ulaşamadım. Bende 'Roberto Dostluk Kupası' olarak çevirip, oyuna ekledim. 

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ustad bence o kadar önemli deil orası salla gitsin bişelerGülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Tsumax

Yapmışken tam yapayım istiyorum. Bir kısmını da bulsam o şekilde giriyorum. Çeviride hiçbir sağlıklı veriye ulaşamadığım olursa, o durumda tahmini bir şey girebilirim. Ama şuana kadar oyuncu isimleri, takım isimleri, teknik isimleri, maç içindeki genel isimlendirmeler, maç ve kupa isimlerinde sorun yaşamadım. Hemen hemen doğru bir şekilde girdim. Şimdi bilgi ekranı çevirilerine geçeceğim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Wakashimazu123 ve Hack Oyunlarının Saçmalanması. ジャイロメ59 23 7,727 30-06-2026, Saat: 09:56
Son Yorum: Arem bey
Zhangjianihao ve CT2 Hackleri Telefonda Oynama[Videolu] AlphaT®.NET 37 11,521 26-06-2026, Saat: 19:49
Captain Tsubasa 2 NES Crazy St.E. (W.Cup) Hack S. Levin - Levin Shot By Crazy Striker Crazy Striker 36 6,872 24-06-2026, Saat: 13:32
ilk hack calismam Prime Italy Hack (yakinda) saksak 3 358 28-05-2026, Saat: 23:07
Son Yorum: Jemyro
Bayern münih hack:(levin44) levin44 11 2,286 16-05-2026, Saat: 21:53
Son Yorum: Jemyro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi