*

CT2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçeleştirme Çalışması İle İlgili Bilgi

Bu konu; 134 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hiena 2

Abi oyun ikinci Brezilya maçından sonra ara sahneler ve bitiş jeneriğinin ardından yeni sahne gelmesiyle birlikte kapanıyor. Ya emülatörden ya da versiyondan olabilir. Dediğin takımlara ne yazık ki ulaşamıyorum. Telefondan oynadığım için de olabilir. Hile ile bizim takıma alma yapsam eksik kalacak. Çünkü bir çok oyuncu yeniden oluşturulmuş. Arada tek tük çıkıyor Aoi , Levin ve Hino gibi. Takım kontrol edemediğim için maalesef pek yardımım dokunamayacak :(
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Aşağıdaki 4.6 versiyonu linki içerisinde tüm maçların şifreleri mevcut. O şifreler ile Amerika, Kamerun, Gana, Danimarka, Tayland, Meksika gibi maçları açabilirsin.  

Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V4.6 (tsubasatr.net)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Türkçeye çevirdiğim yeni takım ve oyuncu isimleri bilgisini sizlerle paylaşayım. Takımlarda herhangi bir sorun yok ve hepsi doğru. Oyuncularda da çok büyük çoğunluğunu doğru çevirdim. 2 - 3 tanesinde çeviride emin olamadığım isimler çıktı. Yani biraz Japonca telaffuzları çıktı ama İngilizce telaffuzları konusunda emin olamadıklarım oldu.  

Mesela Amerika' daki 10 numaralı oyuncu, Japoncasından harfleri bir araya getirdiğimde Jiyatsuku olarak ortaya çıkıyor ve bunu çeviri programı ile çevirdiğimde Jakku diye çeviriyor. Ve buda İngilizce de Jack olarak telaffuz ediliyor. Bu Jack çevirisi doğru ama harfleri bir araya getirdiğim ve Japonca olarak ortaya ıkan bazı emin olamadıklarımı bu şekilde çevirdim. Bazılarına da captaintsubasa.fandom.com şeklindeki Wiki sitesine de baktığımda Japonca isminin harflerinin oyundaki ile aynı olduğunu gördüm. Birçoğunu oradan kontrol ederek çevirdim. Bazı oyuncular zaten manga karakteri, bazıları da CT3 - CT4 gibi oyunlardan eklenen karakterler oluyor. O yüzden bunları rahat bir şekilde çevirebildim. Bazı karakterlerde uydurulmuş ve özellikle bunların doğru isimlerini tam olarak bulmak konusunda zorlandım.  

Aşağıda çevirdiğim yeni takım ve oyuncu isimlerine bakabilirsiniz. Benim çevirdiğim bu isimler arasında sizin fark ettiğiniz isimler varsa, onları da bildirirseniz, ona göre değerlendirip düzeltiriz.    

Yeni takımlar ve Oyuncular:

Takımlar:

Japonya  - Tayland
Japonya – RJ7
Fransa – Danimarka
Japonya – İsveç
Japonya – Brezilya (Youth)
Hollanda – Gana
İsveç – Kolombiya
Almanya – Amerika (United States)
Brezilya – Kamerun

Oyuncular:

Uruguay:
10 – Ruben
9 – Hino
8 – Aguilero
4 – Hugo

--------------

Hollanda:
11 – Kaiser
10 – Cruyfford
8 – Klinsmann
7 – Johan Rensenbrink (ismi sığmadığı ve oyunda da o şekilde girildiği için Johan ismini girdim)
6 – Willem Arminius
5 – Dick
3 – Botter
2 – Gustav
1 – Kaleci Dolman

------------------------

İtalya:
11 – Facchetti
10- Conti
8 – Gentile
7 – Carnevale

------------------------

İsveç:
11 – Larsson
10 – Levin
9 – Fredericks
4 – Brolin

------------------------

Almanya:
8 – Mayer
4 – Dieter

------------------------

RJ7:
10 – Yumikura
9 – Hino
8 – Sugimoto
7 – Okano
5 – Urabe
4 – Sakaki
1 – Kaleci Yamada

---------------------------

Suudi Arabistan:
11 – Vulcan
10 - Owairan
9 – Abdullah

Kuzey Kore:
11 – Yanterun
9 – Yang Jung

Çin:
10- Shujin
9 – Hi
6 – Chumei
4 – Sho Shunko

Meksika:
11 – Suarez
9 – Lopez
8 – Garcia
6 – Zaragoza

Danimarka:
11 – Haas
9 –  Chris
4 – Mark

Brezilya (Youth)
11 – Signori
10 – Natureza
9 – Rivaul
8 – Oliveira
7 – Pepe
6 – Nachimento
4 – Alberto
3 – Junior
2 – Oscar
1 - Kaleci Salinas

Tayland:
11 – Chana
10 – Faran
9 – Sakun
4 – Bunnark

Gana:
10 – Dia

Kolombiya:
9 – Milutivic
4 – Cordoba

Amerika:
11 – Luke
10 – Jack
9 – Mihael

Kamerun:
11 - Kamacho
10 – Muamba
9 – Etaw
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2

Abi Suudlardaki Bulcan Vulcan olacak.
Brezilya'da ki Shinyori büyük ihtimalle Signori olması lazım.CT5 de yer alan gıcık adam Gülümseme
Bir de bu versiyonda senin istediğin takımlardan sadece İsveç ile oynayabildim.Almanya, Arjantin, İsveç, Japonya, Brezilya derken oyun yine bitti.
Eğer istersen diğer versiyonlardan çeviri yapabilirim.İsveç'i paylaşayım

Levin = Dangan Şut ( mangada çok çıkar mermi demek) , Bunshin(Klon) Çalım , Roket Kafa Vuruşu, Nadawa Kougeki. Nadawa'nin anlamını hiç bir yerde bulamadım özel isim olabilir.Kougeki zaten hücum, saldırı demek.

Larson = Cannon Kafa Vuruşu, Power Kayma ve Blok , Chokusen Çalım, Sidewinder

Frederiks = High Speed Çalım, Dinamit Kafa Vuruşu

Brolin = Cannon Kafa Vuruşu, Chokusen Çalım, Power Kayma ve Blok

Orijinal oyundaki teknikler daha ağırlıklı kullanılmış. Oyundan ziyade mangadan almak daha iyi olur. Levin şut bile yok. Abi eğer istersen manga teknikleri paylaşabilirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Makoto Soda

Onu size soracaktım, unutmuşum. Vulcan mı Bulkan mı diye 

Normalde Vulcan ama İngilizce' de Bulkan diye kullanılmıyor muydu?  

Shinyori ismi, harfleri bir araya getirdiğimizde bu şekilde çıkıyor ama bende, bizde, Signori diye kullanılması gerekiyor diye düşünmüştüm. Bunun için netten Brezilya sinyori yazdığımda hiçbir sonuç çıkmazken, Shinyori yazdığımda Brezilya'lı birkaç kişide kullanılan isim olarak bazı siteleri gösterdi. O yüzden Shinyori dedim ama bende Signori olması gerektiğini düşünüyorum. Zira Shinyori Japonca telaffuzu oluyor sanırım. Bu durumda bunu Signori diye düzeltirim.  

Oyun, galibiyet-yenilgi durumuna göre farklı senaryolar ile farklı maçlara geçiyor. O yüzden tüm maçları yenerek ilerlediğimizde o yeni takımlar çıkmıyor. Önceki mesajımda verdiğim Zhangjianihao 4.6 versiyonu konusundan şifreleri indirip o şifreler ile o maçları açabilirsin.   

İsveç takım bilgileri için teşekkürler. Bunları not alıyorum ve editlemede o maça geldiğimde, bende çeviri yapıp senin bilgilerin ile de karşılaştırıp oyuna eklerim.        

Tabii ki, sen manga tekniklerini de paylaşabilirsin.

Bu arada Meksika maçını 0026-01-2A hile kodu ile açabilirsin.
Danimarka maçını da 0026-01-29 hile kodu ile açabilirsin. 
Brezilya' nın world youth kadrosunu da 0026-01-21 ile açabilirsin.

Çin, Hollanda, İtalya, Uruguay, Almanya, Kuzey Kore, RJ7, Suudi Arabistan maçlarını zaten açmayı biliyorsundur. 

Gana, Amerika, Kolombiya, Kamerun gibi maçları da dediğim gibi şifre ile açabilirsin. Hollanda - Gana maçını açarsan, Gana'yı kontrol ettikten sonra maçı hızlıca bitirecek 05F7-01-00 zaman sıfırlama ve 0028-01-05 bizim takım avans gol sayısı ile sonraki maçlara geçebilirsin. Bu şekilde devam edersen 2 - 3 maç sonra Kolombiya, sonra Amerika ve sonra Kamerun maçlarını her biri için şifre girmeye gerek kalmadan hızlıca görebilirsin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2

Abi şifreleri aldım ama diğer versiyonla tutmuyor.
Ben bütün maçları kazanıyorum demek ki bazı maçlar ondan açılmıyor. Rakip olarak bazen karşıma çıkıyorlar ama rakip olduğu zamanda oyunu durduramadığım için tekniğin ismini yazamıyorum. 
Açabilirsem paylaşırım açamazsam mangadan devam ederim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Wakashimazu123 ve Hack Oyunlarının Saçmalanması. ジャイロメ59 23 7,728 30-06-2026, Saat: 09:56
Son Yorum: Arem bey
Zhangjianihao ve CT2 Hackleri Telefonda Oynama[Videolu] AlphaT®.NET 37 11,521 26-06-2026, Saat: 19:49
Captain Tsubasa 2 NES Crazy St.E. (W.Cup) Hack S. Levin - Levin Shot By Crazy Striker Crazy Striker 36 6,873 24-06-2026, Saat: 13:32
ilk hack calismam Prime Italy Hack (yakinda) saksak 3 358 28-05-2026, Saat: 23:07
Son Yorum: Jemyro
Bayern münih hack:(levin44) levin44 11 2,309 16-05-2026, Saat: 21:53
Son Yorum: Jemyro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: