*

Hiena Hayatta mı?

Bu konu; 49 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Olabilir tabii... Bu oyun ile ilgili imkansız diye bir şeyin olmadığını defalarca gördük. Birçok özellik eklendi oyuna. Animeden resimleri yy-chr programı ile ekleyebiliyoruz. Kartal uçuşu, kaplan koşma sahnesi de eklendi oyuna. Benim Shin oyunumda kullandığım anime müziklerini de ekledik oyuna. Bunlar gibi sayısız özellik eklendi oyuna ve onun paylaştığı şeylerde eklenmiş olabilir elbet. Ama 3 yıl önce ilk videoyu yapmış ve o zamandan beri sadece video paylaşımı var. Bu kadar sürede bir oyun çıkarılıp paylaşılmaz mı? 

Bazı görüntüler, sahneler oyun havasını veriyor ama bazıları tamamen animedeki görüntüler olduğunu gösteriyor. Ama tabi özel bir yazılım programı ile gerçekten animedeki o top sürdükleri veya diğer özel tekniklerin uygulandığı sahneleri alıp oyuna o programlar ile eklemiş olabilirler. Bu mümkün olabilir. Ama özellikle 3 yılda ortaya konan bir şey olmayınca pek emin olamadım. 

Dediğin gibi demosunu iste bakalım sonuç ne olacak. Umarım böyle bir şey gerçekten vardır. Zira görüntüler çok güzel. Yine CT2 havasında/tadında ama PS2, Tatake dream, anime sahneleri ile... Böyle bir oyun senaryosu harika olurdu.  Göz kırpma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi -  @AlphaT®.NET

Bu hesap ile Hiena hesabını birleştirebilir miyiz? Eğer birleştirirken 2 hesaptan birinin konuları ve mesajları gitmeyecekse birleştirelim, böyle bir sorun varsa bu durumda 2 hesaptan birini silelim isterseniz. Hiena hesabının şifresini bilmiyorum ve hesabın mail adresini de artık kullanıyorum. Birkaç yıl önce başkasına vermiştim. 

Birde Hiena ismini kullanmak istemiyorum, artık Blade ismi ile devam edebilirim ama bu birazda size bağlı... Eğer sizler Hiena' yı kullan derseniz onu da kullanabilirim. Zira bu konuyu görmeyenler veya sonradan gelip de göremeyenler olacağı için Hiena' yı kullan derseniz yine o ismi kullanabilirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@"Blade"
bence heina ismi daha iyi Göz kırpmaGülümseme
[Resim: ZOQ4Xa.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@"Blade"
İki hesap birleştirme olayında konular duruyor mu kalıyor mu hiç denemedik temadan kaynaklı bazı sorunlar da yaşayabiliriz.İki hesapta da açılan konular,linkler ve yorumlar çok önemli bu yüzden ikisinin de kalması yerinde olur.
Kendini nasıl rahat ediyorsan o ismi kullan derdim ama biz seni hep Tolga abi olarak bildik bizim için nickin buGülümseme
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@"Blade"
tolga heina güzel bir 2 li kendini tamamlıyo bu isimler..Gülümseme Göz kırpma
blade nedir sinema film savaşçısı gibi Dil Çıkarma
[Resim: ZOQ4Xa.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi

Evet, iki hesapta da çok fazla konu paylaşımı var ve bunlardan birindeki bilgilerin gitmesini istemem. 
Bu durumda birçok kişinin isteyeceği şekilde nicki Hiena yapabiliriz. -Hiena- şeklinde olabilir. Veya ismin başına, sonuna farklı bir işaret koyabiliriz. Ama hem Hiena hesabındaki linkler kırıldığında linki yenilemek için hem de geçmişte paylaştığım konulara dair yeni bulduğum bilgileri ekleyip linki güncellemek için o hesabım üzerinde düzenleme yapma yetkim olabilir mi? Böyle bir şey mümkünse bu hesap ile devam edip ona erişim yetkim olması yeterli. O hesabı da silebilir/dondurabilirsiniz isterseniz. Bu hesabın ismini de belirttiğim gibi -Hiena- şeklinde yapabiliriz isterseniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: