![]() |
|
efootball2027 mobil/ps/pc/xbox turnuva düzenleme fikri - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Video Youtuber Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-video-youtuber-bolumu.html) +--- Forum: Farklı Seriler (https://tsubasatr.net/forum-farkli-seriler.html) +--- Konu Başlığı: efootball2027 mobil/ps/pc/xbox turnuva düzenleme fikri (/konu-efootball2027-mobil-ps-pc-xbox-turnuva-duzenleme-fikri.html) |
efootball2027 mobil/ps/pc/xbox turnuva düzenleme fikri - Shadoww - 20-08-2026 Biliyorsunuz ki, oyuna geçen hafta aldığı güncellemeyle beraber turnuva modu eklendi. Şunu düşünüyorum mobilden oynayanlar mobildekilerle,ps,pc,xboxdakiler de aynı platformdakilerle 4-8 kişilik turnuva yapsın 4 turnuvanın ilk 3 oyuncusuna da sitede belli süreli bir yerde gösterelim. Ya da üyelerin rütbelerine ekstra Şampiyon,İkinci,Üçüncü gibi rütbeler eklensin. Ödüller: 1.30 Rep 2.25 Rep 3.20 Rep 4.10 Rep Katılan tüm üyelere de teselli ödülü 5 rep verilsin. Ama bu turnuvayı Youtube'da paylaşabilecek birisi varsa çok memnun olurum. Mobilden oynuyorum mobilde hesabı olanlar dm'den bana isimlerini yazsın arkadaşlık isteğini göndereceğim. İyi günler dilerim.
RE: efootball2027 mobil/ps/pc/xbox turnuva düzenleme fikri - Wakasimazu Ken - 20-08-2026 Katılmayı isterim kardeşim kuralları nasıl olacağını keşke söyleseydin ama belki katilanlara göre yaparsın ama cumartesi günü katılabilirsin günü belli mi ve oyunu biliyorum ama turnuva şeyini görmedim vali mi olcak biraz bilgi verebilir misin RE: efootball2027 mobil/ps/pc/xbox turnuva düzenleme fikri - Shadoww - 20-08-2026 Vsli gibi düşün ama turnuva gibi olcak abi. Turnuva modu geldiği için. Kurallar 1-İmkanı olan sesli konuşarak oynayabilir ben sesli konuşma yapmayacağım bilginize. 2- VPN veya Booster uygulamalar kullanmak yasaktır (Android ve Ios için) 3- Turnuva ağacı düzenli olarak buraya yazılacaktır. 4- Kazananın 1 yıldızı olacaktır. 5. Maçları terketmek yasaktır. 6- Maçlar içerisinde hile açmak yasaktır. 7- Turnuva içindeki fair play örnekleri de Youtube de kim yayınlayacaksa onun tarafından kanalına möderatör yapılmasını rica ederim. 8- Maçların sonunda fairplay örneği sergileyiniz. Toksik/aşağılayıcı/dalga geçici davranışlar,hareketler,sözler, emojiler kullananlar varsa bana dmden bildiriniz. Turnuvadaki puan tablosunda tüm puanları sıfırlanarak ekstra olarak -30 puandan başlayacaktır. Turnuvadaki 3 maçındada hükmen mağlup sayılacaktır. Dmden geri dönerseniz sevinirim @Shadoww ![]() Tarih de herkes ne zaman hazır olursa o zaman başlarız (14 Eylülden önce maçlar bitirilmelidir)
RE: efootball2027 mobil/ps/pc/xbox turnuva düzenleme fikri - Wakasimazu Ken - 20-08-2026 Yani sesli konuşmak güzel olmuş ama benim diskord hesabım yok telefondada yer yok açıkçası bankalar oyunlar fotoğraflar vesayre GB doldu ama oynarız seni kırmamak için kadrom biraz düşük ama olsun hallederiz RE: efootball2027 mobil/ps/pc/xbox turnuva düzenleme fikri - Shadoww - 20-08-2026 Abi sen kendini geliştir yeter kimseyi acele ettirmek istemiyorum sen geliştir hesabını o zaman başlarız 14 eylüle sarkmasın yeter.
RE: efootball2027 mobil/ps/pc/xbox turnuva düzenleme fikri - Wakasimazu Ken - 20-08-2026 Yok bot degilizde oynayabiliyoz kaleci yok neyse görelim bakalım kadromda 2750 kolektif güç muydu yada 2960 ama yüksekti gene yeter bence hem eğlenceli olur kafa dinlemek için hep iş olmuyor valla azcik eğlenmek Lazım bekliyorum |