![]() |
|
CAPTAIN TSUBASA 2: WORLD FIGHTERS YENİ DUYRULAN TSUBASA OYUNU HAKKINDA TÜM BİLGİLER - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Oyun Yardım ve Destek Hattı (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-yardim-ve-destek-hatti.html) +--- Konu Başlığı: CAPTAIN TSUBASA 2: WORLD FIGHTERS YENİ DUYRULAN TSUBASA OYUNU HAKKINDA TÜM BİLGİLER (/konu-captain-tsubasa-2-world-fighters-yeni-duyrulan-tsubasa-oyunu-hakkinda-tum-bilgiler.html) |
CAPTAIN TSUBASA 2: WORLD FIGHTERS YENİ DUYRULAN TSUBASA OYUNU HAKKINDA TÜM BİLGİLER - hakki212313214123213 - 18-02-2026 Uzun bir aradan sonra Captain Tsubasa oyunları yeni bir ana yapımla tekrar sahalara dönüyor: CAPTAIN TSUBASA 2: WORLD FIGHTERS. Bandai Namco’nun 5 Şubat 2026 tarihli resmî duyurusuyla birlikte oyunla ilgili ilk “kesinleşen” detaylar da gelmeye başladı. Aşağıda, 17 Şubat 2026 itibarıyla resmî sayfalarda yer alan bildiğimiz her şeyi tek bir yerde topladık. (bandainamcoent.com) Bildiklerimiz (Resmî / mağaza sayfalarından teyitli) 1) Çıkış yılı ve platformlar
2) Geliştirici / yayıncı
3) Oyun ölçeği: takım, karakter ve animasyon sayısı Şu anki açıklamalara göre oyun, seri tarihinin en büyüklerinden biri olarak konumlandırılıyor:
4) Oynanış: “Super Action Soccer” ve yeni sistemler Bandai Namco oyunu net şekilde “arcade/anime futbolu” gibi konumlandırıyor:
5) Hikâye ve “Journey” modu: World Youth Arc doğrulaması Şu ana kadar hikâye tarafındaki en net bilgi Nintendo Switch sayfasında:
6) Çok oyunculu / online (şu an gördüğümüz kadarıyla)
7) Müzikler (çok güzel detay!) Bandai Namco’nun duyurusunda, önceki Captain Tsubasa oyununda da görev yapan besteci Tadayoshi Makino’nun geri döndüğü ve oyun için 80+ yeni BGM parçası hazırladığı yazıyor. (bandainamcoent.com) 8) Dil desteği (şimdilik mağaza sayfalarında gördüğümüz)
9) Yaş derecelendirmesi / içerik uyarıları
10) PC sistem gereksinimleri (şimdilik) Steam tarafında sistem gereksinimleri henüz detaylandırılmamış:
Henüz bilinmeyenler (resmî olarak açıklanmayanlar) Şu an resmî kaynaklarda bulamadığımız / duyurulmayan başlıklar:
Kaynaklar (resmî sayfalar)
Kişisel Fikirlerim: Oyunun genel yapısı, fragmandan gördüğümüz kadarıyla Rise of New Champions'a çok benziyor. Bu bir artı mıdır eksi midir kişisine bağlı; ancak benim gibi uzun süreler bu oyunda vakit geçirdiyseniz, biraz daha farklı bir deneyim görmek tabii ki daha fazla mutlu ederdi. Bence oyunun en kilit noktası oyun motoru olacak. Eğer UE5+ ise çok iyi bir oyun da bizi bekliyor olabilir, veya Rise of New Champions'tan kopyala-yapıştır yapılmış 1-2 yenilikle bir "para cukkalama" operasyonu da görebiliriz. Her iki ihtimali de eşit gibi düşünsem de, fragmanda biraz 2. seçenek daha ağır bastı. Ayrıca ben bu oyuna karşı biraz "anti-empati" ile başlayacağım. Çünkü Rise of New Champions yeterli destek ve update'ler ile online'da canlı kalsaydı, her hafta yeni animasyonlar ve benzeri şeyler oyuna eklenseydi, o oyun halen Tsubasa kitlesi için 1. seçenek olurdu. Ben bu oyunda da aynı şeylerin yaşanacağını düşünüyorum. Oyun PS5'e çıkacakmış ama ben fragmanda PS4 kalitesinde bir oyun gördüm. Daha binlerce şey söylenebilir ancak tabii ki hiç gelmeyebilirdi de. Ümidim, bu kadar gelişmiş bir dönemde bu oyunun sürekli update almasıdır; ki artık bu zor değil arkadaşlar. Ben de bu sektörün bir tık içerisinde olan bir insan olarak şunu söyleyeceğim: Eğer oyunun kaynak kodları toplulukla paylaşılsa, çok cüzi miktarlara haftada 20'den fazla yenilik getirilebilir. Ancak profesyoneller böyle düşünmüyor veya uğraşmıyor. Kısacası bu oyunun kaderi, alacağı yeniliklere bağlı gibi gözüküyor. Okuduğunuz için teşekkürler. Bu arada hayırlı Ramazanlarınızı da şimdiden dilerim, iyi günler veya iyi geceler. RE: CAPTAIN TSUBASA 2: WORLD FIGHTERS YENİ DUYRULAN TSUBASA OYUNU HAKKINDA TÜM BİLGİLER - SAGA - 18-02-2026
RE: CAPTAIN TSUBASA 2: WORLD FIGHTERS YENİ DUYRULAN TSUBASA OYUNU HAKKINDA TÜM BİLGİLER - Juan Diaz 10 arjantin - 08-07-2026 Eline sağlık mükemmel |