![]() |
|
Japonya İspanya maçı nasil bitmeli - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Manga Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-manga-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Manga Tartışma & Anket Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-manga-tartisma-anket-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Japonya İspanya maçı nasil bitmeli (/konu-japonya-ispanya-maci-nasil-bitmeli.html) |
Japonya İspanya maçı nasil bitmeli - Genzo_Misaki - 29-12-2025 Bu konuyu açmamın nedeni birçok insanın Japonya’nın kaybetmesini istediğini görmem @ScoUnk abinin de başka bir forumda kaybetmesini istediğini gördüm ama İspanya penaltılarda kazansa bile en büyük yıldızları olmadan Brezilya’dan 30 gol falan yiyecekler michael bu maçta sınırları zorlamanın da ötesine geçti ve hatrı sayılır bir süre topa değebileceğini düşünmüyorum bu yüzden en azından finale yakışır bir final oynanması için Japonya kazanmalı aynı zamanda bunun raphaelin penaltı kaçırmasıyla/wakashimaznun kurtarmasıyla bitmesini isterim özel bir sebebi yok ama ısınamadım kendisine. Sizin fikirleriniz nelerdir acaba bu konu hakkında (finalde hırslı bir Wakabayashi ve olimpiyat madalyası için savaşmaya devam eden bir Misaki görmek de tabii ki beni mutlu eder) finalde de tsubasa sanaenin kritik durumundan dolayı acil dönse ve finali tsubasa olmadan Wakabayashinin Almanya karşısındakine benzer bir performansıyla 2-1 (goller hyuga ve uzatmaların son saniyesinde Wakabayashinin kritik kurtarışıyla kontrada misakiden gelmesi hayalimdir şu şekilde seri bitse de daha gam yemem) kazanarak tsubasaya bağlı değiliz mesajı vermeleri de çok hoş olur RE: Japonya İspanya maçı nasil bitmeli - ScoUnk - 08-01-2026 Valla bir şekilde bitsin de, nasıl biterse bitsin. Gerçekten şu serinin geldiği noktada Takahashi'ye saygımı kaybettim. Gereksiz bir uzatma çabası, Michael'i tanrı moduna sokma, sürekli plot twist yapma hırsı. Hikayede plot twist olması, bizi kandırması 1 kere güzel olur 2 kere güzel olur. 50 kere yapılırsa suyu çıkar. Ben çok sıkıldım, benim gibi bir sürü insan var. Biz 3 sayfa boyunca Ishizaki'nin anasının konuşmasını dinliyorsak burada bir ritm problemi vardır. Koca bir bölüm geçti Wakashimazu daha şut çekecek inşallah. Gerçekten sık sık kendini tekrarlayan ve gereksiz uzatılan bölümleriyle Takahashi'nin artık özgünlüğünü yitirdiğini ve yavaş yavaş seriyi sonlandırıp emekli olması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa çok sert bir popülarite düşüşü yaşayacak. RE: Japonya İspanya maçı nasil bitmeli - Genzo_Misaki - 10-01-2026 Abi biryere kadar sana katılıyor olsam da bence fanları sıkan maçın uzunluğundan ziyade bu maçın yıllardır sürmesi , açıkçası ilk yarı ve penaltılar arası yani rising sun the final ve rising sun finalsin bir bölümünü aynı gün içinde okuyan biri olarak ben keyif aldım okurken, knee raiju olsun , raiju drive olsun keyifli yeni şutlar da gördük şahsen ben Almanya Japon’ya maçından da Wakabayashinin sakatlanması hariç yüksek seviyede keyif almış biriyim uzunluğundan çok içi önemli benim için maçın. Mesela: İsveç Japonya maçı tekrara düşmesi nedeniyle beni çok sıkan bir maçtır akaiyi severim ama sürekli levin vuruyor akai ağzı yüzü burnuyla engelliyor falan bence maç uzatmalarda bitse ve bütün bölümler tek günde yayınlansa şuan şikayet edenlerin %90 o şikayet etmezdi tabii bu benim görüşüm iyi akşamlar |