Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 2 - Final Evolution | Açılış Videosu - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Video Youtuber Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-video-youtuber-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa 2 Hack Serileri (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hack-serileri.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 - Final Evolution | Açılış Videosu (/konu-captain-tsubasa-2-final-evolution-acilis-videosu.html)

Sayfalar: 1 2

Captain Tsubasa 2 - Final Evolution | Açılış Videosu - Hiena 2 - 30-10-2024

İyi akşamlar,

Final Evolution oyunumun açılış videosunu paylaşmak istedim. Özellikle bu müzik ile beraber bu açılış videosu daha renkli hale geldi.  Gülümseme

RE: Captain Tsubasa 2 - Final Evolution | Açılış Videosu - Ysy56 - 30-10-2024

@Hiena 2 Mükemmel bir video daha bu hacki ve Shin Süper Strikerı telefonda oynamak isterdim ama oynanmaması kötü oldu izlemeside keyifli Abi Eline Sağlık Gülümseme

RE: Captain Tsubasa 2 - Final Evolution | Açılış Videosu - Hiena 2 - 30-10-2024

Diğer konuda belirtmiştim ama buraya da yazayım.

Bu oyunu tekrar güncellemeyi planlıyorum. Diğer hack oyunlarından yakın görünümlerle ve yeni animasyonlarla ilerleyen zamanlarda tekrar güncelleyeceğim. Her maçtaki çoğaltma işlemini farklı yöntemlerle uygulayacağım için telefonda da oynanabilecek. Sende bu sayede oyunu telefonda oynayabileceksin.

Shin super strikeri güncellemek ise birazda sıkıntılı ve uzun bir işlem olabilir. Onun telefonda oynanmasını sağlayacak güncelleme sözünü vermem ama Final Evolution'u kesinlikle güncellemek istiyorum.

RE: Captain Tsubasa 2 - Final Evolution | Açılış Videosu - Jun Misugi - 30-10-2024

Video güzel olmuş

İstersen video kayıtlarını "Xbox Game Bar" ile al böylece daha kaliteli ve sadece video kaydı almış olursun

Burada videosu var 

RE: Captain Tsubasa 2 - Final Evolution | Açılış Videosu - Ysy56 - 30-10-2024

@Hiena 2 iki konuyuda benzer mesaj atmışım Abi ondan Final Evolutionda 2023 versiyonda olur şimdiden heyecanlıyım

Shin Süper Striker Final Evolutiona göre daha gelişmiş bir oyun herhalde Abi 

Shin Süper Striker oynanamazsada benim için sorun değil Abi 

Yeterki Final Evolution oynansın uzun zamandır söyle iyi bir hack oynayamıyordum bazı hacklerde telefonda oynanmıyordu

Şimdiden Kolay gelsin diyorum Abi Tekrardan Teşekkür ederim Gülümseme

RE: Captain Tsubasa 2 - Final Evolution | Açılış Videosu - Hiena 2 - 30-10-2024

@Jun Misugi

Aslında bende sana hangi programı kullanıyorsun diye soracaktım. Birkaç program denedim ve birinin kalitesi çok kötüydü, bu videoyu paylaştığım program ise 5 dakika ile sınırlıydı. Çoğu programda böyle durumlar olunca tek tek denemek istemedim ve 5 dakikalıkta olsa bu program ile bunları oluşturdum. 

Sende bu Xbox game bar ile mi videolarını hazırlıyorsun? 

Yalnız bende arama bölümünde bu isimle açılmadı. Sanırım benim Windows 10 da kurulu değil. Bu durumda sitesinden falan indirmem mi gerekecek?

@Ysy56

Final Eolution manga konulu bir hackti. Shin super strikerde anime uyumlu bir hack. İlk seri ve Shin serisini birebir işlediğim bir senaryo ile oluşturdum. Takımlar, oyuncular, müzikler, ara sahneler animeye uygun olarak yapıldı.