![]() |
|
Maç Seçme Butonu ile İstediğimiz Maçı Şifresiz Açma - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hex Kodları ve Offset Paylaşımları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hex-kodlari-ve-offset-paylasimlari.html) +--- Forum: Captain Tsubasa 2 - Hex Kodları Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hex-kodlari-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Maç Seçme Butonu ile İstediğimiz Maçı Şifresiz Açma (/konu-mac-secme-butonu-ile-istedigimiz-maci-sifresiz-acma.html) Sayfalar:
1
2
|
Maç Seçme Butonu ile İstediğimiz Maçı Şifresiz Açma - Hiena 2 - 06-10-2024 Arkadaşlar bu konu yıllar önce linkte verdiğim dökümanda yer alan 1. yöntem ile paylaşılmıştı. Ben ise burada bu işlemi 3 farklı yoldan nasıl yapabilirsiniz buna dair bilgileri paylaşacağım. Bu işlemlerle Kick off & Continue bölümünde hemen sağda bir seçim butonu açılır ve oradan istediğiniz maçın kodunu seçip, o maça şifre girmeden hızlıca gidebilirsiniz. 05 kodu ile Flamengo maçını 20 kodunu seçerek Brezilya maçını açabilirsiniz. 1. ve 3. yöntem ile oyuncularımız her zaman 1 levelde maça başlarlar. 2. yöntemle oyuncularımız o takıma benzer güç düzeni ile oynar. Yani oyuncularımızın her maçta level atlamaları durumunda sahip olabilecekleri level oranları ile o maça başlarlar. Maç seçim butonundan 05 rakamını seçip Flamengo maçını açarsak, oyuncularımız 8 level oranı ile başlarlar. 20 rakamlı Brezilya maçını seçersek, oyuncularımız 41 level oranı ile oynarlar. Adios ![]()
Maç Seçme Butonu ile İstediğimiz Maçı Şifresiz Açma.doc (Dosya Boyutu: 47.5 KB / İndirme Sayısı: 34)
RE: Maç Seçme Butonu ile İstediğimiz Maçı Şifresiz Açma - Tsumax - 06-10-2024 Yine güzel bir paylaşım ama ben benim hack üzerinde denedim hata verdi anlamadım bişe. Muhtemelen oynadıgım kodlarla çakışma olmuştur. RE: Maç Seçme Butonu ile İstediğimiz Maçı Şifresiz Açma - Hiena 2 - 06-10-2024 @Tsumax 133 ofsetindeki 4C EA BE kodları buna neden oluyor. Onları orijinal haline getirirsen seçim yaptıktan sonra istediğin maç açılacaktır. Bu kodlar 3EFA ofsetindeki A5 26 C9 07 90 02 A2 56 C9 12 90 02 A2 39 4C 2C 81 bu kodları gösteriyordu. Bunlar takım atlama kodları sanırım. Belli bir maçtan açmak için mi girdin? Yada müzik kodları olabilir. Çok gerekli değilse bunları kaldır istersen. RE: Maç Seçme Butonu ile İstediğimiz Maçı Şifresiz Açma - Tsumax - 07-10-2024 134 Maç öncesi çalan müziği her maçta değiştirmeydi. Bu kodla ne alakası var acaba ilginç. Evet şimdi denedim oldu. RE: Maç Seçme Butonu ile İstediğimiz Maçı Şifresiz Açma - ozan55 - 07-10-2024 Abi Bu Çok İyi Abi Şimdi Bu Yöntem Her Tsubasa 2 Hack Oyunlarına Oluyormu? RE: Maç Seçme Butonu ile İstediğimiz Maçı Şifresiz Açma - Hiena 2 - 07-10-2024 @Tsumax Senin oraya girdiğin her maçta müzik değiştirme kodları birkaç kod öncesindeki maç butonunu sağlayan kodlarla bağlantılı. Yani üstteki ve alttaki satırda yer alan kodlar, o açılıştaki menü bölümünde kick off - continue ve müzik bölümünün kodlarını belirtiyor ve sen o şekilde bir yer gösterim yaptığın zaman -bizim gireceğimiz maç seçme butonu da aslında bir yer gösterim kodu olup bir yeri gösterdiği için- bundan kaynaklı bir hata yaşanıyor. @ozan55 Hemen hemen bütün hack oyunlarına olur. Sadece yukarıda belirttiğim @Tsumax ın oyununda uyguladığı hemen kendisinden birkaç kod sonraki müzik kodlarını değiştirme gibi değişiklikler yapılırsa bu durumda hata verir. Orada bir değişiklik yapılmamışsa birçok hack oyununda bu işlem geçerli olur. Birde Zhangjianihao V10 hackinde olmuyordu. O oyunda da açılıştaki ofsayt modu ve şifre bölümü gibi modlardan kaynaklı bu maç seçme butonunu eklesek bile kullanamıyoruz. |