Tsubasa Türkiye Platformu
Almanya İspanya Rising Sun Captain Tsubasa War Of The Giants V2 - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Video Youtuber Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-video-youtuber-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa 2 Hack Serileri (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hack-serileri.html)
+--- Konu Başlığı: Almanya İspanya Rising Sun Captain Tsubasa War Of The Giants V2 (/konu-almanya-ispanya-rising-sun-captain-tsubasa-war-of-the-giants-v2.html)

Sayfalar: 1 2 3 4

Almanya İspanya Rising Sun Captain Tsubasa War Of The Giants V2 - Jun Misugi - 19-08-2024

Captain Tsubasa 2 War Of The Giants Hack V2 Almanya Rising Sun manga finalinde İspanya ile oynayacak 
İspanya kalede Callusias defansta Blueno Grandios Payol Del horeno Orta sahada Xavii İniesta Mihael Raphael forvette  Rail ve Fersio torres ile güçlü bir rakip@CT2WORLD tarafından yapılan güzel bir hack oyunu ile sizlerleyim
#captaintsubasa2hack, #WaroftheGiantshack,#captaintsubasa2Japonya,
#worldyouthhack,

RE: Almanya İspanya Rising Sun Captain Tsubasa War Of The Giants V2 - Hiena 2 - 20-08-2024

@Jun Misugi

3-0 dan sonra Almanya, İspanya için çok zayıf kalmış diyordum ama maçı iyi çevirdin. Birçok maçta ilk yarıda kötüyken 2.yarılarda bambaşka bir oyun ortaya koyuyorsun. Musashi maçındaki Tsubasa gibisin. Sanki Yayoi gibi biri sana şike yapmanı teklif etmiş de sonrasında vicdan azabı çekip 2. yarıda kendini toparlamış gibisin.  Gülümseme

Aslında en baştan beri birebirde şut ve çalım denemeliydin. Dışardan çektiğin birkaç şut böyle boşa gitti.

@Tsumax

Güzel, oynanabilir bir oyundu... Tamamen milli maçlar üzerinden giden farklı bir format ile hack dünyası içinde özel bir oyun olarak yer almış oldu. Her şeyi çok iyi düşünmüşsün ve abartılar olmadan imkan dahilinde yapılabilecek her şeyi yapmışsın. Daha fazla imkanın olması durumunda çok daha iyi çalışmalar yapabileceğine inanıyorum. 

İyi bir potansiyelin var... Aynen devam  Süper

RE: Almanya İspanya Rising Sun Captain Tsubasa War Of The Giants V2 - Tsumax - 20-08-2024

Gerçekten tüm maçlar içinde en iyi geri dönüştü Miheala pas atılmama hatası haricinde güzel maç oldu.
Vakit bulunca bu hack üzerinden bende dlc maçları atabilirim kısa kısa bakalım..
@Hiena 2 Aynen ustad onur bu hackte inanılmaz maçlar çevirdi namaglup oyunu tamamladı.

Hack dünyasında bu siteye en önemli hacklerimdem çok begenilen "ct4 for ct2" adlı hackle başlamıştık.
Üstüne koya koya sizlerinde buldugu yeni kodlarla kafamda bir çok proje oluştu.
Sonra " Road to Road" la ilk defa 5 takım kontrol ettiğimiz bir hack yaptım.
Ve sonra mangayı ögrendim bu hackin ilk versiyonu olan "World cup" adlı hackte world youth mangayı tam olarak bilmeden yansıtmaya çalıştık.Ve bu son hackimizle tüm mangaları elimizden geldiğince yansıtmaya çalıştık.
Videoyu izleyip manga hakkında bilgisi olmayanlar artık merak edecek okuyacaktır mutlaka tsubasayı seviyorsa..
Son olarak tekrardan hem yakın görünümlerdeki katkınız hem tüm videolardaki yorumlarınız için tekrar teşekkürler ustad.

@Jun Misugi Ben ve izleyenler yeni hack video anlatımlarını merakla bekliyor olacagız.

RE: Almanya İspanya Rising Sun Captain Tsubasa War Of The Giants V2 - Jun Misugi - 21-08-2024

@Hiena 2
İlk gol aslında taktikseldi çünkü golü yiyince Schneider'in levelleri yükselecek ve maç boyu öyle kalacaktı.Hesaba katmadığım şey ise Rafael'di,Schester'in özel pası ile atakları yönlendirirken sorun yaşamam diye düşünürken Rafael bu pasları kesti.Oyunda gol yedin mi devamı geliyor zaten kalecimizin enerjileri bizim için büyük sorun.Art arda birkaç özel şut çektiklerinde gol de peşinde geliyor.
Aslında ben de daha çok Misugi tarafındayım Tsubasa ile olan kapışmasında Yayoi söyleyince Yayoi'ye de kızıyor ve tokat atıyordu.
Maçta da her şeyini verdi zaten ilk seride Misugi kadar zorlayabilen bir Hyuga var 

@Tsumax
Maçları çevirmek çok güzel bir duygu,namağlup tamamlamak da öyle.
Ben CT-4'ü birkaç kez oynamayı denedim ama oyunun hiçbir şeyi sarmadı beni ilk maçı bile bitiremedim.
Belki CT-4 for CT2 hackini güncellemeli ve ismini de 4.oyunun ismi yapmalısın.
Sizler hack oyunları yaptıkça ben de oynayacağım senin ve Heina'nın ellerine sağlık

RE: Almanya İspanya Rising Sun Captain Tsubasa War Of The Giants V2 - Hiena 2 - 21-08-2024

Mağlup duruma düştükten sonra Schneider' in levelleri yükseliyor ama beraberlik ve öne geçme durumunda değerleri normale dönmüyor mu, maç boyunca yükselmiş şekilde mi kalıyor?

RE: Almanya İspanya Rising Sun Captain Tsubasa War Of The Giants V2 - Jun Misugi - 21-08-2024

@Hiena 2
Normalde dediğin gibi ama bu hackte @Tsumax farklı şekilde olarak maç boyunca haline getirmiş.
Bunu birkaç maç önce farkettimGülümseme