Tsubasa Türkiye Platformu
Palemerias Maçındaki Sahne'den sonra - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Hack Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-bolumu.html)
+--- Forum: Hack, Kod, Offset Yardım/Destek Hattı (https://tsubasatr.net/forum-hack-kod-offset-yardim-destek-hatti.html)
+--- Konu Başlığı: Palemerias Maçındaki Sahne'den sonra (/konu-palemerias-macindaki-sahne-den-sonra.html)

Sayfalar: 1 2 3


Palemerias Maçındaki Sahne'den sonra - Robert lewandowski - 16-08-2024

Arkadaşlar Palmerias maçındaki sahnden sonra  roberto ve meo'nun konuşmasını iştiyorum coimbra ve santanın kodlarını nasıl değiştrebilirim? ?????


RE: Palemerias Maçındaki Sahne'den sonra - Hiena 2 - 16-08-2024

Aşağıdaki konudan istediğin bir ara sahneyi istediğin maç öncesine, sonrasına veya devre arasına taşıyabilirsin. 

CT 2 - Sahne Ekleme (tsubasatr.net)


Aşağıdaki konudaki dökümanda Roberto, Meao ve diğer tüm karakterlerin görünümlerine dair kodlar mevcut. Mesela Meao'nun kodu 38 dir. Roberto'nin 3B ve 3C gibi kodları vardır.  Carlos'un kodu 15, Coimbra' nın kodu 5F dir.   

Ara Sahnede Oyuncuların Kodları (tsubasatr.net)


Alttaki konudan ise ara sahnelerdeki kodların kullanıma, hangi kodun ne işe yaradığına dair bilgileri öğrenebilirsin. Bunlar yukarıdaki 2.konuda yer alan kodların bilgilerini, kullanımlarını anlatıyor. 

Ara Sahne Editleme (Beklenen Paylaşım - Detaylı) (tsubasatr.net)


RE: Palemerias Maçındaki Sahne'den sonra - Robert lewandowski - 16-08-2024

@Hiena 24.maçtaki coimbra ve santana konuşmasını bulamiom


RE: Palemerias Maçındaki Sahne'den sonra - Hiena 2 - 16-08-2024

Yukarıdaki mesajımda 2. linkteki konuda bunlar var ve mesajımda bunların kodlarını yazdım zaten. 

Carlos'un kodu 15, Coimbra' nın kodu 5F dir.


RE: Palemerias Maçındaki Sahne'den sonra - Robert lewandowski - 16-08-2024

@Hiena 2tm ama ben değiştirimde oyun çarpıldı FC ED 57 DF DF EA FF E8 01 F9 55 FB 01 63 DE E9 ED 54 DD EF E1 bunlardan hangisi carlos


RE: Palemerias Maçındaki Sahne'den sonra - Hiena 2 - 16-08-2024

Ara sahneler genelde E8 kodu ile başlar. E8 ve sonraki kodlar o sahnenin kodları oluyor. Sen orijinal oyunu da açıp o 2.linkteki verdiğim ara sahne dökümanını açarak oradan Carlos'un sao paolo'nun yeni oyuncusu mu var dediği sahne kodlarını kopyala ve 4. maçtaki ara sahne üzerine yapıştır. Yada ilk konu linki olan sahne ekleme konusundan 1.maç öncesi carlos ve tsubasa nın o sahnesini 4.maç sonrasın taşı ve daha sonra o sahnedeki Carlos ve tsubasa kodları yerine istediğin oyuncuların/karakterlerin ara sahne kodlarını gir.