Tsubasa Türkiye Platformu
CT2 Hack Hakkında Birkaç Soru? - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Hack Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-bolumu.html)
+--- Forum: Hack, Kod, Offset Yardım/Destek Hattı (https://tsubasatr.net/forum-hack-kod-offset-yardim-destek-hatti.html)
+--- Konu Başlığı: CT2 Hack Hakkında Birkaç Soru? (/konu-ct2-hack-hakkinda-birkac-soru.html)

Sayfalar: 1 2


CT2 Hack Hakkında Birkaç Soru? - Snake10 - 09-08-2024

Merhaba arkadaşlar, ct2 hack konusunda birkaç sorum olacaktı,

1) Bu sorulmuş ancak dikkat çekmek için soruyu yinelemek istedim. Oyuncular dinlenirken güç artması 2'şer oluyor sanırım, bunun miktarını arttırabilir miyiz mesela 5 artsın gibi?

2)Özel hareketler normal skill değerlerine ne kadar güç ekliyor bunu nasıl bilebiliriz ve bunu ayarlamak mümkün mü? Mesela Kojiro'nun çalım istatistiği 10 olsun, biz özel çalımını yaptığımızda toplam istatistik değeri kaç oluyor? 20 felan mı oluyor? Ne kadar artıyor? Bunu bilmek ve değerini ayarlamak mümkün mü? Benzer şekilde şut, pas vs. içinde sorum geçerli. Drive şut ne kadar arttırıyor, tiger şut ne kadar arttırıyor gibi?

3)Cayose Hack ve Zhangjianihao gibi hacklerdeki yakın görünümler ekstra bir program ve yamayla mı eklenmiş durumda? yychr ile bu romları incelediğimde resimlerde herhangi bir değişiklik görmedim. Diğer hack oyunlardan istediğimiz bir yakın görünümü nasıl alabiliriz ve bunun kodlarını nasıl bilip editleyebiliriz? Ya da sıfırdan yeni bir yakın görünüm nasıl ekleyebiliriz? Mesela Rivaul'u felan eklemiş hackler gördüm. Sadece oyun içinde değil ara sahnelerde bile farklı oyuncular olabiliyor. Bunu yapabilen var mı?

4)Zhangjianihao hackteki offside sistemini oyuna ekleyebiliyor muyuz?

5)Şutun direkten dönme olasılığını ve patlama olasılığını değiştirebiliyor muyuz? Mesela tiger şut daha çok patlasın, falcon şut daha sık (veya devamlı) direğe çarpsın gibi?

6)Bazı şutlar hiçbir şekilde çizgiden son anda çıkarılamıyor. Örneğin röveşatalar asla çizgiden çıkarılamıyor. Bu özelliği diğer şutlara ekleyip kaldırabiliyor muyuz? 

7)Bazı şut ve paslara(tiger şut, drive pass gibi) deyince adamlar uçuyor. Bazılarında ise asla uçmuyorlar, örneğin röveşata. Bu nasıl düzenleniyor?

8)Otomatik Blok, otomatik pas kesme gibi özellikler nasıl eklenebilir? Yani oyuncuyla birebire kalmadan oyun içerisinde doğal olarak özel hareketler nasıl kullanılabilir?

9)Genzo'ya SGGK özelliği eklenerek ceza sahası dışından çekilen şutlarda stat artışı verilebiliyor mu?

10)Diğer Tsubasa oyunlarında kaleden uzaklaştıkça şutların etkisi azalıyor diye biliyorum ancak bu durum sanırım ct2'de geçerli değil. Sadece orta saha gerisinden normal şutlar kaleye ulaşamıyor ancak özel şutlar kaleden ne kadar uzaktan vurulursa vurulsun aynı etkide oluyor sanırım. Kaleden uzaklaştıkça çekilen şutların daha güçsüz olmasını sağlayan bir ayar yapılabilir mi?

11)Takımımız yenilse de farklı rakiple oynayarak oyuna devam edebilir miyiz? ayrıca takımımız yendiğinde, yenildiğinde veya berabere kaldığında farklı rakiplerle oynayacak şekilde bir kurgu yapabilir miyiz?

bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.


RE: CT2 Hack Hakkında Birkaç Soru? - Jun Misugi - 09-08-2024

Merhaba
Sorularına yanıt vermeye çalışacağım
1)Elbette bunun için ct2 hack.exe programını kullanabilirsin eğer ofset kodu olan arkadaşlarımız varsa onlar da paylaşabilir
2)Özel hareketlerin güç değeri konusuna bakabilirsin.Şut olarak en güçlü şut Cyclone'dur 58 koduna sahiptir.
Devamında Drive-Tiger,Neo Tiger gibi şutlar gelir.
Kojiro'nun çalım olayında iş rakibe bağlı.İran'da tüm oyuncuların güç özelliği var mesela bazı güçlü oyuncular da da var.Çok nadir çalım atabiliyorsun.
Ne ne kadar arttırır bunu söylemek güç.Ama takımların levelleri belli ona göre inceleyip çıkarım yapabilirsin.
3)Evet bazı yamalarla yakın görünümleri vs ekliyorlar biz de bu yakın görünümlerin hex kodlarındaki karşılıklarını bulmaya çalışıyoruz.
Birçoğunu bulduk hex kodlarında inceleyebilirsin
4)Bunun için uğraşsak da kodlar çok karmaşık ve tek düze de değil üstüne bu hackte normal özelliklerin kodları da farklı ofsetlere taşınmış misal 3d193 ofsetindeki zaman kodu 7d193 ofsetinde.
Umarım bir gün yapabiliriz ama şu an için zor.
5)Evet gene hex bölümünde olan kodlardan bu da.Ben wild striker born hackte Kanou'nun bir şutunu sıklıkla direğe çarpar olarak belirlemiştim
6)Bazı hack oyunlarında rövaşata da dahil olmak üzere birçok özel şutun çizgiden çıkarıldığına şahit oldum.
Ama bununla alakalı bir konu da hatırlıyorum sanırım üstteki konu ile alakalıydı.
7)Şutların adam uçurup uçurmayacağı konusuna bakabilirsin bu şutun gücü ile alakalı.
Misal Double Eel,Neo Tiger,Dynamite Head,Cannon Head,Rocket Head gibi şutlarda rakipler genelde uçarlar.
8)Hex kodları bölümünde paylaşılmıştı bu konu otomatik blok yapsan bile her seferinde oyuncu çıkmayabilir çıksa da bazen blok yapamayabiliyor
9)Genzo'nun her şutta SGGK yapmasını sağlayabilirsin ama bu sana garanti kurtarış sağlamaz.
10)Bahsttiğin şut durumunda işin içine birçok faktör giriyor yani aslında oyunun her bölümünde var bu.
1)Oyuncunun şut gücü
2)Rakibin blok gücü
3)Kaleci
4)Rakipte güç özelliği var mı? (İran takımı gibi ya da galvan,libuta gibi)
5)Rakip kaleci daha önce şutlarla zayıflatılmış mı
6)Fake atıp kaleci yanıltılmış mı gibi.
Bu mevzu tek bir şeye bağlı değil yine de sen kodları inceleyip kendince testler yaparak duruma bakabilirsin


RE: CT2 Hack Hakkında Birkaç Soru? - Hiena 2 - 09-08-2024

@Snake10

1.sorunun cevabı için aşağıdaki konuya bakabilirsin. Bunun kodlarını az evvel bulup paylaştım.

Diğer sorularına da bildiklerim üzerinden -müsait olduğumda- gün içerisinde detaylı cevap yazmaya çalışacağım. 


Oyuncularımız Topla ve Topsuz Koşarken Harcanan/Yükselen Enerji Değerlerini Ayarlama (tsubasatr.net)


RE: CT2 Hack Hakkında Birkaç Soru? - Snake10 - 09-08-2024

ikinize de ilginiz ve cevaplar için teşekkür ederim. detaylı cevabını bekliyor olacağım Hiena.


RE: CT2 Hack Hakkında Birkaç Soru? - Hiena 2 - 11-08-2024

2 gündür vakit bulup bakamadım bunlara. Bugün (pazar günü) içerisinde cevaplamaya çalışırım.


RE: CT2 Hack Hakkında Birkaç Soru? - Snake10 - 11-08-2024

sağol @Hiena 2 bende hatırlatsam mı diye düşünüyordum (:

bu arada bir soru daha ekledim.