![]() |
|
Brezilya Almanya Captain Tsubasa War Of The Giants V2 - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Video Youtuber Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-video-youtuber-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa 2 Hack Serileri (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hack-serileri.html) +--- Konu Başlığı: Brezilya Almanya Captain Tsubasa War Of The Giants V2 (/konu-brezilya-almanya-captain-tsubasa-war-of-the-giants-v2.html) Sayfalar:
1
2
|
Brezilya Almanya Captain Tsubasa War Of The Giants V2 - Jun Misugi - 16-07-2024 Captain Tsubasa 2 War Of The Giants Hack V2 Brezilya Rising Sun grup maçlarında Almanya ile oynayacak Almanya Müller Teigerbran Kaltz Schester Margus ve Schneider ile güçlü bir rakip@CT2WORLD tarafından yapılan güzel bir hack oyunu ile sizlerleyim #captaintsubasa2hack, #WaroftheGiantshack,#captaintsubasa2Japonya, #worldyouthhack, RE: Brezilya Almanya Captain Tsubasa War Of The Giants V2 - Hiena 2 - 16-07-2024 Mangayı anlatmaktan maça konsantre olamıyor diye düşünüyordum ki bir süre sonra sende bunu farkettin zaten. Aslında bu bilgileri defansta top sürdüğünde veya rahata pozisyonlarda vermen maç için daha iyi olacaktır. Natureza' yı aktif kullanamadın. Onunla da goller bulabilirdin aslında. RE: Brezilya Almanya Captain Tsubasa War Of The Giants V2 - Jun Misugi - 16-07-2024 Aslında uzun zamandır bunun farkındayım hatta Super Striker ve Final Evolution serilerini analizli oynarken maça başlamadan bilgileri veriyordum.Önerin güzel ama bu seride bu maç 17 sayfa sürüyor ve güzel anlatılmış maalesef sadece defansta vs anlatırsam oyun süresi buna yetmez Japonya Almanya Çeyrek Final Maçı 58 sayfa mesela ![]() Biraz da Brezilya Almanya maçı hissi versin istedim rakip oynasın ![]() Tsumax harika bir iş çıkarmış hack gerçekten üst seviye bu hackin üzerine düşülüp mükkemelleştirse süper olur RE: Brezilya Almanya Captain Tsubasa War Of The Giants V2 - Hiena 2 - 16-07-2024 O kadar detaylı anlatmana gerek yok aslında. Özet olarak bazı önemli konulardan bahsetsen de olur bence. Seninle beraber izleyenlerde oyuna konstratre olamayabilir. Tabi herkes öyle düşünmeyebilir ama bende öyle bir durum oluştu. ![]() Evet, kısıtlı imkanlarla mangaya uyumlu bir çalışma ortaya konması ve takımlar sürekli değişmesine rağmen güç dengesinin de bu kadar iyi ayarlanması güzel gerçekten. @Tsumax çok iyi bir çalışma ortaya koymuş. RE: Brezilya Almanya Captain Tsubasa War Of The Giants V2 - Tsumax - 16-07-2024 @Hiena 2 @Jun Misugi teşekkür ederim bu işi aşkla severek yapınca bu yaşta bile oluyor bişeler. İnanın elimde her oyunu kaldıracak bilgisayar var ama tsubasadan başka bişe görmüyor gözüm ,@Jun Misugi TTNET yüzünden serinin en güzel maçları yavaş ilerliyor ben bile unuttum inşalllah bu sorun artık bir an önce düzeltilir.
RE: Brezilya Almanya Captain Tsubasa War Of The Giants V2 - Jun Misugi - 16-07-2024 @Hiena 2 Özet fikri fena değil @Tsumax Türk Telekom sabah akşam beddua alıyor benden.Şikayet etmediğim yer kalmadı.Herkes takipteyiz diyor icraat yok. Ne yapacağımı şaşırdım artık |