![]() |
|
Özel Teknikler Sega MCD - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: CAPTAIN TSUBASA İNCELEMELER (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-incelemeler.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Oyun Taktik & Özel Hareket İnceleme (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-taktik-ozel-hareket-inceleme.html) +---- Forum: Özel Hareketler (https://tsubasatr.net/forum-ozel-hareketler-193.html) +---- Konu Başlığı: Özel Teknikler Sega MCD (/konu-ozel-teknikler-sega-mcd.html) Sayfalar:
1
2
|
Özel Teknikler Sega MCD - Makoto Soda - 04-05-2024 Captain Tsubasa SEGA Mega CD oyununda bulunan teknikleri paylaşıyorum. İlk seriyi işleyen hack yapmak isteyenler için de ilham kaynağı olur. İLKOKUL SHİZUOKA BÖLGE ELEMELERİ Nankatsu - Tsubasa : Banana Şut , Röveşata , Hızlı Çalım Nishigaoka - Urabe : Uzun Pas Shuutetsu - Taki , Kisugi , Izawa : Shuutetsu Trio Nankatsu SC - İshizaki : Ganmen Blok - Misaki : Röveşata , Golden Combi - Taki , Kisugi , Izawa : Shuutetsu Trio - Tsubasa : Röveşata , Banana Şut , Hızlı Çalım , Golden Combi - Urabe : Uzun Pas Hamana - Sakai : Surefire Kafa Vuruşu Shimada - Takeshita : Uzun Pas - Fujisawa : Uzun Pas - İto : Uzun Pas - Takami : Uzun Pas Shimizu - Niimura : Uzun Pas - Kazumasa Kato : Süper Kafa Vuruşu ULUSAL ŞAMPİYONA Nankatsu SC - İshizaki : Double Blok - Takasugi : Double Blok - Tsubasa : Heel Lift , Twin Şut - Misaki : Twin Şut Meiwa FC - Sawada : Meiwa Combi - Hyuga : Dangan Şut , Röveşata , Meiwa Combi , Gouinna Çalım , Power Kayma - Wakashimazu : Sankakutobi Kitayama - Ushiyama : Power Blok - Misato : Süper Kayma Hanawa - Tachibana Kardeşler : Gemini Atak , Triangle Şut Shinjou - Hokuto : Surefire Vole - Sawamatsu : Uzun Şut Furano - Matsuyama : Röveşata , Heel Lift , Çığ Atağı Musashi - Misugi : Upkick Vole Şut , Röveşata , Splendid Çalım ORTAOKUL SHİZUOKA BÖLGE ELEMELERİ Nankatsu - Takasugi : Power Blok - Taki : Silver Combi - Kisugi : Silver Combi Hamanaka - Kanzaki : Uzun Şut - Washio : Surefire Vole , Surfire Kafa Vuruşu Okabe - Shiratori : Sky Yumruk - Sho : Banana Şut Ootomo - Urabe : Uzun Pas , Ootomo Quartet Kayma - Nitta : Hayabusa Şut , Hayabusa Vole ULUSAL ŞAMPİYONA Nankatsu - Tsubasa : Drive Şut , Drive Pas Musashi - Misugi : Hyper Röveşata Azumaichi - Souda : Kamisori Şut , Kamisori Pas , Kamisori Kayma - Tsuji : Hand Trap Yakalama Hanawa - Tachibana Kardeşler : Twin Şut , Skylab Hurricane Furano - Matsuyama : Eagle Şut , Eagle Kayma Minamiuwa - İshida : Force Çalım , Technical Kayma - Takei : Power Kafa Vuruşu Hirado - Jitou : Power Kayma , Power Blok , Power Çalım , Power Şut , Sano Combi Play - Sano : Röveşata , Miracle Çalım Toho - Wakashimazu : Knifehand Defans - Sawada : Toho Combi , Sorimachi Combi Play - Sorimachi : Sawada Combi Play - Hyuga : Tiger Şut , Tiger Pas , Tiger Kayma , Tiger Röveşata , Toho Combi RE: Özel Teknikler Sega MCD - Jun Misugi - 04-05-2024 Güzel paylaşım Jun Misugi'de tek hareket olması cidden can yakıyor. Wakabayashi'de özel kurtarış,Misaki'de combi ve özel şutun olmaması kötü ama öte yandan takasugi oyunculara blok eklenmesi güzel İlk seri hakkında çok fazla hack oyunumuz var aslında odağımız Golden 23 ve Rising Sun gibi mangaların hackleri olmalı Gene de güzel bir konu oldu. RE: Özel Teknikler Sega MCD - Makoto Soda - 04-05-2024 @Jun Misugi Teşekkür ederim Onur. Yalnız Misugi'de 4 tane özel teknik var. Misaki'nin de Golden Combi ve Twin Şutu var. Zaten ilk seride Misaki'nin özel şutu yoktu. Wakabayashi'ye SGGK özelliği eklenebilirdi. RE: Özel Teknikler Sega MCD - Jun Misugi - 04-05-2024 @Makoto Soda Ulusal şampiyona'daki Misugi'de tek hareket yazmışsın zaten CT-2'ye inanılmaz benziyor oyun.İlk seride ise dediğin gibi hareketler mevcut hatta Zhangjnihao 4.6'da bu vole şutunu yapmışlardı. Misaki'nin mangadaki ilk seride özel pas'ları mevcut.Şuta gelince de ilk zamanlar Tsubasa'dan daha tecrübeli olduğu için takımın gol yükünü de beraber çekiyorlardı.Özel şut eklenebilirdi RE: Özel Teknikler Sega MCD - Makoto Soda - 04-05-2024 @Jun Misugi İlkokul bölümünde mevcut olan teknikleri ortaokul bölümünde bilerek yazmadım. Yoksa Misugi'nin ilkokuldaki 3 tekniğin üzerine bir de Hyper Röveşata ekliyor. Sadece öğrendikleri yeni teknikleri ve yeni rakiplerin tekniklerini yazdım. Tekrar yazma ihtiyacı duymadım. Dediklerine katılıyorum. Özel bir şutu olmadığı için eklememişler olabilir. Eklense güzel olurdu. Evet o hackte Tolga abi ile çeviri yaparken karşılaşmıştım. Sanırım çeviriyi versiyon 10 a yapmıştık. Onda da vardı. RE: Özel Teknikler Sega MCD - Hiena 2 - 05-05-2024 Shin oyununu yaparken bu bilgiler olsaydı o zaman faydalı olabilirdi. Araştırmaların ve paylaşımın için teşekkür ederim. |