![]() |
|
Japonya All Star Rövanş Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Video Youtuber Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-video-youtuber-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa 2 Hack Serileri (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hack-serileri.html) +--- Konu Başlığı: Japonya All Star Rövanş Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker (/konu-japonya-all-star-rovans-captain-tsubasa-2-shin-super-striker.html) Sayfalar:
1
2
|
Japonya All Star Rövanş Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker - Jun Misugi - 28-04-2024 Japonya Allstar maçı Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker Captain Tsubasa serisi Shin Super Striker ile son buluyor Tsubasa V3 zaferi sonrası U15 Gençler Şampiyonasında arkadaşlarıyla birlikte mücadele edecektir son maçımızda rakibimiz Allstar genç takımı rakipte kalede Hernandez defansta Galvan orta sahada Pierre Diaz Kaltz forvette Schneider ve Napoleon var #captaintsubasa #captaintsubasa #captaintsubasashin, #onurepiktsubasa #onurepiktsubasa2, #captaintsubasa2 RE: Japonya All Star Rövanş Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker - Tsumax - 28-04-2024 Bu maçı beklemiyorduk bugun fifa bekliyordum süpriz oldu..Bu hackte bu maç galibiyetle bitmemişti dimi uzun zman oldu.. RE: Japonya All Star Rövanş Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker - Jun Misugi - 28-04-2024 Aslında Fifa bitti artık EA FC oldu ![]() Ama ağız alışkanlığı ben de fifa diyorum çoğu zaman.Evet normalde o maçı atacaktım ama bu maç bayadır aklımdaydı sürekli de 5-5,6-6 gibi skorlarla berabere bitiyordu aldığım kayıtlarda bu maç baya keyifli oldu. RE: Japonya All Star Rövanş Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker - Oozora Tsubasa - 28-04-2024 bir güzel video daha tebrikler onur. all star takımının müzik kodları varmıdır?
RE: Japonya All Star Rövanş Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker - Jun Misugi - 28-04-2024 Sağol Bünyamin Hiena paylaşmıştı sanırım CT4'ün müziği RE: Japonya All Star Rövanş Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker - Hiena 2 - 28-04-2024 İlk başlarda birçok pozisyonu boşa harcamış olsan da maçı kontrol altında tutmayı başardın. İlk maça göre daha rahattın ama sanırım daha önce birkaç kez beraber kalınca level farkı oluştu ve bu sayede kez maçı alabildin. Bu arada ben, Wakashimazu' yu sadece ilk yarıda oynatacaksın sandım. İyi enerjisi yeterli oldu ve baya başarılı kurtarışlar da yaptı. Wakabayashi'yi olsaydı oda benzer şeyleri yapardı zaten. Finaldeki yakın görünümlerden 2 tanesinin bozulması maça özel yakın görünüm forma rengi sorunu nedeniyle oluyor. Diğer anime müzikli versiyonda olmuyordu ama bu versiyonda kaç tanesini düzelttiğim halde bu durum yine olmuş. Maçın zorluğu konusunda sizlerle katılıyorum. Ki senin ve arkadaşlarımızın bildirimleri ile birçok maçta bununla ilgili düzenlemeler yaptım. Yapılması gerektiğinde yine güncelleme yaparım. Ama bunlara rağmen çok başarılı mücadeleler ortaya koydun. Belki ben ve birçok kişi bu şekilde sonuçlar alamazdık ve birçok maçı kaybedebilir ve zorlanabilirdik, ama sen kendine özgü oyun stilinle birçok zor maçı çevirdin. Tebrik ederim. Oyunun pazar çalışmasını da en güzel şekilde yapmış oldun. Teşekkür ederim.
|