Tsubasa Türkiye Platformu
Her Maç Devre Arasında ve Şifre Ekranında Menajerimizi Değiştirme - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Hex Kodları ve Offset Paylaşımları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hex-kodlari-ve-offset-paylasimlari.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa 2 - Hex Kodları Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hex-kodlari-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Her Maç Devre Arasında ve Şifre Ekranında Menajerimizi Değiştirme (/konu-her-mac-devre-arasinda-ve-sifre-ekraninda-menajerimizi-degistirme.html)

Her Maç Devre Arasında ve Şifre Ekranında Menajerimizi Değiştirme - Hiena 2 - 23-03-2023

Arkadaşlar, bu yeni konumuzdaki kodlarda maçın ilk yarısı bittikten sonra çıkan devre arası bilgi ekranındaki menajerimizi değiştirmemizi sağlıyor.

Tabi burada diğer bilgi ekranı sahnelerinden farklı olarak Nankatsu’ lu bölüm normal iken (6 maçta da Sanae çıkıyor) Yoko ise Sao paolo menajeri olmasına rağmen milli maçlarda da devre arasında gözüküyor. 3 maçta da Ishizaki bilgi ekranında çıkıyor. İşte yapacağınız hack çalışmalarında bunları bölümüne uygun olarak istediğiniz şekilde değiştirebileceksiniz.    

47 Kodu: Yoko
49 Kodu: Sanae
4B Kodu: Ishizaki    

Devre arasında menajerler yerine dilerseniz aşağıdaki kodlardan birini girip o teknik direktörün gözükmesini sağlayabilirsiniz. 

44 Kodu: Roberto
45 Kodu: Nanktasu teknik direktörü
46 Kodu: Japonya teknik direktörü

Not: Bu paylaşımı yaparken bu kodların altında birde maç şifrelerini veren menajerlerin kodlarını ve galibiyet sonrası level atlayan oyuncularımız varsa onları maç raporu diye sunan menajerleri değiştirme kodlarını buldum ve devre arası ile benzer kişileri ve bölümleri içerdiği için bu 3 paylaşımı birlikte vermek istedim. Link içerisindeki dökümanda altta 2. ve 3. bir tablo daha var ve o tablolar içerisinde şifre ekranındaki menajerlerin kodları ile maç raporu sunan menajerlerin kodları var.

RE: Her Maç Devre Arasında ve Şifre Ekranında Menajerimizi Değiştirme - Hiena 2 - 23-03-2023

Arkadaşlar, bu paylaşımı yaparken bu kodların altında birde maç şifrelerini veren menajerlerin kodlarını ve galibiyet sonrası level atlayan oyuncularımız varsa onları maç raporu diye sunan menajerleri değiştirme kodlarını buldum ve devre arası ile benzer kişileri ve bölümleri içerdiği için bu 3 paylaşımı birlikte vermek istedim. Link içerisindeki dökümanda altta 2. ve 3. bir tablo daha var ve o tablo içerisinde şifre ekranındaki menajerlerin kodları ile maç raporu sunan menajerlerin kodları var.

RE: Her Maç Devre Arasında ve Şifre Ekranında Menajerimizi Değiştirme - Tisbir - 24-03-2023

Önceden ve şimdi paylaştıklarının hepsini bir dosyada toplayıp paylaşırsan hack yapmak isteyen arkadaşların işine yarar diye düşünüyorum hocam başarılı bir şekilde aktarıyorsunuz bildiklerinizi Göz kırpma

RE: Her Maç Devre Arasında ve Şifre Ekranında Menajerimizi Değiştirme - Hiena 2 - 24-03-2023

Onu bende düşünmüştüm zira zamanla bu konular birbirinden farklı sayfada gözükecekler, o yüzden hepsine bir arada ulaşılabilecek bir konu veya link iyi olacaktır. Birazdan hallederim.