![]() |
|
FC Bayern münih oyunları klon bayern münih oyunclarına karşı - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Multimedya (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-multimedya.html) +--- Forum: Captain Tsubasa FanFic & FanArt & FanClub (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-fanfic-fanart-fanclub.html) +--- Konu Başlığı: FC Bayern münih oyunları klon bayern münih oyunclarına karşı (/konu-fc-bayern-munih-oyunlari-klon-bayern-munih-oyunclarina-karsi.html) |
FC Bayern münih oyunları klon bayern münih oyunclarına karşı - levin44 - 23-08-2020 Bölüm 1 (Uzaya çıkan Allianz arena stadyumu) 30 tane bundesliga kupası 8 tane uefa sampiyonlar ligi kupası 20 tane almanya kupası ve her iştediğini alan bir takım Almanya'nın en iyi takmı! *Bayern münih logları gözükmete* Gereçek futbol şimdi başlıyor Robert Lewandoski Thomas Müller Leroy Sané Serge Gnabry Enes Schinder Levin Sho Manuel Nuer Enes: Bismil ah küfür etmem için bir şıkıntı varmı? Müller ve gnabry: Bence etme Enes: N-N-neler oluyor ucuyorum hans dieter flick: Sanırım stadyum yıkılacak başkanım kaçalım! Herbert Hainer: Stadyum falan yıkılmıyor! Uzaya çıktık sanrım?! Klon Robert Lewandoski: Hey fc bayern münchen gerçek futbol şimdi başlayaçak saat 00:02'de nekadar muhtişim bir maç olçak Ha hahahahahhahahaha! Bölüm 1'in sonu RE: FC Bayern münih oyunları klon bayern münih oyunclarına karşı - imparator_03 - 23-08-2020 İlk bölüm biraznkisa gibiydi neyse 2. bölümü bekleyeyim RE: FC Bayern münih oyunları klon bayern münih oyunclarına karşı - Karl Heinz Schneider - 23-08-2020 Genç Alman İmparator'un ismini @levin44 ve bilmeyenler için yazıyorum. Oyuncunun ismi Schneider. Lütfen bunu doğru yazın artık -------------------- Bu bölüm @imparator_03'ün dediği gibi kısa olmuş, diğer bölümleri uzun bir şekilde bekliyoruz. En çok da Schneider'ın neler yapacağını merak ediyorum. Ellerine sağlık, İsveç'in en önemli oyuncusu, 12 numarası ve Genzo'nun elini sakatlayan futbolcu. RE: FC Bayern münih oyunları klon bayern münih oyunclarına karşı - levin44 - 23-08-2020 2.Bölüm Uzay futbol'un başgalançı Bütün bu olay televizyonlara ve gazeteye çıkalar Enes: Ahhh başım Chara! ???: Merhaba diyer ben Enes: Goster kendini ???: Merhaba Enes ben senin klon'num Enes: Yoksa! ???: Evet asıl konuya geçerim eğer siz kanazırsanız dünya'nıdan gideriz eğer biz kazanırsak dünya'yı yok ederiz Enes:Tamam Ama burası uzay yanlız nerede oynazayağız Klon Enes: hmmm sizin stadyumda oynacağız Enes: Neeeeeeeeeeeeeee?! Neden bizim stadyum sizinki yohmu Klon Enes: Sanane Enes:Saman ye! Klon Enes: Kabulmu? Enes:Tamam kabul Klon Enes:Maça Başlayalım ozaman hahahah! Saat 02:00'da Spiker: Merhaba uzay sakinleri ve insanlar bu maç dünyamız için çok onemli bir maç hadi FC bayern münichen ve klon fc bayern münichen oyuncları maça başladı Klon Schneider: Gel baklım için den geçeçem Enes: Görnmez güneş tackle! Klon Schneider: nerede bu çoçuk? Enes: Top için teşekurler Klon Schneider: Seni kuçuk Enes: Levin- kun! Levin: Hadi tutabilirsen tut bu benim Levin şut'um hiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Enes: Lütfen gol olsun Klon Manuel nuer: şut bokuçu kurtarısı! Haaaaa Spiker: İlk golu attık! Enes: Levin başardon Schneider: Leviiiiiin Levin: Çoçuklar ovguye gerek yok daha 10:45 .dakikadayız Enes: Doğru söylüyor Klon Robert Lewandoski: Hiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Polonya şutu! Enes: Dur orda Görünmez güneş tackle! Klon Robert lewandoski:Levin Enes: Ne?! Klon Levin: Levin röveşatası! Enes: Nuer tutsunu! Manuel Nuer: Bende merak etmeyin ne?! Schneider: Fire Volesi! Spiker: goll maç şuan 1-1 Levin: Lanet olsun! Enes: daha ilk yarı bitmedi Levin: Şimdi başlıyoruz! Enes: Müller Müler: Gel bakalım! Klon Enes: busfer değil Müller: Nerede bu ? klon Enes: Sa Müller: Öldüm Klon Enes: Uranus dving sky güneş şutu! Nuer: bende Levin: Levin völe! Nuer: ne? Spiker:maç 1-2 Enes: Bana verin topu Levin: Enes! Enes: Güneş röveşta şutu! Klon Grabny: Hitagata şutu! Enes: AHHHHHHH Nuer: Tutuaçam Nuer: Elim Spiker: Gol gol gol maç 1-3 ve ilk 45 dakika bitti 2.bölüm'un sonu RE: FC Bayern münih oyunları klon bayern münih oyunclarına karşı - Jemyro - 16-05-2026 Thanks |