Tsubasa Türkiye Platformu
İstediğim CT2 Hackini Yapabilecek Var mı ? - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Hack Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-bolumu.html)
+--- Forum: Hack, Kod, Offset Yardım/Destek Hattı (https://tsubasatr.net/forum-hack-kod-offset-yardim-destek-hatti.html)
+--- Konu Başlığı: İstediğim CT2 Hackini Yapabilecek Var mı ? (/konu-istedigim-ct2-hackini-yapabilecek-var-mi.html)

Sayfalar: 1 2 3

İstediğim CT2 Hackini Yapabilecek Var mı ? - Claudio Meon - 06-03-2017

Merhaba sevgili Tsubasa ailesi Gülümseme Sizden bir istekte bulunmak istiyorum Gülümseme CT2 için çok istediğim bir hack var. Rica etsem içinizden müsait biri bana bu hacki yapabilirmi ? Hack hakkında bilgiler altta yazıyor Gülümseme Kalp - Sevgi

Hackin Adı: Captain Tsubasa 2 Beginning of Japan Team

Hackin Konusu: Oyuna Japonya takımı ile başlayacağız. Ama bu Japonya takımı 3. hazırlık maçlarındaki Japonya takımı olacak Gülümseme

Takımlarımız: 1. Turnuva, 3. T. Japonya. 2. Turnuva, 3. T. Japonya. 3. Turnuva, 3. T. Japonya 4. Turnuva N. Japonya. 5. Turnuva N. Japonya 6. Turnuva N. Japonya.

Forma Renkleri: Kırmızı, beyaz.

Takım Müziklerimiz: 1. Turnuvadan 3.'ye kadar hazırlık maçlarının müziği olsun. Sonrasında yine 4. turnuvada normal Japonya takımının müziği olsun Gülümseme

Kadromuz: 1. Turnuvadan 3. Turnuvanın sonuna kadar...
GK: Wakashimazu
2: Jitou
3: Souda
4: Ishizaki
5: Matsuyama
6: Sano
7: Masao
8: Kazuo
9: Hyuga
10: Misaki
11: Nitta

4. Turnuvadan 6. Turnuvanın sonuna kadar...
Normal Japonya kadrosu yedeklerle Gülümseme

Ekstralar: Hyuga ve Jitou'da top ceza sahasından geldiğinde abanma yani 'uçurma' özelliği olsun.

Çıkarılmasını İstediklerim: 1. Turnuvada Tsubasa ile ilgili herhangi bir görsel olmasın. 1. Turnuvanın 3. maçında Drive Bicycle olayı kalksın. Flamengo maçında ara sahnede Tsubasa yerine Misaki çıksın ve diyalog ona göre değişsin. Tekrar söylüyorum 1. Turnuvada Tsubasa ile ilgili birşey olmasın. 2. Turnuvanın rakip takımlarını kafanıza göre ayarlayın (Musashi maçı hariç). 3. Turnuvanın son maçında Japonya yerine Sao Paulo ile karşılaşalım maçın başındaki ara sahneye dokunmayın. 3. Turnuvanın son maçını Japonya ile kazandığımızda ona göre bir ara sahne ayarlayın Gülümseme Hamburg maçında Tsubasa yerine Misaki Wakabayashi ile konuşsun ve ona göre bir diyalog ayarlayın. 4. Turnuva ve sonrası tekrar aynı kalsın Gülümseme Şimdiden kolay gelsin

-İYİ ÇALIŞMALAR-

Cvp: İstediğim CT2 Hackini Yapabilecek Var mı ? - quasar84 - 06-03-2017

Bana da bi bardak suGülümseme

RE: İstediğim CT2 Hackini Yapabilecek Var mı ? - Claudio Meon - 06-03-2017

Hahaha Açık Ağızlı Gülümseme Beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün Açık Ağızlı Gülümseme

RE: İstediğim CT2 Hackini Yapabilecek Var mı ? - H.Kojiro - 06-03-2017

Evet su istiyorum çok sıcak suan eve gidiyorum Açık Ağızlı Gülümseme

RE: İstediğim CT2 Hackini Yapabilecek Var mı ? - Claudio Meon - 06-03-2017

Bende bu hackin yapılmasını istiyorum Açık Ağızlı Gülümseme Kalp - SevgiKalp - Sevgi

RE: İstediğim CT2 Hackini Yapabilecek Var mı ? - NBA01 - 06-03-2017

Bir fikrim var hemde çok güzel ve olması gerektiği şekilde... Kendin yapsan ?