![]() |
|
CT-2'de Japonya Ulusal Kupasını hangi takımla oynamak isterdiniz? - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hack Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Hack Tartışma & Anket Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-tartisma-anket-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: CT-2'de Japonya Ulusal Kupasını hangi takımla oynamak isterdiniz? (/konu-ct-2-de-japonya-ulusal-kupasini-hangi-takimla-oynamak-isterdiniz.html) |
CT-2'de Japonya Ulusal Kupasını hangi takımla oynamak isterdiniz? - Jun Misugi - 20-09-2016 Merhaba Arkadaşlar Malumunuzdur CT-2'de Japonya Ulusal Kupasını Nankatsu takımı ile oynuyoruz.Ama bir seçim hakkımız olsa hangi takımı seçerdik? Önemli Not:Takım sıralamasını ve Misugi'nin tek yarı yoksa maç boyunca mı oynamasını istediğinizi de yazarsanız güzel olur Jito ve Sano'ya sahip Kunumi mi? ![]() ![]() Tachibana'lı ikizlerin sırtladığı Akita mı? ![]() ![]() Defansif ağırlığı olan ve Nakanishi ve Souda'nın birlikte oynadığı Tatsunami mi? ![]() ![]() Yoksa Ichinose,Sanada ve Honma eksikleriyle ve Jun Misugi'nin tek yarıda yapabildiklerini görüp dehşete kapıldığımız Musahsi mi? ![]() Takım Oyunuyla ünlü olan Matsuyama'nın kaptanlığındaki Furano mu? ![]() Ve Final maçında Kazanmak için bol şansa ihtiyacımız olan Kalede Ken W. Orta sahada Sawada ve Sorimachi Forvette ise belkide oyunun en baba forveti olan Kaplan Hyuga'lı Toho mu?? ![]() ![]() ![]()
Cvp: CT-2'de Japonya Ulusal Kupasını hangi takımla oynamak isterdiniz? - Hikaru Matsuyama - 20-09-2016 Oyunda bu 2'nci tura başlarken takım seçme seçeneği sunulmuş olsaydı -elbette- Furano'yu seçerdim ama tam kapasite olacak şekilde kullanabilmeyi isterdim takımı, yani Nadare Kougeki olmadan kullanacaksam hiç seçmem daha iyi, Furano'yu Furano yapan "takım oyunudur" bunun da olmazsa olmaz taktiği Nadaredir. ;) Matsuyama'yı volante olarak konumlandırıp güçlü savunma yönüyle defans yapıp, topu kapınca Nadare ile ilerde çoğalıp, Eagle Shot ile de işi bitirmek çok keyifli olurdu. Düşüncesi bile heyecan verici. ![]() Neyse, uzatmayayım, oyum kesinlikle Furano'ya. Not: Oda'yı da forvette görmek ayrıca güzel olurdu. ^_^ RE: CT-2'de Japonya Ulusal Kupasını hangi takımla oynamak isterdiniz? - Owari da - 20-09-2016 Ben Tatsunami'yi seçerdim ![]() Neden diyecek olursanız: İlk olarak kalecimiz güçlü Souda'da da Kamisori Tackle var. Defans konusunda pek sıkıntı yaşamazdım. Hücum için de Souda'nın Kamisori Pass'ını kullanabilirim. Geri kalan iş de forvetteki oyuncuların. ![]() Tatsunami. Cvp: CT-2'de Japonya Ulusal Kupasını hangi takımla oynamak isterdiniz? - Jun Misugi - 20-09-2016 (20-09-2016, Saat: 20:29)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyunda bu 2'nci tura başlarken takım seçme seçeneği sunulmuş olsaydı -elbette- Furano'yu seçerdim ama tam kapasite olacak şekilde kullanabilmeyi isterdim takımı, yani Nadare Kougeki olmadan kullanacaksam hiç seçmem daha iyi, Furano'yu Furano yapan "takım oyunudur" bunun da olmazsa olmaz taktiği Nadaredir. ;) Peki Ya Karşına gelecek takımlar sıralaması? Cvp: CT-2'de Japonya Ulusal Kupasını hangi takımla oynamak isterdiniz? - Hikaru Matsuyama - 21-09-2016 1- Tatsunami 2- Kunimi 3- Akita 4- Musashi 5- Nankatsu 6- Touhou Cvp: CT-2'de Japonya Ulusal Kupasını hangi takımla oynamak isterdiniz? - Jun Misugi - 21-09-2016 (21-09-2016, Saat: 12:49)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1- Tatsunami Bunu şunun için istedim eğer işler yolunda giderse Oyunun sadece belli başlı özelliklerini değiştirip hack olarak sitede paylaşacağım Diğer konuda Santos önde büyük ihtimal İlk 6 takım Santos sonrasında bu ankette en çok oy alan takım 2. serideki 6 takımda mücadele edecek sonrasında 4 hazırlık maçı ve Milli maçlarda da bir anket hazırlayıp 33 maçlık güzel bir hack oyunu planlıyorum |