Tsubasa Türkiye Platformu
Drive Bicycle ilk maçta bilgi ekranında gösterme - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Hack Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-bolumu.html)
+--- Forum: Hack, Kod, Offset Yardım/Destek Hattı (https://tsubasatr.net/forum-hack-kod-offset-yardim-destek-hatti.html)
+--- Konu Başlığı: Drive Bicycle ilk maçta bilgi ekranında gösterme (/konu-drive-bicycle-ilk-macta-bilgi-ekraninda-gosterme.html)

Drive Bicycle ilk maçta bilgi ekranında gösterme - bakgal - 29-08-2016

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi drive Bicycle 3 maçtan sonra maç öncesi bilgi ekranında gösteriliyordu.Ben bunu 1. inci maçtan itibaren görünmesini istiyorum. Tsubasanın maç öncesi bilgi ekranı kodlarına baktığımda drive Bicycle kodları içerisinde mevcut. Ama bunu birinci maçtan itibaren nasıl yapılacağını anlamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Cvp: Drive Bicycle ilk maçta bilgi ekranında gösterme - Jun Misugi - 29-08-2016

(29-08-2016, Saat: 13:00)bakgal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi drive Bicycle 3 maçtan sonra maç öncesi bilgi ekranında gösteriliyordu.Ben bunu 1. inci maçtan itibaren görünmesini istiyorum. Tsubasanın maç öncesi bilgi ekranı kodlarına baktığımda drive Bicycle kodları içerisinde mevcut. Ama bunu birinci maçtan itibaren nasıl yapılacağını anlamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Nasıl bir şey düşünüyorsun? Sadece o özellik mi görünsün?
3B65 Ofseti Tsubasa'nın özel hareketlerinin gösterildiği bölümdür kıodları deneyip bulmayı sana bırakıyorumGülümsemeBöyle öğrenirsen bilgilerin kalıcı olur ve not almayı unutmamanı tavsiye ederimGülümseme

Cvp: Drive Bicycle ilk maçta bilgi ekranında gösterme - bakgal - 29-08-2016

(29-08-2016, Saat: 13:11)Wild Striker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(29-08-2016, Saat: 13:00)bakgal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi drive Bicycle 3 maçtan sonra maç öncesi bilgi ekranında gösteriliyordu.Ben bunu 1. inci maçtan itibaren görünmesini istiyorum. Tsubasanın maç öncesi bilgi ekranı kodlarına baktığımda drive Bicycle kodları içerisinde mevcut. Ama bunu birinci maçtan itibaren nasıl yapılacağını anlamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Nasıl bir şey düşünüyorsun? Sadece o özellik mi görünsün?
3B65 Ofseti Tsubasa'nın özel hareketlerinin gösterildiği bölümdür kıodları deneyip bulmayı sana bırakıyorumGülümsemeBöyle öğrenirsen bilgilerin kalıcı olur ve not almayı unutmamanı tavsiye ederimGülümseme

Tüm özelliklerin görünmesini istiyorum. Tsubasada 1.inci maçta drive Bicycle ve Cyclone ekledim. istiyorum ki bilgi ekranında görünsün.Ayrıca drive şutta diğer özellikleride görünsün

RE: Drive Bicycle ilk maçta bilgi ekranında gösterme - Jun Misugi - 29-08-2016

Yaparsan Şöyle bir şey olabilir:
4 özellik görünüyor değil mi Tsubasa'da 1.maçta drive şut,drive pas,heel lift ve rövaşata
4 özellik değiştirme hakkın olabilir bu özellikleri deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsin uğraştırır biraz ama buldun mu kaydeder ve rahat edersin
bulduğunda paylaşırsan aynı sorunu yaşayan arkadaşlara da yardımcı olmuş olursun