![]() |
|
Warcraft III haritası olarak Captain Tsubasa yapıyorum fakat. - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hack Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-bolumu.html) +--- Forum: Hack, Kod, Offset Yardım/Destek Hattı (https://tsubasatr.net/forum-hack-kod-offset-yardim-destek-hatti.html) +--- Konu Başlığı: Warcraft III haritası olarak Captain Tsubasa yapıyorum fakat. (/konu-warcraft-iii-haritasi-olarak-captain-tsubasa-yapiyorum-fakat.html) Sayfalar:
1
2
|
Warcraft III haritası olarak Captain Tsubasa yapıyorum fakat. - volkancolak - 24-07-2016 Arkadaşlar benim bu oyundaki zar atma sistemleri ile ilgili bir şeyler öğrenmem lazım ve nasıl bulabileceğimi bilemiyorum. Arkadaşım ile ciddi ciddi Captain Tsubasa oyunu yapıyoruz (hack falan değil, sıfırdan bir warcraft 3 haritası olarak) fakat ihtimal hesapları konusunda tam olarak nasıl bir yol çizmem gerekiyor bilemiyorum. Şimdilik basit bir örnek ile başlıyorum, zaman zaman gelip konuyu güncelleyerek daha detaylı sorulara ineceğim 1-) 12 çalımı olan oyuncu ile 10 kayması olan oyuncunun kapışmasında ihtimal neye göre nasıl hesaplanıyor? 2-) Çalımı 20 olan bir oyuncudan topa kayması 10 olan birisinin top kapma ihtimali nedir 3-) Çalımı 20 olan bir oyuncunun pasa veya şuta atlayan oyuncuları geçeceği zaman ihtimaller ne üzerinden yapılıyor Cvp: Warcraft III haritası olarak Captain Tsubasa yapıyorum fakat. - Jun Misugi - 24-07-2016 (24-07-2016, Saat: 17:11)volkancolak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar benim bu oyundaki zar atma sistemleri ile ilgili bir şeyler öğrenmem lazım ve nasıl bulabileceğimi bilemiyorum. Arkadaşım ile ciddi ciddi Captain Tsubasa oyunu yapıyoruz (hack falan değil, sıfırdan bir warcraft 3 haritası olarak) fakat ihtimal hesapları konusunda tam olarak nasıl bir yol çizmem gerekiyor bilemiyorum. Şimdilik basit bir örnek ile başlıyorum, zaman zaman gelip konuyu güncelleyerek daha detaylı sorulara ineceğim Tamamen kendi fikrim: Oyunun durumuna göre değişir.Şöyle ki yunun başında iki oyuncu karşılaşsa çalımı seçmişse 12 olan oyuncu rakip kay kayması 10 olan oyuncu kaymayı seçmişse çalımlayabilir.Ama rakip oyuncu block,kesme yapmışsa faul de olabilir. Şunu da istisna olarak anlatayım:Lise son sınıftayım ara ara Ct2 oynuyorum Fransa ile maç yaparken Önce Hyuga'nın Tiger Tackle'ı ile sonra da Souda'nın Razor tackle'ı ile Napeleon'u iki kez uçurdum ve Napeleon daha sonra ıshizaki'yi bile çalımlayamadı.. Bu bence tamamen oyunun işleyişi ile alakalı.. Cvp: Warcraft III haritası olarak Captain Tsubasa yapıyorum fakat. - volkancolak - 25-07-2016 tamamen oyunun işleyişi ile alakalı olduğunu biliyorum fakat 26 sene önce adamlar bu ihtimalleri neye göre nasıl düzenlemiş hesaplamışlar bunları öğrenmem lazım yoksa benim şu an yaptığım sisteme göre sadece ihtimal hesabı ile olmaz. Oyunda da kaç defa bana denk geldi bazen sürpriz durumlar olabiliyor falan. O kadar hack'leri yapılmış bir oyun ben de işte umut ediyorum belki birileri ihtimaller ile ilgili bir şeye ulaşmıştır falan
Cvp: Warcraft III haritası olarak Captain Tsubasa yapıyorum fakat. - Jun Misugi - 25-07-2016 (25-07-2016, Saat: 12:09)volkancolak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: CT-2 Hack oyunları yapmış biri olarak örnek vereyim: Ct 2'yi baz alarak konuşuyorum.Rakip oyuncuların (top kendisindeyken,bizdeyken vs)davranışlarını kontrol edemiyorduk bir süre öncesine kadar.Daha sonra bir arkadaşımız kodları paylaştı ve artık müdahele edebiliyoruz.Ör: Diaz'ın sürekli pas yapmasını sağlayabilirsin,ya da topu alır almaz şut vurmasını,çalımla ilerlemesini vs..Bu davranış kodlarına girer.Ama bir de şöyle bir durum var takım taktiği var.Mesela Diaz 9 numara ve sürekli pas kodunu girdik.Bunun dışında Taktik kodları da diaz'ın şut vurmasını sağlayan kodlar girildi.sence ne olur? Cevabı sonra yazacağım ![]() Yani ihtimal diyorsan önerim bunların hepsini sağlayacak bir kod girmelisin. Cvp: Warcraft III haritası olarak Captain Tsubasa yapıyorum fakat. - volkancolak - 25-07-2016 Eööööö. Cevabı bilmiyorum da bizim kodlamada beni ilgilendiren kısım sadece ihtimaller yeni sorularım da var konuyu güncelleyeyim. Benim bilmek istediğim tek şey ihtimal hesaplarının bu oyunda nasıl yapıldığı. Şu an benim yaptığım sistem ile statler aynı olunca ya 50% şansla top aradan çıkıyor başka bir yere gidiyor ya da 50% şansla hareket başarılı oluyor. Her bir stat farkı ise bu ihtimali 5% arttırıyor veya azaltıyor ama oyunda bu şekilde olmadığından eminim.
Cvp: Warcraft III haritası olarak Captain Tsubasa yapıyorum fakat. - Jun Misugi - 26-07-2016 (25-07-2016, Saat: 15:25)volkancolak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eööööö. Cevabı bilmiyorum da bizim kodlamada beni ilgilendiren kısım sadece ihtimaller bunu deneme yanılma ile ayarlayabilirsin |