![]() |
|
Sizleri Etkileyen Film - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Kırık Linkler Ceza Ban Diğer (https://tsubasatr.net/forum-kirik-linkler-ceza-ban-diger.html) +--- Forum: Geyik (https://tsubasatr.net/forum-geyik.html) +--- Konu Başlığı: Sizleri Etkileyen Film (/konu-sizleri-etkileyen-film.html) Sayfalar:
1
2
|
Sizleri Etkileyen Film - Ramon Victorino - 04-03-2016 Merhaba Beyler ve Bayanlar Öncellikle sıkıldığım için aklıma soru geldi ve bende böyle birşey yapma gereği duydum ![]() Arkadaşlar sizi en çok etkileyen duygusal, korku , macera vs. gibisi filmler varmı varsa önerin bilmeyenler bakıp izlemiş olur ;) Başlıyorum Rocky Seri (1-7 ye kadar uzun maraton) bu yarıyıl tatilinde bir gece oturup sabaha kadar Rocky izlemiştim ve saatine kadar değerdi çok etkileyen filmdi Öneririm ;) RE: Sizleri Etkileyen Film - mert1907 - 04-03-2016 Çok fazla film izlediğimden bu konu altına sadece tek bir film yazmam mümkün değil. Etkilendiğim bir çok film var ama yazabileceğim başlıca 3 film Forrest Gump, Scarface ve Fight Club.
Cvp: Sizleri Etkileyen Film - Hikaru Matsuyama - 04-03-2016 Hemen her hafta 3-4 film izleyene biriyim, beğendiğim beğenmediğim bir dolu film var ama benim için The Lord of The Rings'i izledikten sonra artık her film hafif kalıyor. ![]() Favorim ve beni ciddi anlamda etkileyen tek film Yüzüklerin Efendisi'dir, üstüne tanımam. RE: Sizleri Etkileyen Film - MompresaN - 04-03-2016 Bende çok fazla film seyrettim ve hala seyrediyorum da Etkilendiğim yüzlerce film var İlk aklıma gelenler , Esaretin Bedeli , Yüzüklerin Efendisi , Geleceğe Dönüş , Forrest Gump , Adalet Peşinde , Fight Club , Prestij , Matrix , 3 Ahmak , Fanaa , Ghajini , Hayat Güzeldir , Piyanist ve Akıl Oyunları ilk aklıma gelenler ![]() Belki ilerde devam ederim ;) Cvp: Sizleri Etkileyen Film - Jun Misugi - 04-03-2016 (04-03-2016, Saat: 08:04)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hemen her hafta 3-4 film izleyene biriyim, beğendiğim beğenmediğim bir dolu film var ama benim için The Lord of The Rings'i izledikten sonra artık her film hafif kalıyor. Mehmet abi gene nokta atışı yapmış yav ![]() Ben de deli gibi film izlediğimden buraya yazacak çok şeyim var Kesinlikle Yüzüklerin efendisi özellikle kesilmiş sahneleriyle birlikte izleyin dünyanın en iyi üçlemesidir.(Yarın bir gün Silmarillion film olursa işler değişir tabi![]() Sherlock Holmes serisi de çok iyidir.Taken beni gerçekten etkileyen filmdir.İleride bir baba olacaksam öyle bir baba olmak isterim. Harry potter seri olarak başarılı bulduğum ama Dumbldore'nin hayatından çok bahsetmediler ki dünyanın en iyi büyücüsüydü.Bunu isterdim. Batman serisi Cristian Bale'nin oynadığı üçleme süper kahraman filmlerinin en iyisiydi.Özellikle Dark Knighttaki Joker muhteşem bir oyunculuk sergilemiş. Inception müthiş bir hayal ürünü. Leon filmi zaten efsane.300 spartalı türünün güzel örneklerinden. Daha yazarım da şimdilik bu kadar kalsın. RE: Sizleri Etkileyen Film - Ramon Victorino - 04-03-2016 Scarface de güzel film God Father üçlemeside güzel ;) |