Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Hack Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Hack Çalışmalarınız (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-calismalariniz.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack (/konu-captain-tsubasa-2-next-dream-hack.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - Ronnie - 25-12-2021

yorum attığın için konunun başında link açılacaktır

RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - PauloEnrique - 25-12-2021

Link rom download please
I never played game

Link Please

Link indir rom luften hiç oyun oynamadim

Baglanti Lutfen

RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - Karl Heinz Schneider - 25-12-2021

Barcelona 6-5 Real Madrid

Goller: Rivaul (3), Tsubasa (3) / Natureza (5)

Eğlenceli bir maçtı. Durum 5-5 iken topu kapmayı başardım ve son saniye attığım gol ile 6-5 kazanmayı başardım. Natureza'nın bir Mach Shoot'u direkten döndü. Bu gol olsaydı muhtemelen maçı kaybedecektim. 6-5, mangadaki ilk El Clasico maçının sonucuyla aynı bitti. Gülümseme

Artık Bayern Münih takımına geçtik. Burada favori oyuncum Karl Heinz Schneider var. Levin'i de çok severim. Defansif olarakta Sho Shunko ve Genzo Wakabayashi ile hem sevdiğim hem de çok güçlü olan bir takımı yöneteceğiz. Eminim çok keyifli olacaktır. Gülümseme

--------------------

-ÖNERİLER-

Casuillas'ın gücü bence böyle daha iyi olmuş. Birebirdeki gücü de daha iyi olmuş. Real Madrid atak konusunda da gayet iyi. Bence Natureza'nın çalımı Forcible Dribble yerine Clone Dribble (Santana'nın çalımı) olmalı. Çünkü Natureza sert değil de daha esnek bir oyuncu. Ve Natureza'nın zaten özel çalımı olduğu için çalım gücü yükseliyor. O yüzden normal çalım değeri istatistiğini biraz düşür bence. Hiç değilse Payol'un Power Tackle'ı ile biraz top kapabilelim. Carulos da bence gayet iyi olmuş. Ancak oyuncular topu atak konusunda hep Natureza'ya atıyor. Bu güzel tabii ama Carulos'a da arada atsalar daha iyi olur. O da atağa katılsın bence.

Bayern Münih takımının toplantı ekranında bence Wakabayashi değil kaptan Schneider olmalı. Gülümseme Aynı şekilde Barcelona toplantı yerinde de Tsubasa yerine kaptan Grandios olabilir.

Rivaul'in tipi oyunda benziyor. Ancak şut çekmeden önceki yakın görünümü Diaz'ın yakın görünümü, sinematikte yakın görünümü ise Matsuyama'nın yakın görünümü yapmışsın. Bence bunlar yerine Jito'nun o yakın görünümü (yüzü) Rivaul'e daha çok benzer. Zaten Rivaul'i kontrol ederken de yüzü böyle. Ancak yakın görünümlerde de aynı yüze sahip olmalı bence.

Bu arada Bayern'in defansı olan kişinin ismi bence Sho Shunko olmalı. Xiao ismini ben pek hazzetmiyorum ancak tabii senin kararın. Gülümseme

RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - Ronnie - 26-12-2021

güzel bi maç olmuş

dün onur abi oynarken de demişti  naturezaya başka çalım ver die  

meeting bölümüne grandios koyamazdım oyuncu kıtlığından dolayı rivaul olabilirdi ama tsuyu tercih ettim bayern meeting bölümünde de genzoya olan sempatimden koydum ve zaten bayern'e ilk defa geldiği için biraz ön planda olsun die koydum onu

rivaul görünümü olarak da jitonun yakın görünümünü zaten kullanıyom bi de zaten ct2 de ara sahne oyuncu kıtlığı var ct3de ne güzel bi ton oyuncu ara sahnede vardı çizme işini beceremiyeceğim için hiç girmiyorum oraya 

Casuillas'a ben yanlışlıkla fazla bi yakalama değeri girmişim fark etmeden şöle düşün 20 yapacağıma 30 yapmışım onu düzelttim ve daha rahat kazanmışsın şimdi de natureza'nın çalım değerini düşüreyim

Fark etmiş olmalısın sanırım ama barçanın müziğini değiştim

Bayern ile iyi eğlenceler

RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - enss - 26-12-2021

tesekkürler

RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - oxcanox - 26-12-2021

eline sağlık Gülümseme