![]() |
|
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynama-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Ysy56 - 04-07-2024 Herkes Gremio ya fark atmış Meao ya kaç röveşata çektim hepsini kurtardı normalde önceden Gremioyla oynadığım maçları 4 5 farkla kazanırdım ama bu sefer Meao iyi performans gösterdi RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Tsumax - 04-07-2024 SAO PAULO 8-0 FLUMİNENSE Tsubasa(6) gil(1) babinton(1) RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Hiena 2 - 04-07-2024 4.Maç: Sao Paolo 4-2 Palmeiras İlk gölü Tsubasa ile kaleciyi çalımlayıp buluyordum ki oyuncu kale çizgisinden çıkardı ve sonra boş kaleye Gil ile attım. Kısa süre sonra Nei, Booster şıut ile durumu eşitledi. İlk yarıda son 2 dakikaya girilirken Tsubasa'ya yapılan faul ile kazandığım penaltı atışını Platton ile kullandım ve 2-1 öne geçtim. Nei son saniyelerde yine ilk gölünü attığı ceza sahamın sol çizgisinden şutunu çekecekti ki hakem düdüğü çaldı. 3.golü Tsubasa ile rovaşatadan attım. Kısa süre sonra Toninho vole ile durumu 3-2 yaptı. Drive şutu hiç kullanmayı düşünmüyordum ama kaleci rovaşatayı çıkarınca mecburen kullandım ve 4-2 öne geçtim. Ayrıca son dakikaya girmiştik. Maçı bu sonuçla biraz zorlanarak 4-2 kazandım. @Ysy56 Aslında orada ''Bana Drive şut işlemez'' diyor. Bazı çevirilerde bu şekilde Drive şut gol girmez diye çevirmişler. Drive şuta karşı bilendiği için bu şuta karşı özel bir çaba harcıyor. Zorlanarak da olsa çıkarıyor. @Karl Heinz Schneider 2 oyuncu yakalamıştı ve topu kaptırmamak için mecburen rovaşata vurdum. Neyse ki penaltı ile bu enerji boşa gitmemiş oldu. Evet, mesela bu maçta da zorlandım ve kalecileri fena değildi. Gerçi 2 şutumda direkten döndü. Ama diğer maçlara nazaran Gremio maçı daha kolaydı. RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Ysy56 - 04-07-2024 Ben en çok şu ana kadar Gremio maçında zorlandım benim için en kolay maç Corinthians maçıydı 8-2 kazanmıştım RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 04-07-2024 @Ysy56 Meao konusunda şanssızlık yaşamışsın. Neyse ki defansı iyi yapmışsın, Gremio sadece 1 gol atabilmiş. Hücumda daha aktif olsalardı sürpriz bir mağlubiyet yaşayabilirdin. @Hiena 2 Normal bir kaleci bu sefer de Tsubasa'nın Overhead Kick'ini çıkarmış. Maçların gerçekten ilginç gidiyor abi, normal kalecilerin hepsinde zorlandın, bir tane özel kaleci Meao'da ise hiç zorlanmadın. Santos ve Flamengo kalecileri de panter kesilecek mi merak ediyorum.
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Ysy56 - 04-07-2024 @Karl Heinz Schneider Evet Meao bu sefer baya zorladı diğer maçları dün oynadım ve hepsini kazandım maç takvimine göre sonuçları yazacağım |