![]() |
|
Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 13-11-2021 @Makoto Soda "Hatta kale boş olunca rakip oyuncular daha güçlü savunma yapıyor." Buradaki 'hatta' kelimesini kullanma amacım, boş kale iken direkten dönme ve top patlama ihtimallerinin normalden daha yükselmesini düşündüğümü beyan etmekti. Cümleyi açmak gerekirse, Kale boşalınca topların direkten dönmesi ve patlama oranı daha da yükseliyor diye düşünüyorum ve hatta, kale boşalınca rakip oyuncuların daha iyi savunma yaptıklarını düşünüyorum. Bu da yapımcıların bilerek yaptığı bir şey bana kalırsa. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 13-11-2021 @Hikaru Matsuyama Videoları izleyip yorumlaman benim için çok iyi oluyor gerçekten, hatalarımı vs. görmem açısından. Bazen dayanamayıp risk alıyorum evet. Aslında ben de kendi videolarımı izliyorum ve bu hataları genelde gol yedikten sonra yaptığımı fark ediyorum. Gol yediğimde bir an önce o yediğim golü çıkarmak için acele oynuyorum sanırım. Bu da risk olarak geri dönüyor. Bu yönümü düzeltmeye çalışıyorum.0:00'da gelen goller gerçekten tatmin duygusu olarak üst düzey oluyor. Hatta birkaç kere 2 gol attığım da oldu 0:00'da. Muazzam bir duygu. ![]() @Makoto Soda Ben de oyunda bazı şeylerin özellikle kodlandığını düşünüyorum. Mesela ben penaltılarda çok fazla direğe takılıyorum. Boş kalede de RNG'yi artıran bir kodlama olabilir. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 14-11-2021 ![]() Sao Paulo 7 - 0 Palmeiras Goller: Platão(3) - Tsubasa(2) - Babington - Batista Rakibin üç şutu direkten iki şutu da çizgiden çıktı. Benimde iki şutum direkten döndü.Bir şutum da çizgiden çevrildi. Maçta Nei'ye adım attırmadık. Özel markaj uyguladığım için hiç etkili olamadı. Bu maçta klasik hareketlerden Tsubasa'yı 7 numaraya çektim. Palmeiras adına maçı isimsiz oyuncular taşıdı. Toninho topu göremedi. Ona rağmen çok zorlayan bir ekip. Şansıma gol yemedim. Sıradaki maç bu kupada en sevdiğim takım olan Santos ile. Artık benim için bolca gol yeme maçı
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - mekani99 - 14-11-2021 Sao Paulo 12-3 Palmeiras Goller 12 Tsubasa - 3 Tohinho Tohinho Nei RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 14-11-2021 Sao Paulo 6-2 Palmeiras Yine 2 level almanın avantajını gördüğüm maçlardan biri. Tsubasa istisnasız her pası kesebiliyor. Fluminense maçı gerçekten de oyunun en önemli maçlarından biri. Ben sadece Tsubasa üzerine oynamak hata olur diye düşünürdüm her zaman, ama Tsubasa üzerine oynayınca God Mode açtığını bilmiyordum. ![]() Onun dışında Ney gerçekten çok can sıkıcı. Topu faul yapmadan almak mümkün değil. Şutlarını durdurma ümidim yok bile. ![]() Palmeiras sonrası level değerlerim.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 14-11-2021 Sao Paulo 8 - 5 Palmeiras ![]() Her zaman olduğu gibi yine çok keyifli bir karşılaşmaydı. @ScoUnk Ben Tsubasa'nın gücünü ofansif yönde kullanmak niyetinde olduğum için Ney'i durdurmak için Doutor ve Amaral ikilisini kullanıyorum. Bu maçta Doutor ile 2 defa Ney'in ayağından topu kaptım. Belki dikkat etmişsindir oyunun başlarında Doutor ile Amaral eşit Level iken Doutor'un Tackle statı Amaral'ınkinden yüksek oluyor. Bu veriden yola çıkarak ben genelde Rio Cup'ın ünlü isimlerini durdurmak için Doutor'u tercih ediyorum. Unutmadan ilave edeyim, Santos öncesinde bende de Tsubasa Level 6 ve diğer tüm oyuncular Level 4.
|