Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-sega-cd-oynuyoruz-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 11-07-2021

@Hikaru Matsuyama

Karakter için teşekkürler.

Onun dışında maçta aslında son paslarda vakit kaybetmemin sebebi Tsubasa'nın kaleye iyice yaklaşmasını beklemek. Genzo ile kafaya çıkıp, topu bırakıp, arkadaki oyuncu ile vurdurarak gol atmak istemem. Sanırım o sırada da çok fazla yakalandım.

Onun haricinde maçın tamamını izlediysen, gol fırsatlarında her şeyi deneyip kaleciyi geçemediğimi görmüşsündür, bunun sebebini çözemedim. Acaba görmediğim, fark etmediğim bir sebebi mi var bilemiyorum.

RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 12-07-2021

[Resim: o0kq47s.png]

Nankatsu 6 - 0 Fuji
Goller : Tsubasa(4) , Misaki (2)

Nankatsu'yu yönetmekten çok keyif alıyorum. Oyuncularda çok iyi mücadele ediyorlar.Takımın her mevkisi çok sağlam.
Tek kötü tarafı Wakabayashi artık sakat olarak mücadele edecek.

RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 12-07-2021

[Resim: p9qjydg.PNG]

[Resim: hle4few.PNG]

--------------------

Nankatsu 1-0 Shutetsu

NAN GOL: Tsubasa (Ishizaki) | Yok

SHU GOL: Yok | Yok

--------------------

İlk Yarı

Önce Tsubasa ile birebirde Banana Shoot çektim. Wakabayashi topu uzaklaştırdı. Dönen top, ta orta sahadaki Kisugi'ye kadar gitti. Bir oyuncuyu çalımladı ve şut çekti. Okabe yumrukladı. Sonra Tsubasa ile birebirde Subayai denedim. Ve Wakabayashi'yi geçtim! Ardından golümü attım.

Süre kısa olduğundan ve uygun pozisyonu bulmak için top dolaştırdığımdan ilk yarı böyle bitti.

İkinci Yarı

Misaki'nin girmesiyle Shutetsu sahadan silinmeye başladı. Hiç şut çekemediler. Wakabayashi'nin dikkatiğini dağıtıp Tsubasa ile Röveşata çektim ancak Wakabayashi yumrukladı. Dikkati dağınıkken Misaki'nin volesini de çıkardı. Bir voleyi defans engelledi. Maçın sonunda Wakabayashi, Tsubasa'nın bir röveşatasını daha çıkardı.

İkinci yarı Nankatsu - Wakabayashi karşılaşması oldu. Wakabayashi iyi direndi ama ilk yarıda attığım golle maçı 1-0 kazandım.

RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Jun Misugi - 12-07-2021

Sizleri böyle oyun etkinliklerinde görmek ve tecrübelerinizi paylaşmanız harika.
Umarım herkesin son derece keyif alacağı güzel bir etkinlik olur.

RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Ahmet Yasin - 12-07-2021

Arkadaşlar son 2 gündür evde deilim oynayamadım yarın hem shutetsu hemde fuji maçını atıcam kusuruma bakmayın

RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 12-07-2021

[Resim: SCc1A.png]

Nankatsu SC 3-0 Fuji SC

Maçta 1 topum da direkten döndü. Kolay maç olmasına rağmen nedense enerji tasarrufuna gittim, Tsubasa'yı kullanmak yerine 1-2 defa Kisugi ile şut çektim. Dolayısıyla az gol atabildim.

Hamana FC maçı öncesi level değerlerim aşağıdaki gibi;

[Resim: SCXHH.png]

Sıradaki maç için Hamana kadrosu;

1 - Takafuji
2 - Sakai
3 - Akagi
4 - Ikeda
5 - Hoshino
6 - Kuribayashi
7 - Harima
8 - Nakao
9 - Kon