![]() |
|
Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hack Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Global Hack Çalışmaları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-global-hack-calismalari.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon (/konu-captain-tsubasa-2-zhangjianihao-hack-v10-turkce-versiyon.html) |
RE: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - Ysy56 - 24-09-2024 @Hiena 2 Teşekkür ederim Abi umarım kodları bulursunuz @Tsumax evet kodları çözersek baya iyi olur İnşALLAH kodları bulursunuz bide telefonda oynanması herkes için iyi olacaktır
RE: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - Hiena 2 - 25-09-2024 Oyunun başlangıcındaki Ofsayt ve zorluk seviyesi modlarını Türkçe' ye çevirmek için Yychr programını kullandım ve bunu kısmen başardım. Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi ofsayt modu bölümü tamamen Türkçeleştirildi. Bu modu seçtikten sonra açılan zorluk seviyesi modunun yazıları ise çok parçalı ve dağınık yerlerde. Yazılar ortadan 2' e ayrılmış durumda ve üst yarısı farklı bir yerdeyken alt yarısı daha farklı bir yerde. Onu çevirmek zor olacak ama yarın ona da bakacağım. Onu da sorunsuz çevirebilirsem linki güncellerim ve sizde bu modları Çince değil Türkçe olarak oyunda görmüş olacaksınız. Normalde Ofsayt modu etkinleştirilsin mi? şeklindeydi ama sin mi? kısmı zorluk seviyesi modundan normal, zor ve çok zor diye 3 bölümün yazılarının üstüne denk geliyor. Bunun nedeni de Etkinleştirilsin mi kısmındaki o 'sin mi' harflerinin orijinal yazıları olan Çin'ce son harflerinin zorluk modundaki normal ve zor yazıları ile aynı harfe sahip olmaları. Yani hepsinde en sonda mod yazısı olduğu için o yazı kısmı hepsi için ortak kullanım alanı oluyor. Bu yüzden belli bir alana kadar yazımızı yazabiliyoruz. Daha uzun yazılar yazamıyoruz. Bende bu yüzden bu yazıyı kısmak zorunda kalarak Ofsayt modunu aç olarak girdim. Yarın zorluk seviyesi yazılarını da çevirmeye çalışacağım.
RE: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - Jun Misugi - 25-09-2024 @Hiena 2 Harika görünüyor RE: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - Ysy56 - 25-09-2024 @Hiena 2 Baya iyi olmuş Abi RE: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - Oozora Tsubasa - 25-09-2024 emeğine sağlık büyük usta. çok iyi olmuş fırsat buldukça oynamaya çalışacağım. RE: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - Hiena 2 - 25-09-2024 @Jun Misugi - @Ysy56 Teşekkür ederim. Elimden geldiğince görsel açıdan güzel bir şekilde düzenlemeye çalışacağım. Bunu herkese sormak istiyorum... Zorluk seviyesi mod seçiminde mod yazıları Normal, Zor ve Çok zor seçenekleri oluyor ve ben, bu çok zor yerine hangi yazıyı gireyim karar veremedim. Ekstra zor olarak da yazmayı düşünüyorum. En zor mod olan 3.seçenek için sizin aklınıza gelen bir şey var mı? İyi bir seçenek olursa onu kullanalım. @Oozora Tsubasa Teşekkürler. Keyifli oyunlar dilerim. |