![]() |
|
Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Anime Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-anime-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Shin Serisi (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-shin-serisi.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-shin-serisi-izleme-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 14-11-2022 ScoUnk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Schneider daha yeni transfer oldu, daha doğrusu önümüzdeki sezon için transfer olacak. Yani transferi kesinleşmiş ama henüz takıma katılmamış durumda, o yüzden oynamaz zaten. Hamburg maçından sonra da muhtemelen Batı Almanya kampına katılmıştır. Anladım, teşekkürler. ... Müzikler benim de oldukça hoşuma gidiyor. Zaten konu ister oyun olsun, ister anime olsun CT müzikleri her zaman benim hoşuma gitmiştir.
RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - Taro Misaki _11 - 14-11-2022 Kesinlikle captain Tsubasa nın hangi serisi olursa olsun müzikleri çok profesyonel bir şekilde yapılıyor 83 serisi road to 2002 18 serilerinin müziklerini hiçbirine değişmem RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - ScoUnk - 15-11-2022 4. BÖLÜM Bölüm Genzo'nun Wakashimazu'ya "abilik" yapmasıyla başlıyor. ![]() Pierre'in Napoleon'a dik dik bakması ve Napoleon'un "sahada dost ile düşmanı ayırt edebilirim" demesi, bunu derken Pierre'e dönmesi ve hepsinin sonunda muhabirin el sıkışmalarını istemesi, daha önce fark etmediğim bir şeyi düşündürttü bana. Tamamen komplo teorisi atıyorum. Bu ikili acaba Fransa liginde karşı karşıya gelip, olaylı bir maç mı yaşadılar? Belki kavgalı, atışmalı bir maç. Araları bozuk olduğu için mi el sıkıştırıyorlar. Napoleon o yüzden mi "düşmanımdı ama şimdi dostum" gibi bir açıklama yapıyor? Pierre o yüzden mi ters ters bakıyor? Tabii ki bu dediğim ihtimal manga'da gerçekleşmiyor. Çünkü orada Pierre uzaktan duyduklarını anlatıyor Napoleon ile ilgili. Ama animelerde ufak değişiklikler yapıldığını biliyoruz, o yüzden böyle bir varsayımdan bulundum. Yine de Misaki'nin sahaya atlayışını düşününce, bunun da ihtimal dahilinde olmadığını düşünüyorum yine de. Bu anime 1989-1990 yıllarında çıkmış. Misaki'nin elinde gazete tuttuğu bölümde "UEFA Cup Title" ve "Napoli" isimleri geçiyor. 1989 UEFA Kupası Finali'ne baktığımızda da Napoli'nin Stuttgart'ı 2-1 yenerek (gollerden birini Maradona atıyor) bu kupayı kazandığını görüyoruz. Güzel bir detay olmuş. Genzo'nun kendini feda edişini itiraf etmesini görüyoruz. Bu yüzden bu adamı çok seviyorum, hep bir seviye ötesini görüyor. Maç başladı ve bölüm bitti, maç sonraki bölüme kaldı artık.
RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 15-11-2022 4. Bölüm Bölümün başında Wakabayashi'nin yine Japon oyuncuların şutlarını tuttuğunu gördük. En son Hyuga şut çekecekti ama Mikami araya girdi. Burada bir konuya değinmek istiyorum. Wakabayashi, Hamburg vs Japonya maçında da Japonların çektiği tüm özel şutları yakalamıştı. Hyuga bundan ders çıkarıp yeni bir şut geliştirmeye başladı. Ama diğer bir forvet olan Nitta'nın bundan ders çıkarmayıp yeni bir teknik geliştirmeye çalışmaması, hala Falcon Shoot'la Wakabayashi'ye meydan okuması biraz gülünç. Wakabayashi'nin takımın güçlenmesi için oynadığı rolü Tsubasa'ya anlatırken Hyuga gizlice dinleyerek öğrenmiş oldu. Böylece artık Hyuga ve Wakabayashi arasındaki tartışmalar bitmiş oldu. Bu bölümde Diaz'ın yüzünü de ilk defa görmüş olduk. Japonya kaptanı turnuva başlamadan değişti ve Tsubasa oldu. Şahsen Matsuyama'da kalmasını isterdim. Aslında bana şöyle geliyor, turnuvayı kazanan takımın kupasını her zaman kaptan kaldırıyor biliyorsunuz. Bu sebeple serinin ana karakteri Tsubasa olduğu için, Japonya turnuvayı kazanınca onun kupayı kaldırmasını istemiştir belki Yoichi. Yani bu yüzden Tsubasa'yı kaptan yapmış olabilir. %100 bu durum etken olmasa da bence büyük bir sebebi bu yüzdendir. Yoksa Matsuyama'da kalabilirdi kaptanlık. Sonraki bölümde artık turnuva Japonya - İtalya karşılaşmasıyla başlayacak. Ancak yarın izlemeye 1 günlük ara vereceğiz. Geride kalanlar dilerlerse bu sürede izlemeye devam edip yetişebilirler. @Tsumax @Hikaru Matsuyama @Robert lewandowski @ScoUnk O ince detay bilgisini verdiğin için teşekkürler abi. ![]() Bence Napoleon ve Pierre'in tokalaştırılmalarının sebebi takımın en iyi iki oyuncusu olmalarından kaynaklıdır. Fransa'nın PSG'ye karşı oynadığı maçta Pierre'in pasını forvet oyuncusu auta atmıştı. Maç sonu da Napoleon ortaya çıkmıştı. Bu durum forvete Napoleon'un geçeceğini gösteren apaçık bir işaretti bence. Pierre ile Napoleon'un tokalaşması da çok iyi ikili olacaklarının bir göstergesiydi bence yine.
RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - ScoUnk - 15-11-2022 @Karl Heinz Schneider Tsubasa'nın kaptan olması çok normal değil mi? Serinin adı bizzat Kaptan Tsubasa.
RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - Tsumax - 15-11-2022 1.BÖLÜM: Wakabayjhi: Tsubasa olmadan Japon milli takımının bize karşı hiçbir şansı yok 2.BÖLÜM: Matsuyama ve Hyuga: Tsubasa olmadan sanırım işimiz zor.(sonunda kabul ediyolar ama bana göre misakide lazım) Wakabayjhi:Bu iş heyecanlı olacak bende size katılıyorum yoksa morisakiyle çift rakamlı farklar görebilirsiziniz ![]() Hyuga: Wakabayajhinin sinirinini Hernandezden alayım bari iyi bir şut öğreneyim
|