Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-5-hasha-no-sh%C5%8Dg%C5%8D-campione-oynuyoruz-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 18-07-2022

@Makoto Soda
Senin kaleci ile röveşata olayın, yazı tura atıp 50 kere üst üste yazı gelmesi gibi bir şey. Yani kısacası aşırı şanssızlık. Ben kaleci ile çıkıp röveşata golü attım oradan biliyorum. Gülümseme

RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 18-07-2022

@ScoUnk 
Manchini ile attığın 6 ncı gol çok iyiymiş ya. Neredeyse açı sıfırdı.  Süper

Roma maçında 2-0 güzel bir başlangıç yapmışsın. İlk yarının başlarında Tsubasa ile orta sahadan vurduğun daha doğrusu vuramadığın Drive Shoot yanlışlıkla mı oldu?  Güzel  
Roma'nın attığı ilk gol de çok etkileyiciymiş doğrusu.  Gülümseme

Penaltılarda beşte beş attın, valla' bravo, tebrik ederim.  Süper

RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 18-07-2022

@Hikaru Matsuyama

Malesef o Drive Shoot'u yanlışlıkla çektim evet. Gülümseme Bu arada Tsubasa'yı kullanmayı pek beceremiyorum sanırım. Carnevale olmasa bittik.

Penaltı konusundaki başarım gerçekten ilginçti. Tsubasa oyunlarında 5'te 5 yaptığım çok nadirdir. Ama @Makoto Soda sanırım benden daha başarılı. Etkinlik boyunca 3 kere falan penaltılarla galip geldi. Gülümseme 

Maçlar yavaş yavaş zorlaşmaya başladı ve bu durum beni endişelendiriyor.  ?????

RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Makoto Soda - 18-07-2022

@ScoUnk

Diğer konularda ne kadar şanssız isem penaltı konusunda FIFA olsun PS olsun şansım hep yaver gider. Kaleci iç güdüsü diyelim Gülümseme
3 maç oldu galiba penaltılarla kazandığım.

RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 19-07-2022

[Resim: rs2qgy5.png]

Beklediğimden çok daha zor bir karşılaşma oldu, Roma bol bol atıyor. 
Benim iyi ki penaltılara gitmedi bu maç yoksa kazanamazdım büyük ihtimalle.  Dil Çıkarma

Allah herkesin bugünkü İnter maçında yardımcısı olsun, hakkım size helaldir.  Açık Ağızlı Gülümseme

RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 19-07-2022

Lecce 2-1 Inter
Ekstra level almadan yenemedim. Sürekli 2-0 öne geçiyorum sonra bir daha gol atamıyorum ve rakip de galip geliyordu.

Muller'e gol atmak gerçekten işkence. Ekstra level almama rağmen zar zor yenebildim.

Sıradaki maç Juventus ile;

Juventus
1 - Ken Wakashimazu (GK)
2 - Abate
3 - César
4 - Jürgen
5 - Paganin
6 - Manicone
7 - Jonk
8 - Fontolan
9 - Kojiro Hyuga
10 - Facchetti