Tsubasa Türkiye Platformu
CT1 Oynama Etkinliği - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: CT1 Oynama Etkinliği (/konu-ct1-oynama-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: CT1 Oynama Etkinliği - Tsumax - 04-02-2022

Nankatsu 5-3 Minamiuwa
Bu oyunda defans yapmak zor iş gerçekten @Hikaru Matsuyama  6-1 iyi sonuç gol atmak mesele deilde defans yapmak şansa kalmış biraz..

[Resim: JcPooex6_Yeni%20Bit%20E%C5%9Flem%20Resmi.jpg]

RE: CT1 Oynama Etkinliği - ScoUnk - 05-02-2022

Nankatsu 3-1 Azumaichi

Sanırım doğru düzgün maçların ilkine geçmiş bulunduk. Drive Shoot harici gol atamadım. Kisugi'nin yoğun uğraşları sonucu yakaladığı pozisyon ise direkte patladı. Kamisori Shoot maşallah orta sahadan girdi. Ishizaki ise maçın yıldızıydı, defalarca top kaptı. Gol çeşitliliği konusunda bir çözüm bulmam gerekiyor, Drive Shoot harici gol girmedi.

RE: CT1 Oynama Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 05-02-2022

Nankatsu vs Azumaichi

Nagano (Tsubasa) - Şut
No. 9 - Şut

Tsubasa - Drive Shoot

Nankatsu 2-1 Azumaichi

İlk kez beni zorlayan bir maç oldu. Maçta enteresan olaylar yaşandı. İlk çektiğim Drive Shoot'u kaleci kurtardı, Diving Header ise direkten döndü (yanlış hatırlamıyorsam böyle, tam tersi de olabilir). Drive Shoot'u kurtardıktan sonra kaleci yorgun düşmüşdür (CT2 mantığı) dedim ve Nagano'nun şutu ağlarla buluştu. Soda kendi yarı alanından Razor Shoot çekti (Razor Shoot'sa) ancak Ishizaki durdurdu.

Morisaki maçın son anlarında iki tane şutu üst üste kurtararak galibiyetin kazanılmasında önemli bir rol oynadı. Bu maçta kaleciler çok iyiydi. Bu yüzden az gol oldu.

Defanslar da çok iyiydi. Ishizaki özellikle neredeyse hiç geçit vermedi. 

Soda'yı daha etkili beklerdim.

Yarınki Hanawa maçında bakalım neler olacak. Gülümseme

RE: CT1 Oynama Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 05-02-2022

@ScoUnk
Minamiuwa maçında şanssız bir şekilde rakip GK ilk çektiğin röveşatayı kurtardı ancak tam da beklediğim gibi dengesi dağıldı. Bu gibi durumlarda nasıl olsa artık kimle atsam yer diye düşünme, yine Tsubasa ile vurmaya çalış.

Evet oyunda Block yok ancak Takasugi, ilk yarıda Takei’nin Şutunu Tackle ile kaptı. Diğer bir deyişle bu oyundaki Tackle hamlesi çift vazife görüyor.

Daha maçın başında Ishizaki hiç affetmedi Kamisori şutu. Açık Ağızlı Gülümseme Zaten maçın adamı da bence Ishizaki idi, tek tek saydım, sıfır hata ile oynadı. Güzel

İlk yarıda Izawa’nın (Kyouretsuna Shoot), ikinci yarıda ise Kisugi’nin direğe çarpan (Kyouretsuna Volley Shoot) vuruşları talihsiz anlardı.

Souda ise maçta 3 defa Kamisori vurdu ve fakat 1 tanesi gol oldu. Kaleye gireceği zaman oyun müziği tamamen duruyor ya o saniyedeki ölüm sessizliğine hastayım. Dil Çıkarma

Drive Shoot harika ancak bizleri çok çabuk Guts sıkıntısına sokuyor, sanırım bu maçta bunu çok net görmüşsündür. Güzel

RE: CT1 Oynama Etkinliği - ScoUnk - 05-02-2022

@Hikaru Matsuyama

Daha önceki gollerde dikkatimi çekmedi fakat o ölüm sessizliği bana bu golün senaryo gereği olup olmadığını sorgulattı. Sonucunda düz gol olduğuna kanaat getirsem de, insanlardaki o şaşkınlık efektini daha iyi veremezlerdi sanırım.

Evet GUTS malesef eridi gitti. Kalan son enerjide de Tsubasa'yı topla buluşturamadım. Ben bu oyunda CT2 gibi hızlı şekilde maç içerisinde GUTS artmadığını bu maçla öğrenmiş oldum. Bir de süre tam 00:00 olunca maç bitiyor, ikinci yarının sonunda da Soda'nın Kamisori'si o şekilde yarım kaldığı için sesimi çıkarmadım. Dil Çıkarma

Ishizaki'den ise ben razıyım, gerisini bilemiyorum. Bu oyunda dikkatimi çeken bir nokta var, bu şimdiye kadar oyunun en sevdiğim kısmı oldu. Sen özellikle Morisaki'nin hakkı verilmiş diyordun, ama bence tüm kalan oyuncuların hakkı verilmiş bir şekilde. Şu ana kadar riske atmamak için sadece bazı oyuncuları kullandım, fakat onlar da yeterince performans verdi.

Mesela Taki, kanat üzerinde çalım atma ve top sürme konusunda gerçekten çok faydalı.
Ishizaki, defansta mükemmele yakın oynuyor, Ishizaki varsa çoğu zaman topu kapıyor.
Morisaki zaten defalarca söyledik. Tüm bu oyuncuların haricinde Nakazato bile gerçekten işe yarıyor. Çünkü CT2'de bu tarz oyuncular sadece kadrodaki boşlukları dolduruyordu.

RE: CT1 Oynama Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 05-02-2022

@ScoUnk 

Sondaki yorumuna kesinlikle katılıyorum. Çok doğru bir analiz yapmışsın. Gülümseme