Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynuyoruz-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 13-11-2021

@Hikaru Matsuyama

Evet oynadığım oyunların videolarını çekmeye çalışıyorum. O kanal benim hem günlüğüm misali, hem de büyürse ne âlâ. Diğer 2 turnuvadaki tüm maçlar yine orada var.

Aktif-Pasif durumu muhtemelen o an dikkatimden kaçmış, belki diğer maçlarda da aynı şeyi yapmışımdır. Açıkçası o kadar odaklı oynamıyorum bazen. Gülümseme

Ben her zaman önünde alan varsa biraz ilerisine atmaya çalışırım. GUTS tasarrufu olarak görüyorum. Bazen ayarı kaçırdığım oluyor, fakat rakibe yakalandığımda bunun büyük risk olduğunu bilmiyordum. Dikkat edeceğim sağol.

Through konusuna gelince, ben çok fazla kullanmıyorum doğru. Eğer düz şutla gol atabiliyorsam, bir sıkıntı yaşamıyorsam direkt vuruyorum topa. Bana hem zaman kaybı hem de risk gibi geliyor. Çünkü ben zamanında through yaparak çok top kaybettim. Sanırım ayarlama konusunda başarısızlık yaşıyorum zaman zaman. O yüzden eğer gol yollarında sıkışmadıysam through kullanmıyorum. Gülümseme

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 13-11-2021

Brezilya Genç Takımının kalecileri hakkında bir tartışma yapmışsınız, ben de fikrimi belirtmek isterim.

Gertise'nin olmadığı dönem bence de kaleyi koruyan isim Meao'dur. Onun yedeği olan 2. kaleci ise oyunda gördüğümüz Brezilyalı kalecileri baz alırsak bana kalırsa Flamengo'nun kalecisidir. Hatta Flamengo kalecisinin yakalama değeri Meao ile aynı, yumruk değeri ise Meao'dan daha çok kuvvetlidir.

Diğer üçüncü kaleci ise Gertise gelince Flamengo kalecisine kalacak ancak Gertise'nin gelmediği zamanda üçüncü kaleci bence Palmeiras'ın kalecisidir. Tsubasa Ozora zaten bir sinematikte takımındaki oyunculardan, Doutor ve Amaral'ın Brezilya'ya gittiğini, Babington'un da Arjantin'e gittiğini söylüyor. Yani Renato zaten profesyonel olamamış. Onun dışında üçüncü kaleci olarakta geriye kalan isimlerden en çok öne çıkan Palmeiras'ın kalecisi oluyor.

Yani şöyle diyebiliriz,

1-) Meao
2-) Flamengo GK
3-) Palmeiras GK

Gertise geldiği zaman birinci kaleci olmuştur. Meao ikiye, Flamengo kalecisi üçe kaymıştır. Palmeiras kalecisi ise takımdan atılmıştır. Dil Çıkarma

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 13-11-2021

@ScoUnk
Corinthians maçında inanılmaz başarılı bir ilk yarı oynamışsın, rakiplerin hamlelerini çok iyi tahmin etmişsin. Hem Satrustegui’nin hem de Riberio’nun Tsubasa’yı 1e1’de geçmiş olmaları şanssızlığın. Attıkları üçüncü gol için bir şey diyemem ama ilk ikisinde yememek için sağlam bir savunma ile cidden iyi direnmişsin. ^_^

Yerinde olsam Lima, Marini, Batista gibi isimlerle kritik verkaçlar yapmam, malum takımın en zayıf üyeleri.

00.00’da Gil’in Kyouretsuna Volley Shoot ile fileleri havalandırması keyifli olmuştur sanırım. ^_^

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 13-11-2021

@Hikaru Matsuyama

Bu oyunda yıllardır dikkatimi çeken bir olay var. Sana sormak istedim.
Kale boş iken özel şut çektiğimde direkten dönme ve top patlama olayları o kadar çok başıma geldi ki sayısını bile hatırlamıyorum.
Bugün bir hack oynuyordum yine aynısı oldu.
Bu tesadüf mü yoksa gerçeklik payı var mı ? Olasılık artıyor mu ?

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 13-11-2021

@Makoto Soda 

Benim 2020 yılındaki CT2 etkinliğinde yaptığım şöyle bir yorum vardı:

214. yorum (alttaki iki satır): https://tsubasatr.net/konu-ct2-oynama-etkinligi.html?page=36

Makoto Soda Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kale boş iken özel şut çektiğimde direkten dönme ve top patlama olayları o kadar çok başıma geldi ki sayısını bile hatırlamıyorum.

Bu tesadüf mü yoksa gerçeklik payı var mı ? Olasılık artıyor mu ?

Bence tesadüf değil, yapımcıların bilerek yaptığı bir şey. Hatta kale boş olunca rakip oyuncular daha güçlü savunma yapıyor.

En azından benim fikrim böyle. Belki de bana öyle geliyordur. Gülümseme

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 13-11-2021

@Karl Heinz Schneider

Yorumunu okudum. İkisi farklı olaylar ben oyuncuların top çıkarmasından değil , boş kaleye yönelmiş topun direkten veya patlamasından bahsediyorum. Dediğin olayla da bağlantısı olabilir tabi.