Tsubasa Türkiye Platformu
Matsuyama`nın Takımı Hızlandırma Avalanche Attack Özelliğini Takımımızda Uygulama - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Hex Kodları ve Offset Paylaşımları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hex-kodlari-ve-offset-paylasimlari.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa 2 - Hex Kodları Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hex-kodlari-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Matsuyama`nın Takımı Hızlandırma Avalanche Attack Özelliğini Takımımızda Uygulama (/konu-matsuyama-nin-takimi-hizlandirma-avalanche-attack-ozelligini-takimimizda-uygulama.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Cvp: RE: Matsuyama`nın Takımı Hızlandırma Özelliği - myotismon - 30-07-2014

(30-07-2014, Saat: 01:03)SvChatos® Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yukarıda nasıl belirtildiyse o ,saymadım kodları ama o koddan sonra tek boşluk kalıyor (FF) orayıda boş bırakıp alta geçmen gerekiyor

(30-07-2014, Saat: 05:05)SvChatos® Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yapman gereken tek şey kodları kopyalayıp ctrl B ye basmak bu kadar

şu anlık doğru yapıyorsun bir sıkıntı yok ne oldu oyun bozukmu çıktı gri ekranmı verdi Açık Ağızlı Gülümseme

ilk oyunda tam maç başlıcak carlos konuşuyor ya konuştuktan sonra maç başlamıyor siyah ekranda kalıyor maalesef :(

not:kodları direk kopyalayınca oldu Ctrl B olayını bilmiyordum elle yazıyordum o kadar kodu SvChatos® kardeş çok teşekkür ederim
yalnız bir sıkıntı var gol ağları girdiğinde yani gol olduğunda kitleniyor oyun

RE: Matsuyama`nın Takımı Hızlandırma Özelliği - SvChatos - 30-07-2014

Yeni bir oyun indir siteden onda tekrar dene kodları sorun çıkmazsa elindeki oyun bozuk olabilir bazen bozuk oyun çıkabiliyor

Cvp: RE: Matsuyama`nın Takımı Hızlandırma Özelliği - myotismon - 30-07-2014

(30-07-2014, Saat: 15:03)SvChatos® Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni bir oyun indir siteden onda tekrar dene kodları sorun çıkmazsa elindeki oyun bozuk olabilir bazen bozuk oyun çıkabiliyor

aynen öyleymiş buradan indirmiştim oyunu başka bir rom sitesinde orjinalini indirip denedim oldu gol olunca kilitlenmiyor düzeldi yani

RE: Matsuyama`nın Takımı Hızlandırma Özelliği - myotismon - 05-08-2014

arkadaşlar ben bunu matsuyamaya ayarlamak istiyorum orada söylenen 01 kodunu 1D yakın görünüm kodundan 91 i A1 yapıyorum ama yine tsubasa ateşliyor takımı matsuyama değil değişen tek şey tsubasa takımı ateşlerken matsuyamanın yakın görünümü çıkıyor değişmesi gererek bazı kodlar daha var sanırım hack ten anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok makbule geçer

RE: Matsuyama`nın Takımı Hızlandırma Özelliği - Crazy Striker - 18-11-2014

Enerji Leveller Yükseliyor Güzel Fakat Bunu İstediğimiz Şekilde Ayarlama Kodları Vardır Bunun içinde
Karşı Takıma Ekledik Diyelim Şut,Pas,Çalım Güçlerini 60,60,60 Yaptık Diyelim Takım Ateşleme Aktif Olunca Direk Güçler 32 30 a Düşecektir Veya Bilemiyorum 60 dan 80 Artacak İstediğimiz Gibi Ayarlamamız Lazım Bence Aynı Sorun Dizaın Hızlanmada da Var Umarım Biri Çözer Teşekkürler..

RE: Matsuyama`nın Takımı Hızlandırma Özelliği - SacMisaki - 15-07-2015

Teşekkürler Gülümseme