![]() |
|
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-iv-pro-no-rival-tachi-oynama-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - ScoUnk - 26-04-2023 Sao Paulo 3-1 Atlético Mineiro Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Ama gol yollarında zorlandım. RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - genzouke - 26-04-2023 Sao Paulo 5 - 1 Flaméngo Flamengo 2 ve 3. oyunda her daim korkarak oynadığım bir rakiptir çünkü bilirsiniz ki sadece Carlos bile Mirage Shot ile bize ter döktürürken üstüne usta oyun kurucu Santamaria ve her yerden Drive Shot çeken Getulio ile milli takımlara dahi kafa tutabilecek bir rakip. Burada ise bu ikiliyi silip bir nebze zor yapmak için Coimbra'yı transfer etmişler. Keşke etmeselerdi. (bkz: CT5 Coimbra'nın hikayesi). Neyse fazla konuştum. Anlayacağınız maç beklediğimden aşırı kolay geçti , tabii Bamora (Vamora) olmasa rahat bir 5 gol yerdim, ayrıca Ishizaki'de 1 tane kornerden gelen Mach Shot'u kesti. -bilmem biliyor musunuz Bamora'nın isminin roomaji'de Vamora olmasının sebebi Portekizce'de Vamora kelimesinin anlamının Japonca'da ki いくぞ (Ikuzo) ile aynı olmasıdır (Hadi yapalım/gidelim.) fakat Katakana'da Bamora olmasının sebebini bilmiyorum.- Carlos'u ise maçta sadece direkten dönen Mach Shot'u tamamlarken gördüm. Ne yapmışlar sana Soccer Cyborg. Ayrıca önceki senaryolarda hatırlamıyorum böyle midir fakat maç içinde topu Tsubasa'ya verin ve Heel Lift'e bin basan Clip Jump çalımını öğrensin. Hem de sadece 60 guts. Bu ve 5. oyunda çalımların fazla enerji harcamaması olayına bayılıyorum. Oyuncu'yu şut için kullanmak istemediğinizde maçta belkide 30 yada 40 tane özel çalım kullanabiliyorsunuz.
RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - ScoUnk - 27-04-2023 Sao Paulo 5-1 Sport Önceki maça göre daha basit bir maçtı. RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - ScoUnk - 28-04-2023 Sao Paulo 4-1 Palmeiras Basit maç, oyunun bu evresinde bu maçlar gereksiz olmuş. RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - genzouke - 28-04-2023 Sao Paulo 3 - 1 Botafogo Atakta çok kötüler ama defansları gerçekten güçlü. 5 numaralı defans Clip Jump'ı bile geçirmiyor. 3 kere Envelope Shot kesti defans. Tek gollerini bile 4 numaralı oyuncuları kafa vuruşu ile attı. Tutarım diye yumruk attım ama yedim. ![]() Bu arada ligdeki son maçımız bundan sonraki Vasco da Gama maçı. Sonraki maçlar daha keyifli olacak diye umut ediyorum. Yani rakiplerimiz ve yeni oyuncularımız öyle gözüküyor.
RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - ScoUnk - 01-05-2023 Sao Paulo 7-1 Guarani |