![]() |
|
Peak Battle Zhangjianihao Hacke Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hex Kodları ve Offset Paylaşımları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hex-kodlari-ve-offset-paylasimlari.html) +--- Forum: Captain Tsubasa 2 - Hex Kodları Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hex-kodlari-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Peak Battle Zhangjianihao Hacke Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü (/konu-peak-battle-zhangjianihao-hacke-ait-tum-ozelliklerin-toplu-paylasim-bolumu.html) |
RE: Peak Battle Zhangjianihao Hacke Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 17-10-2024 @bakgal Eline sağlık. Yine güzel bir konu hazırlamışsın. Oyuncuların portrelerini de koyman iyi olmuş. Ayrıca her biri için detaylı bir soy kütüğü çıkarmışsın ki bu faydalı olmuş. ![]() Bende birkaç gündür V10 versiyonunda oyuncu isimlerini hazırlıyorum. Tabii oyuncu isim kodları, teknik isimleri ile karışık bir şekilde sıralandığı için teknik isimlerini de ayrıca hazırlıyorum. Birde her bir kopya oyuncu ve tekniğin tüm kodlarını dökümana ekliyorum ki o oyuncuları farklı takımlarda oynatmak isteyenler, takım kodunu veya gösterdiği yerdeki oyuncu ismini değiştirerek, istediklerini değişiklikleri hızlıca uygulayabilsinler. Bu arada sende daha sonra oyuncu isimlerinin yer gösterim ve içerik kodlarını paylaşacaksın sanırım. Yeni konunu ve tüm diğer linkleri yeniledim. Tekrar eline sağlık. Teşekkürler.
RE: Peak Battle Zhangjianihao Hacke Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Ysy56 - 17-10-2024 @Hiena 2 ikinizinde Eline Sağlık Abi Çok güzel paylaşımlar yapıyorsunuz
RE: Peak Battle Zhangjianihao Hacke Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 09-03-2025 İyi akşamlar, Oyuncu isimlerini değiştirme konusunu hazırlayıp paylaştım. 1. sayfadaki paylaşım mesajımda bugünün tarihi ile 6. link olarak en altta paylaştım. Oyunda Toho ve Güney Kore maçlarındaki skorlara göre 3 farklı senaryo var ve bu senaryoları Rota diye isimlendirip, 3 farklı tablo olarak bu takımların oyuncularına ait isim kodlarını paylaştım. Tablonun en altında orijinalde 00 - 75 arası oyuncuların bilgileri yer alıyor. Geri kalan oyuncular, o oyunculardan maça özel bir şekilde kopyalanmış. Kopyalanan oyuncularının isimlerinin yanından kırmızı işaretli olarak oyuncu kodu yer alıyor. Ayrıca maça özel kopyalama sağlayan maç - oyuncu ve yeni isminin yer gösterim kodlarının olduğu oyuncuların o ofsetlerini de yeşil renkli olarak tabloda belirttim. Cruyfford, Roberto, Jairo ve Nascimento üzerinden bu maça özel kod grupları ile ilgili 4 örnek kod grubu var. Şimdilik tüm oyuncuların maça özel kod gruplarını eklemedim ama ilerde diğer oyuncuların kodlarını da hazırlayıp linki güncelleyebilirim. Şimdi çeviri işi ile ilgileniyorum ve bu her oyuncu için maça özel kod gruplarını eklemek uzun süreceği için tamamını eklemedim. Normalde rakip olan Corinthias, Meksika, Arjantin, Çin gibi takımların rakip haliyle kodlarını paylaştım. Biz, bu takımları yönettiğimizde yine aynı rakipteki oyuncu kodlarına ve isim kodlarına sahipler. Dolayısıyla rakipte ve bizde aynı isim kodlarına sahipler. RE: Peak Battle Zhangjianihao Hacke Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Ysy56 - 09-03-2025 @Hiena 2 Eline sağlık abi
RE: Peak Battle Zhangjianihao Hacke Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Tsumax - 09-03-2025 Eline saglık ustad. Takipteyiz.. RE: Peak Battle Zhangjianihao Hacke Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 10-03-2025 Şimdi Türkçeleştirme çalışmalarına devam edeceğim ama bittiğinde geri kalan forma renkleri, oyuncu tipi, portreler, teknikler vs. diğer konuları da paylaşırım. Tabii teknik isimlerini çevirdiğim zaman haliyle onun kodlarını da döküman haline getirmiş olacağım ve ilerleyen günlerde onu da paylaşırım. |