Tsubasa Türkiye Platformu
Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Hex Kodları ve Offset Paylaşımları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hex-kodlari-ve-offset-paylasimlari.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa 2 - Hex Kodları Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hex-kodlari-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü (/konu-zhangjianihao-hack-v10-versiyonuna-ait-tum-ozelliklerin-toplu-paylasim-bolumu.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 30-09-2024

59 kodlu oyuncu üzerinden maça özel kopyalama yapılmış. Yani Çin maçında Sho shunko için tipi, ismi, teknikleri kopyalanıp değiştirilmiş. Bu sadece onun için değil birçok oyuncuda yapılmış bir durum. Mesela Satrustegui en çok kopyalanan oyuncu. Birçok maçta bu oyuncudan kopya ile yeni oyuncular oluşturulmuş. Yine Nei ve Zagalo' dan çok fazla kopyalama var. 20.maç olan Kuzey Kore maçında da 9 ve 11 numaralı oyuncular, Nei ve Zagalo'dan kopyalanmış. 

Bu yüzden sen, Çin maçında, kendi takımına herhangi bir mevkiye 59 oyuncu kodunu girip aldığına, Sho shunko takımında olacaktır. Diğer maçlarda ise Levin... Çünkü onun için o maçta, şu maçta, şu oyuncu için şu isim, tip, teknik olsun diye programlama yapılmış.

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Ysy56 - 30-09-2024

@Hiena 2 evet Abi aynen dediğin gibi yapmışlar bazı oyuncularda yaptığı hareketler aynı Mesala CT3deki Mihael Pierrede gül çalımı var Santana Ovarian Misugi Jeterio Toninho Tsubasa bissürü Drive şut çeken oyuncu var

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Tsumax - 30-09-2024

Evet usta dediğin gibi fazla özellik bulamassak istedigimiz gibi bir hack yapamayız.Ama zamanla ben çözecegimize inanıyorum.
Birde boş offset olayıda lazım bazı şutlar edit istiyor bakalım.Eklenecek şeyler olacaktır..
Bu hackin üstüne yapmak original oyuna hack yapmaktan tabiki daha kolay olacaktır.
Zaten çogu şut oyuncu yakın görünümler oto blok vb şeyler hazırda var..
Sadece hikayemizi ara sahnalerle forma renkleri takım sırası takım isimleriyle buna entegre etmek kalıyor..

Bu arada bende bakıyom arada 54E0 dan başlayan kodlar takım sıralaması.00 S.paola 23 yapınca Brezilya 1e yapınca isveç oluyor.
Ama ilk 6 maç 00 gözüküyor bu oyunda 4 ve 5. maç Flemengo yönetiyorduk aynı oyuncu kopyalama gibi bunuda yaptılar diyelim o zman 7. ve 8. maçlar 00 olmalıydı ama onlar 01 geçiyor bunu çözeriz oynayarak.
Rakip takım kodları ve bazı kolay şeyleride buldum.
İlk etapta benim war of the giants hackini biraz değiştirip buna uygun yapmayı düşünüyorum önüme engel çıkmassa.
Böylece o hacki telde oynamak isteyenler aynı seneryo ve bol animasyonla oynayabilmiş olacak.

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 30-09-2024

@Tsumax

Flamengo' nun, Palmeiras ve Santos maçlarının kodları 08 oluyor ve 5514 ofsetinde yer alıyor. Orada 2 tane 08 kodu bu 2 maçın kodu oluyor. 

5516 ofsetindeki iki 0E kodları da Toho'nun, Musashi ve Furano maçlarının kodları oluyor.    

Her ne kadar maç sıralamasında Gremio'dan sonra gelse de bu 2 maçın kodu çok farklı. Hatırladığım kadarıyla 34 - 35 falandı.  36 - 37 kodları da Toho nun 2 maçının kodu oluyor. O yüzden yukarıda verdiğim ofsetlerdeki 08 ve 0E kodları bunların kodları oluyor. Buradaki kodlarda maç sıralama kodları değil, orijinalde 4A85 ofsetindeki bir takımın ismini, müziği, çorap rengini belirleyen kodlar oluyor. O yüzden orijinaldeki gibi ilk 6 kod Sao paulo kodları, sonraki 6 kod nankatsu ve sonra 4 kod yine sao paulo ve ardından 02 kodları Japonya'nın Brezilya'ya kadarki maçlarının kodları oluyor.

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Tsumax - 30-09-2024

Evet onu biliyorum ben devamlı takım değişen sistemde hack yaptıgım için bu kod sıralması lazım oluyor çok.
Hangi maç hangi takım kadrosu olacak onu buluruz.Ayrıca maça göre takım bilgisi ve teknik direktörü değiştiren kodlarıda bulunca tamam olur kendi takım sıralamamızı oluşturma işi.
Oyuncuların özel şutlarını da buldum burda hiç olmayan şutlara farklı kodlar kullanılmış.Mesela bumerang ve sss şutlar 90 96 felandı kodları.Ben sanırım bana gerekli olan kolay şeyleri bulabilirim gibi.
Şu anda aklıma gelen ve kolay bulabileceğimi sanmadıgım kaleci teknikleri ile ilgili kodlar.Ve bu özelliklerin gücü.Mesela Wakabayjhi iki sinirlenmesi var bunların güçleri felan..

Bahsettiğin her bir özelliğin araştırmasına sıra geldiğinde detaylı araştırıp bulabiliriz.