![]() |
|
Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği (/konu-captain-tsubasa-iii-kotei-no-chosen-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Tsumax - 05-04-2022 Herkez 1 gol yemiş bende yemeden edemedim..ilk maç çok zevkli deildi haliyle...
RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 06-04-2022 Champs-Élysées 6-1 Montmartre Napoleon'un gücü gerçekten yıkıcı. Cannon çektiği her an ağları yırttı geçti. Onun dışında 1 sefer harici normal vuruşları da gol oldu. Misaki röveşata ile gol attı fakat vole ile defansı geçemedi. Özellikle kontrol etmedim ama sanırım röveşata değerleri daha yüksek. Onun dışında maçta 2 tane sinematik var ve bunlar çok sinir bozucu. Schester'ın durduk yere 2 kere topu almasına sebep oluyor. ![]() Maçta rakibin 1 penaltısını kurtardım. Yediğim gol Schester'ın volesiydi, onun dışında diğer tüm şutlar çok zayıf. Yalnızca Schester'ın çalım ve top kapma skill'leri yüksek. Misaki ile karşılayınca da pek sorun kalmıyor, %75 gibi bir kapma oranı var. İlk yarı farkı açınca ikinci yarı rölantiye aldım ve genelde orta sahada top kapma/kaptırma mücadelesine döndü. ------------------------- @Karl Heinz Schneider Bu arada sen etkinliğe devam etmiyorsun sanırım, maçını yapmadığına göre. RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Hikaru Matsuyama - 06-04-2022 Ben biraz daha başka konulara değinmek istiyorum, malum merak. ![]() ![]() Super Striker'a kıyasla Tsubasa'nın ya da ikinci maçtaki Misaki'nin özel tekniklerine girip bakacak olduğumuzda o anki maçta kullanamayacağı tekniklerin de listelendiğini görüyoruz. Örneğin Golden Combi, Twin Shoot gibi teknikleri Tsubasa Misaki olmadan yapamıyor ve buna rağmen listede görebiliyoruz. Bu açıdan bakıldığında bence Super Striker'daki gösterim daha mantıklı. ... ![]() Bu oyunla birlikte Markaj özelliği geldi sanırım biliyorsunuzdur. İlk gördüğüm zaman oldukça hoşuma gitmişti ancak bir süre kullandıktan sonra ne yazık ki çok başarılı olmadığını görüp, kullanmayı bıraktım. Var mı tercih edip kullanan?
RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Karl Heinz Schneider - 06-04-2022 Sao Paulo vs Corinthians Satrustegui - Dynamite Header Gil (Babington) - Kafa Tsubasa - Drive Shoot Tsubasa - Kafa Gil (Tahamata) - Kafa Tsubasa (P) Riberio (P) Tsubasa (Babington) - Heel Lift Tsubasa (Battista) - Overhead Kick Sao Paulo 7-2 Corinthians İlk maçı Corinthians'la oynamak güzeldi. CT2 - CT1 - CT3 şeklinde oynayınca biraz garip geldi. İlk başlarda rakip ataktayken hiçbir şey yapmayıp bekledim CT1'deki gibi. Kaleciyle birebire girmekte yine CT1 yüzünden aklıma ikinci yarı geldi. ![]() Satrustegui, Dynamite Header ile ağları yırttı. Gil'de kafa golünde ağları yırttı. İlk maçtan ağların iki kez yırtılmasını görünce şaşırdım. Özellikle Gil'in golünde. Bu arada Riberio ile Satrustegui resmen birbirlerinin saçlarını kopyalamışlar. @ScoUnk İnşallah etkinliği tamamlayacağım abi. Dün ilk maçı oynuyordum ancak hiç beklemediğim şekilde bilgisayar mavi ekran verdi. Ama zaten takvim rahat olduğundan yetişirim diye düşündüm. ... Oyunu beğendim. Müzikleri de güzel. Schneider ağırlıklı olduğu için de ilgimi bayağı çekiyor. Haydi bakalım ilk maçtan başladık. @Hikaru Matsuyama Markaj özelliğini ben kullanıyorum. İlk defa bir CT oyununda ilk kez bu özelliği gördüğüm için özelliğini merak ediyorum. Sen niye tercih etmiyorsun abi? Bu arada bu oyunla ilgili bir başka özellik de 4-4-2 sisteminin kaldırılması.
RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 06-04-2022 @Hikaru Matsuyama Ben markajı açıkçası kullanmıyorum, çünkü kullandığında o oyuncunun peşine takılıp defans hattında gedik bırakıyor diye hatırlıyorum. Zaten gerçek hayattaki futbol görüşümde de markaj kullanılmasına çok sıcak bakmam aynı sebepten. Özellikle modern futbolda. Gegenpress gibi dahiyene bir taktik geliştirilmişken. Maç yaparken dikkatimi çeken bir şey oldu. Oyuncu skill'lerine bakmaya çalıştığım sırada bir şey geldi önüme, ekranın ne işe yaradığını hatırlayamadım. Bu ekran neydi. @Karl Heinz Schneider Sen bu oyunu ilk defa mı oynuyorsun? RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Makoto Soda - 06-04-2022 @ScoUnk Sanırım bu oyunda topluca hücum ve topluca defans yapma vardı. O seçeneklerden bir tanesine denk gelmiş olmalısın. |