Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Hack Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Hack Çalışmalarınız (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-calismalariniz.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack (/konu-captain-tsubasa-2-next-dream-hack.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - Karl Heinz Schneider - 14-12-2021

Barcelona 9-4 Atletico Madrid

Goller: Tsubasa (4), Rivaul (3), Enpoli, Luikal / Torres (4)

NOT: Kendi gollerimi tam yazacakken yanlışlıkla metin belgesini kaydetmeden kapattım. Golleri hatırladığım kadarıyla yazdım ama %100 emin değilim.

Kolay geçen bir maçtı. 10 golü hedefledim ancak olmadı. Aslında olacaktı ancak hakem son saniye uzatma vermedi. Verseydi muhtemelen 10 golle bitirecektim.

Bunnark maçta hiç gözükmedi. Torres ise gerçekten çok iyi. Vanishing Feint (Fake Dribble) özelliği de çok iyi. Ancak maçta hem Tsubasa hem de Rivaul ile kayarak topu kaptım. İkisinde de sinirlendiler. Oyunda karşılaşmamızın epey zor olduğu bu özelliği maçta iki kez yaşamak bayağı şanslıydı.

Atletico Madrid takımıyla ilgili bir yorum yapacağım. Torres bana kalırsa gayet iyi. Ama Bunnark'ı hiç göremedim. Aslında Bunnark her yere hızlıca pres yaptığı için defansıma/orta sahama kadar gelince topu hücum hattıma attım ve o sayede karşılaşmadığım zamanlar oldu. Ama rakip oyunculardan hiç pas almadı. Bütün paslar Torres'e gidiyor. Bence Bunnark'a da pas ayarlayabilirdin.

Bakalım sıradaki Carlos Santana'lı ve Aimor'lu Valencia karşılaşması ne olacak.

RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - Ronnie - 14-12-2021

Dediklerini dikkate alacağım bunnark daha çok topla oynayacak merak etme Gülümseme

@Karl Heinz Schneider Link yenilendi

RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - Ronnie - 15-12-2021

Oyuna güncellemeler her an yapılmaktadır Gülümseme

RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - Karl Heinz Schneider - 20-12-2021

Barcelona 6-1 Valencia

Goller: Rivaul (3), Tsubasa (2), Enpoli / Aimor

Kolay bir maçtı. Valencia ve Santana için rezil bir maçtı. Açık Ağızlı Gülümseme

Yaptıkları bir atakta üst üste iki şutları direkten döndü ve top bana geçti. Bir tanesi Mirage Shoot idi. Ancak bu atakla gol atsalardı da maçın temposu değişmezdi bence.

Santana bayağı ezildi bu maç. Hem kendi memleketinden olan Rivaul tarafından, hem de Tsubasa tarafından. Maçın son saniyesinde Santana topu santrada aldı ve bir sürü oyuncuyu çalımladı. Tsubasa'yı ve sinirlenerek kayan Rivaul'i de geçti. Payol'un Power Tackle'ını da atlattı. Ancak sonra faul oldu ve maç bitti. Herhalde maç bitmese Mirage Shoot ile Rechard'ı da kaleye sokacaktı. Açık Ağızlı Gülümseme

Sırada El Clasico var. Bakalım mangadaki Barcelona - Real Madrid maçı gibi olacak mı?  Gülümseme

...

Bu arada bir şey diyeceğim, Tsubasa'nın özel şutunun ismini Flying Drive Shoot yapmayı düşünüyor musun?

RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - Ronnie - 20-12-2021

valenciaya bi ayar çekmeliyim takımın güçlü olması lazım ve sanırım bu pres kodları sana zorluk deil kolaylık sağlıyo 

valenciaya güçlendirme yaparken drive şutu flying drive şut yaparım 

Bugün çok yorgunum yarın yapabilirim bunları

RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - Ronnie - 20-12-2021

Canım sıkıldı bari ben de düzeltmeler yapayım dedim link yenilendi @Karl Heinz Schneider