![]() |
|
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-iv-pro-no-rival-tachi-oynama-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 13-04-2023 Sao Paulo 7 - 4 Milan Yenilmemiş gerekiyormuş, bense asıldım da asıldım maça. Ancak çok keyifli bir maçtı, pişman değilim, aklım hala atamadıklarımda. ![]() Neyse, bir daha oynayıp yenilmeye gayret göstereceğim.
RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - ScoUnk - 13-04-2023 Sao Paulo 3-1 Marseille Bana Marsilya bir gömlek büyük geldi. Hatta ilk maçı 2-0 kaybedip, ekstra level aldıktan sonra bile büyük geldi. Tito iyi kaleci, Petit ile Blanc ise isimlerinin hakkını veriyor gerçekten. Kaleciyi geçip boş kaleye karşı direği nişanlayan Stratto'ya da selam olsun. Valla Povlsen'in acı tarifesini yemiş olan ben Hamburg maçından çok korkuyorum. RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 14-04-2023 Sao Paulo 2 - 3 Milan Bazen yenilmek, yenmekten çok daha zor olabiliyor. ![]() Artık takımımıza özel bir kaleci geldi: Bamora! Ayrıca Ishizaki'nin yedeklerde olması saçmalığı da bitmiş durumda.
RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - ScoUnk - 14-04-2023 Sao Paulo 4-0 Hamburger SV İlk maçta Povlsen korktuğum gibi bizi dağıttı. Her topu ona attılar, o da ağları delen şutunu çekti. Genzo da pek gol yemedi sağolsun, bir de penaltı kaçırdım. İkinci maçta da rahattık ama farkı açamadık. Bu sefer de Povlsen'e hiç top gelmedi. Garip oyun valla. RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - genzouke - 15-04-2023 Sao Paulo 1 - 1 Hamburg SV (4 - 3) CT2 oyunundaki Hamburg maçı kadar zevk vermese de zevkli ve yorucu bir maç oldu. Maçta ilk atağımla golü bulduktan sonra Ishizaki ve Junior'u Povlsen'e marke ettirdim. Beklediğim gibi oldu ve çalımına 2 kez faul yaptı Junior. Bir kez de Ganmen Block ile Murder Shot durdurdum. Bir kez daha Povlsen dostumuzda Ganmen Block deneyecektim de enerjisi kalmadı garibimin. O da 3 adamımı uçurarak deldi ağlarımı. Son saniyelere kadar top çevirip Tsubasa'yla garanti olsun diye hava topundan Neo Cyclone çektim ama top direkte patlayınca çok sinirlendim. Tamam uzatmalarda da top çevirip Neo Cyclone vururum demeye kalmadı PK vuruşları için adam seçim ekranına gelince bi terleme geldi ama korktuğum olmadan tekte geçebildim. ![]() Sao Paulo 2 - 8 AC Milan Ben yenilme işini hep abartıyorum ve topu direkt rakibe paslayıp duruyorum. Şeref golü diye Neo Cyclone ile bi tane attım. Olmaz diyerek kendi sahamdan son 250 guts ile Drive Shot çektim o da girince bi şaşırdım. Stratto Milan'ı görünce bi gözleri parıldadı sonra yenilince dayanamadı herif gidiverdi. Ama artık Bamora'mız var. Tabii güçlü rakiplere karşı ne kadar iş yapar bilemem ama artık hava toplarından korkmaya gerek yoktur sanırım. Tek eksik yanımızda gol yollarından yana artık. RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - genzouke - 15-04-2023 Dostlar bir konuda uyarı da bulunmak istiyorum. Şu anda Milan'a yenildik evet ama anlık olarak 4. senaryoya geçmiş bulunuyoruz ama biz 3. senaryoyu oynamıyor muyduk? Bu konuda beni biraz daha aydınlatırsanız sevinirim.
|