Tsubasa Türkiye Platformu
Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Hex Kodları ve Offset Paylaşımları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hex-kodlari-ve-offset-paylasimlari.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa 2 - Hex Kodları Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hex-kodlari-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü (/konu-zhangjianihao-hack-v10-versiyonuna-ait-tum-ozelliklerin-toplu-paylasim-bolumu.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Ysy56 - 30-09-2024

@Hiena 2 Tekrardan Sağol Abi senin sayende yapacağım hacke Farklı Müzikler ekledim senin bitane açtığın farklı oyunlardan müzik ekleme konusunda  Gülümseme

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 30-09-2024

@Ysy56

Farklı nes oyunlarından CT2 ye müzik ekleme konusunu diyorsun. 

Evet, o konuyla birçok oyundan farklı müzikler paylaşmıştım. Shin Super Striker ve Final Evolution oyunlarımda da bu müziklerin çoğunu kullanmıştım. Oyunları farklılaştırma adına, oyuna farklı hava katması açısından bunlar iyi oluyor. Ben, bu açıdan oyunlarımda tüm orijinal müzikleri kaldırıp hepsini bunlarla değiştirmiştim.  Gülümseme

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Ysy56 - 30-09-2024

@Hiena 2 Evet Abi böyle daha iyi oldu

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Snake10 - 30-09-2024

eğer ilk mesajda belirttiğin paylaşımları yaparsan @Hiena 2 bundan sonra hacklerde orjinal oyun yerine bu oyun kullanılacak gibi duruyor. şimdiden emeklerin ve paylaşımların için teşekkürler.

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 30-09-2024

@Snake10

Evet, birazda bu nedenle bunları paylaşıyorum. Ben, bu oyundan portreleri alıp orijinal oyuna eklemek istiyordum ama bu portreler ile ilgili farklı yerlerde çok fazla kod grupları var ve bunları ancak oyunda bulunduğu ofset yerlerine göre ekleyecek şekilde bunu yapabilirim. Ama bunu yaparsam da bu durumda portrelerin işgal edeceği diğer özelliklerin yerlerini taşımam gerekecek, çünkü onlarla çakışma oluyor. Bu yüzden bende portreler dışında hemen her şeyi orijinale çevirip öyle bir çalışma yapmak istiyorum. 

Tabii benim dışımda bir-iki arkadaşımızda bu oyun üzerinden çalışmak istediklerini belirttiler ve birazda onlar için oyundaki özellikleri bulup paylaşmak istedim. Ama tabii bunu yapmayı düşünen arkadaşlarımız birçok şeyi orijinal hale getirmeli veya baya değiştirmeli ki kısmi bir değişiklik ile bu benim oyunum diye sunulması hoş olmaz. Ayrıca ben tüm özelliklerin kodlarını paylaşsam bile bir-iki kişi dışında kimsenin bunun üzerinden bir çalışma yapabileceğini düşünmüyorum açıkçası.  Gülümseme Bu kimseyle alakalı bir durum değil -aramızda elbette bu işte iyi olan, çok başarılı çalışmalar ortaya koyan/koyabilecek arkadaşlarımız var- ama oyunda çok fazla özellik var ve benim bile hala çözemediğim birçok özelliğin kodları daha önce paylaştıklarımızdan farklı kod grupları ile oluşmuş ve bazı şeyleri değiştirmek çok çok zor. Ben bile bu işe girişsem belki bir yerde tıkanır ve bir süreçte bundan vazgeçebilirim. Ama yine de öncelikle bir bilgi olsun diye ve daha önce paylaşılan hex konularının farklı alternatifleri olsun diye bunlardan bulabildiğim özelliklerin kodlarını paylaşmaya devam edeceğim.

@Hiena 2 Abi ben bişey farkettim ben bu hacki Türkçe oynamadan önce bı kaç ay önce oyuncu kodlarına bakıyordum bu hackte 59 Levinin oyuncu kodu ama Japonya Çin maçında kadromuza 59 kodu ile birini alınca kadromuzda Sho Shunko olmuş oluyor onun harici tüm maçlarda Stefan Levin kadromuzda olmuş oluyor çok saşırdım birazda karışık anlattım heralde