![]() |
|
Rise of New Champions:Konuşma Başlığı(Oyunla alakalı gelişmeler) - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captan Tsubasa : Rise Of New Champions (https://tsubasatr.net/forum-captan-tsubasa-rise-of-new-champions.html) +--- Konu Başlığı: Rise of New Champions:Konuşma Başlığı(Oyunla alakalı gelişmeler) (/konu-rise-of-new-champions-konusma-basligi-oyunla-alakali-gelismeler.html) |
RE: Rise of New Champions:Konuşma Başlığı(Oyunla alakalı gelişmeler) - Jun Misugi - 27-05-2020 Sistem özellikleri düşükse Pc versiyonu daha makul gibi duruyor. PS4'teki hali baya pahalı tabii zaman gösterecek RE: Rise of New Champions:Konuşma Başlığı(Oyunla alakalı gelişmeler) - AlphaT®.NET - 28-05-2020 Pc özelliklerini ben de merak ediyorum. Fiyat konusunda çeşitli yorumlar var. Ben de bahsi gecen fiyatlar civarinda olabilecegi kanisindayim. RE: Rise of New Champions:Konuşma Başlığı(Oyunla alakalı gelişmeler) - tsubasa_can - 28-05-2020 Çok çok ve çok iyi sistem isteyen bir oyun olacağını sanmıyorum tabiki eski nesil sayılan bilgisayarlarda sorun çıkaracaktır fakat oyun grafikleri çizgi film tarzı tam, bu türe benzer yeni çıkan oyunlara yakın bir sistem isteyecektir muhtemelen mesela Dragon ball Z kakarot var 2020 de çıkan bu türe benzeyen ona yakın bir sistem isteyecektir . efeklerde optimizasyon sorunu olmadıgı sürece akıcı olarak oynarız inşallah bu arada bahsettiğim oyunun önerilen sistem özellikleri şu şekilde : 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel Core i5-3470 or AMD Ryzen 3 1200 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 960 or Radeon R9 280X DirectX: Sürüm 11 Depolama: 40 GB kullanılabilir alan buna yakın olacaktır diye düşünüyorum... RE: Rise of New Champions:Konuşma Başlığı(Oyunla alakalı gelişmeler) - ScoUnk - 28-05-2020 @tusubasa_can Jump Force System Requirements (Minimum) CPU: Intel Core i5-2300, 2.80 GHz / AMD A10-7850K, 3.70 GHz CPU SPEED: Info RAM: 4 GB OS: Windows 7/8/10 (64-bit OS required) VIDEO CARD: GeForce GTX 660 Ti, 3 GB / Radeon HD 7950, 3 GB PIXEL SHADER: 5.0 VERTEX SHADER: 5.0 SOUND CARD: DirectX compatible soundcard or onboard chipset FREE DISK SPACE: 17 GB DEDICATED VIDEO RAM: 2048 MB Jump Force Recommended Requirements (Önerilen CPU: Intel Core i7-6700 / AMD Ryzen 5 1400 CPU SPEED: Info RAM: 8 GB OS: Windows 7/8/10 (64-bit OS required) VIDEO CARD: GeForce GTX 1060 / Radeon R9 Fury PIXEL SHADER: 5.1 VERTEX SHADER: 5.1 SOUND CARD: DirectX compatible soundcard or onboard chipset FREE DISK SPACE: 17 GB DEDICATED VIDEO RAM: 4096 MB Bu da bahsettiğim 2019'da çıkan oyun için. Yani oyundan oyuna değişiklik olabilir. Ki Jump Force bir dövüş oyunu, arkaplan sabit. Ekstra gerçek zamanlı bir render işlemi olmuyor. Ona rağmen, muhtemelen efektlerden dolayı bu şekilde. Tsubasa'nın da bir sürü partikül efekti barındırdığını düşündüğümüzde.
RE: Rise of New Champions:Konuşma Başlığı(Oyunla alakalı gelişmeler) - tsubasa_can - 29-05-2020 Aynen doğru söylüyorsun bencede bahsettiğin oyunda efeklerden dolayı önerilen sistem gereksinimleri daha üst seviye . Zaten ihtimalleri konuşuyoruz. bu konularda tahmin yürütmeyi hep sevdim eğlenceli oluyor ama dragon ball kakarot daki önerilen sisteme sahip olan biride bu oyunu oynar evet belki ultra-high ayarlar ile 60 fps alamaz ama idare eder diye düşünüyorum. Benimde ekran kartı gayet iyi fakat işlemci bazen sıkıntı yaratabiliyor bambaşka bir örnek olucak ama mesela RDR2 de , 28 Ağustos"tan önce işlemci problemini aradan çıkarabilirsem güzel olucak =)
RE: Rise of New Champions:Konuşma Başlığı(Oyunla alakalı gelişmeler) - ekspresgs - 07-06-2020 Zaman azalıyor heyecan artıyor ben de
|