![]() |
|
Mağlup Duruma Düştüğümüzde İstediğimiz maçta İstediğimiz Oyuncunun Levelini Artırma - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hex Kodları ve Offset Paylaşımları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hex-kodlari-ve-offset-paylasimlari.html) +--- Forum: Captain Tsubasa 2 - Hex Kodları Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hex-kodlari-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Mağlup Duruma Düştüğümüzde İstediğimiz maçta İstediğimiz Oyuncunun Levelini Artırma (/konu-maglup-duruma-dustugumuzde-istedigimiz-macta-istedigimiz-oyuncunun-levelini-artirma.html) |
RE: Mağlup Duruma Düştüğümüzde İstediğimiz maçta İstediğimiz Oyuncunun Levelini Artırma - Hiena - 12-02-2017 Buldun demek. Zaten hiç şüphem yoktu. Tam istediğim gibi olmuş. Tek tek takımımıza alacağımız oyunların kodlarını girmek yerine bu hızlı koşanları girmek çok daha mantıklı. Zira 10 oyuncu almak istediğimizde tek tek onların kodlarını girmek gerecekti. Demek olay sadece buymuş. ![]() A0 00 B1 34 C9 63 D0 08 A0 01 B1 34 4C 5A 80 68 Bu arada buradaki 22 kodu ne oluyor, takım kodu mu? Bunun tüm maçlardaki uygulaması mı oluyor acaba? Ama neden 20 veya 23 değil ki. A0 00 B1 34 C9 22 D0 08 A0 01 B1 34 4C 61 80 68 Eline sağlık. Bu çok önemli bir konuydu ve sayende bu sorunu da çözmüş olduk. Bunu yeni konu olarak aç bence. Cvp: RE: Mağlup Duruma Düştüğümüzde İstediğimiz maçta İstediğimiz Oyuncunun Levelini Artırma - bakgal - 12-02-2017 (12-02-2017, Saat: 19:25)Hiena Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buldun demek. Zaten hiç şüphem yoktu. Tam istediğim gibi olmuş. Tek tek takımımıza alacağımız oyunların kodlarını girmek yerine bu hızlı koşanları girmek çok daha mantıklı. Zira 10 oyuncu almak istediğimizde tek tek onların kodlarını girmek gerecekti. 22 Wakashimazu oyuncu kodu.Wakashimazu dahil ve o oyuncu kodundan küçük oyuncuların levellerini sabit tutuyor.22 kadar zaten komple bizim oyuncular.23 Satrustegui rakip oyunculara geçiyor. o yüzden 22 kodunu girdim RE: Mağlup Duruma Düştüğümüzde İstediğimiz maçta İstediğimiz Oyuncunun Levelini Artırma - Hiena - 12-02-2017 Hımm anladım. Wakashimazu olabileceği de aklıma geldi ama niye Satrustegui değil diye düşündüm. Normalde 38060 ofsetinde bu kodlar vardı; C9 23 08 Satrustegui' nin koduydu ve oraya 24 kodunu girdiğimiz zaman Satrustegui de sabit oyuncular arasına katılıyordu. O oyuncularda hız problemi olduğu için bende o sabitleme kodlarını kullanmadan sadece bu kodu 24 yapıp Satrustegui yi takımıma almıştım. Birde bir rakip kaleci almıştım ama onda mecburen dalgalanma olmuştu. Sayende onu da halledebileceğim. RE: Mağlup Duruma Düştüğümüzde İstediğimiz maçta İstediğimiz Oyuncunun Levelini Artırma - Hiena - 12-02-2017 bakgal bu enerji dalgalanması ile ilgili son konun nerede? bulamıyorum onu ![]() Yoksa açmamış mıydın o yeni konuyu? Ben sanki gördüm gibi hatırlıyorum da. Başka bir konu ile karıştırmışım sanırım. Bence bunu herkesin görebilmesi için yeni konu olarak aç. Cvp: RE: Mağlup Duruma Düştüğümüzde İstediğimiz maçta İstediğimiz Oyuncunun Levelini Artırma - bakgal - 13-02-2017 (12-02-2017, Saat: 22:28)Hiena Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bakgal bu enerji dalgalanması ile ilgili son konun nerede? bulamıyorum onu Yok yeni konu açmamıştım son mesajın altına yazmıştım sen senin konuda paylasirsin diye düşündüm istersen yeni konu acabilirim RE: Mağlup Duruma Düştüğümüzde İstediğimiz maçta İstediğimiz Oyuncunun Levelini Artırma - Hiena - 13-02-2017 Yok sonuçta bu yeni bir bilgi ve bu yüzden bence yeni konu olarak paylaşmalısın. |