![]() |
|
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynama-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Makoto Soda - 05-08-2024 @Karl Heinz Schneider Evet aynen dediğin gibi oldu. Hikayede sakatlık burada da enerji sıkıntısı çektik. 3-3 olunca acaba mı dedirttiler ama bir farkla da olsa kazandık. @Hiena 2 Sonuçta İtalya bu sağı solu belli olmuyor. Rocket Head bazen çok çok etkili geliyor. Kaleci falan dinlemiyor uçuruyor. Tebrikler. RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Hiena 2 - 05-08-2024 @Makoto Soda Kornerden pası ona attılar, Wakashimazu ile beraber 3 oyuncu çıkardım ve bunlardan biri de Tachibana'lar olunca, pas kesme ile beraber hallederler dedim ama 4' ü de ayrı taraflara savrularak adeta çiçek açtırdılar.
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 05-08-2024 Japonya 7 - 5 Meksika ![]() İlk yarı karşılıklı gollerle efendi gibi 2-2 bitti ancak ikinci yarıda, sahada artık futbol değil, terör vardı. ![]() Meksika çok gıcık olduğum bir takım; Espana kafa vuruyor, direğe çarpanı tamamlıyorlar, Espana vole vuruyor, direğe çarpanı tamamlıyorlar. Neyse ki kazandıkları penaltıyı kurtardıktan sonra (HAYRET!) karşılıklı gol düellosu son buldu. Üstüne bir de bu maçta bulduğum 2 penaltıyı da atma başarısı gösterince (HAYRET Kİ NE HAYRET!!) güç bela olsa da kazanabildik. ![]() Japonya 6 - 3 İtalya ![]() Toplamda 3 defa Rocket Head çektiler ve yalnızca bir tanesi gol oldu. Bizim tarafta ise DriveOverhead, Hyper OverHead, Twin Shoot ve Neo Tiger Shot ile fişi çektik. Ancak bol miktarda "Through" yapmak ve fırsat için sabırla beklemek zorunda kaldım. ![]() ... Aklım hala Meksika maçında; Tsubasa yine sinirlendi ve top hemen hemen rakip kaledeydi ve kalecinin dibinden çekeyim de iyice bi' gol olsun dedim ve maalesef penaltı oldu. Oyun bitmek üzere ve ben 2. DriveTiger Twin Shoot fırsatından da istifade edemedim.
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 05-08-2024 Japonya 4-1 Meksika Tiger Tackle yaparak Espana'dan topu kaptım. Kaleciyi boşa çıkararak Matsuyama'nın volesiyle 1-0 öne geçtim. Bir fake atmam sonucu top havada Hyuga'ya geldi. Defans karşıladı. Overhead Kick denedim, normalde defansın bile uzaklaştırabileceğini düşünürken top kaleciyi dahi geçti ve ağları yırttı. Bu gol bayağı sevindirdi. Nitta'nın pasını kesen Meksika kontra atakta Espana'nın volesiyle farkı bire indirdi. Tsubasa'yla Drive Overhead Kick çekerek 3-1 öne geçtim. Yine ağlar yırtıldı. Wakabayashi hem Espana'nın volesini hem de normal oyuncularının şutunu çıkardı. Top bana geçince son dakikada Hyuga'yla bir Neo Tiger denemek istedim. Neo Tiger yerine yanlışlıkla Tiger Shoot çektim. Ona rağmen orta sahadan bu vuruşum ağlara gitti. Hyuga hem Overhead Kick hem de bu Tiger Shoot golüyle hiç beklemediğim iki gol attı. Aynı zamanda 2 kere Tiger Tackle ile topu kaptım. Maçın adamı Kojiro'ydu. Bütün bunlara rağmen birebirde Neo Tiger Shoot denememi rakip kalecinin çıkardığını söyleyeyim. Aynı zamanda Heel Lift uzaklaştırdı. Espana'nın bir şutunu Tachibana çizgiden çıkardı ve top bana geçti. Hem bu şanslı müdahaleden, hem de güzel defansım sayesinde sadece bir gol yedim. Meksika kolay geçti, sırada İtalya var. @Hikaru Matsuyama "Oyun bitmek üzere ve ben 2. DriveTiger Twin Shoot fırsatından da istifade edemedim. "Bende şu ana kadar bir kez bile olsun Drive Tiger açılmadı.
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Tsumax - 05-08-2024 JAPONYA 5-3 MEKSİKA Tahmin ettim gibi rahat geçen bir maç oldu çünkü Espana çok güçlü bir oyuncu çalımı ve şut skilleri çok yüksek olsa bile kaleci zorluk çıkarmaz ekmek yedirir eli açıktır severim iyi adamdır. ![]() Meksika takımı normal oyuncuları ilginçtir ki oyundaki tüm normal oyuncular arasında en güçlü pas verme gücüne sahip 5C ve 5E Ps güçleri buna en yakın Fransa takımı 5A ve 5C dir pas gücü.. RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Makoto Soda - 06-08-2024 Japonya vs İtalya ![]() Goller : Hyuga(2) - Matsuyama - Misugi Gino Hernandez isminin hakkını resmen bu maçta verdi. Adam dikkati dağınık iken NeoTiger , Drive Röveşata ve en önemlisi Drive-Tiger durdurmayı başardı ![]() Zaten 4 golün 3'ünü boş kaleye attım. Tsubasa beni iyice gıcık etmeye başladı. Beyefendi bir adım önündeki topa bile koşmuyor ![]() İtalya'da hücumları normal oyuncular bitirmeye çalışınca bir şekilde kazandık. Japonya vs Hollanda ![]() Goller : Tsubasa(2) - Misugi(2) - Hyuga - Sano Misugi'ye ayrı bir parantez açmak istiyorum. İki maçtır 2 numaralı pozisyonda oynattığım halde 3 gol buldu. Rampion ve İslas'ı çok iyi savundu. İslas'ı pek durduramadı ama Rampion' u çok iyi savundu. İki maçtır çekirge hesabı ucuz yırtıyorum. Allah'tan Tsubasa Cyclone öğrendi. Yine de her an bir yenilgi gelecek gibi hissediyorum. İtalya maçında Wakabayashi ve Misugi , Hollanda maçında da direkler imdadıma yetişti
|