![]() |
|
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynama-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Hiena 2 - 02-08-2024 Japonya 5-3 Fransa 2-0 öne geçtim ve 3. gol için atak yaparken bir hata ile topu kaptırınca önce farkı bire indirdiler, sonra 2.hatamla 2-2 oldu. Sonra 3-3 devam ederken Wakabayashi 2 kez sinirlenip Slider-Cannon ve birde Sdiler şut kurtarınca 5-3 kazandım. Şutları yine büyük oranda birebirde denedim ve Tsubasa'yla bir çalım ile golü buldum. İlk yarının bitmesine 5 dakika vardı ve o ana kadar rakip 3 kez atak yaptı ve hiç Napoleon ile Pierre pas atmadılar. Bir ara şaşırdım ve bu ikisi oyunda yok mu diye düşündüm. Oyunu da her maçta sıradan oyunculara uyguladığım farklı tiplerle hazırladığım romdan oynuyordum ve acaba hata ile Pierre ve Napoleon'u oyundan çıkardım mı diye düşündüm. Sonunda 5 dakika kala kornerden Napoleon'a pas attılar ve onlarda kendilerini hatırlatıp Slider-Cannon ile golü attılar. Ama ondan sonrada kaç kez rakip oyuncular bu ikisine pas atmadan kendi aralarında uzan süre paslaştılar ve şutlar çektiler. Önceden bu takımla yaptığım maçlarda bu ikiliye daha fazla pas atıyorlardı. Bu maçta neden böyle oldu anlamadım. Ama bir bakıma iyi oldu ve bu sayede çok zorlanmadan kazanmış oldum.
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Makoto Soda - 02-08-2024 @Hiena 2 Güzel bir galibiyet almışsın tebrik ederim. Pierre ve Napoleon top gelir gelmez verkaç yapıp hemen Slider-Cannon çekiyor bu da maçı zorlu hale getiriyor. Biraz rehavete kapılıp hata yaptığın zaman skor ne olursa olsun tersine çevirebiliyorlar. RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Tsumax - 02-08-2024 @Makoto Soda Aynen öyle oyun bizi buna itiyor ve birde kaleciye giderken bazen dura kalka yapmak zorunda kalıyoruz bunlarda oyunun zevkini iyice azaltıyor.Bu durumu sevmediğim için hacklerimde karşı karşıya pozisyonlarda kaleciyi güçlü yaparımki oynayan uzaktan şutda denesin. JAPONYA 4- 3 SSCB Rakibe 4 gol attık ama 3 de yedik.Bayadır yenilmeden gittimiz için artık level farkı iyiden iyiye açıldı. Rakipten top kapmak zorlaşıyor normal oyuncular bile kendini bişe sanıyor
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Hiena 2 - 02-08-2024 Evet, genelde o şekilde oynarlar ve bazen orta sahadan veya biraz ilerisinden ikisinden birine pas atarlar ama bu maçta nedense onlara pek pas atmadılar. Bu takım, atari döneminde en çok takıldığım 3 takımdan biridir. 16.Japonya, Polonya ve Fransa'ya defalarca yenildik. Japonya ile 2 hafta kadar uğraştık, Polonya ve Fransa ile 1 hafta kadar... Kardeşim ve kuzenim ile beraber oyunu 1,5 ay gibi bir sürede bitirdik ve büyük kısmını bu 3 takıma harcadık.
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Tsumax - 02-08-2024 @Hiena 2 Volla ne günlerdi be. O heyecan o oyunla ilk tanışmamız hiç bir şeyde yok o duygu.. RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Hiena 2 - 03-08-2024 Evet, bu oyun ile ilk tanışma zamanındaki heyecan bizim içinde özel olmuştu. Bizde ilkin tek kasetli oyuna ulaşmadan önce 20 oyunlu bir kasette bununla tanıştık ve kaset sorunlu olduğu için oyuncular top sürerken vücutlarının büyük kısmı gözükmüyordu. Buna rağmen o şekilde birkaç maç oynayıp geçtik. Bir süre sonra tek kasetlik oyununu bulduk ve onunla sorunsuz bir şekilde 1,5 ay boyunca oynayıp bitirdik. Bitirdikten sonrada ara ara bir not defterine her takıma gol yemeden en çok golü atarak kazanma skorlarını yazıp o şekilde oynuyorduk. En farklı skorlarım her takımda en az 4 farkla kazanma oldu ve çoğu takımı 5-0 ve 5-1 gibi skorlara yendim. Atariyi sattık ve yıllar sonra PC de tekrar buna ulaşmak güzeldi. Ve atari döneminde hep hayalim olan kendi takımımı kurma, istediğim forma renklerini ayarlama gibi şeyleri ve fazlasını yine yıllar sonra gerçekleştirmiş olduk. Hata atari döneminde sürekli kağıda farklı farklı hayali takım kadroları kuruyordum. Böyle bir imkan olsaydı şu kadroları oluştururdum diye...
|