Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynama-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Makoto Soda - 01-08-2024

@Tsumax

Aynen tam da dediğin gibi. Lorimer kafa 105 vole 97 ve kafa golü yediğim Robson 99 değere sahip.
Benim Genzo'nun da yumruk gücü 61 olunca haliyle tutması çok zor oluyor.

@Karl Heinz Schneider

Wakabayashi'den beklentim hâlâ yüksek.
Defansı sağlam tuttuğum sürece güzel performans sergiliyor.

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Makoto Soda - 01-08-2024

Japonya vs SSCB

[Resim: mitdrvw.jpg]

Goller : Misugi(3) - Hyuga(3) - Tsubasa - Sano

Japonya defansı İngiltere maçından sonra özüne geri döndü. Jitou,Souda ve Tachibanalar defansta çok iyiydiler. 
Souda ile 4 kere top kaptım. Jitou ve Kazuo birer kez çizgiden top çıkardı.
Wakabayashi 3 kez sinirlenme yaptı.
İlk yarı 5-1 bitince İkinci yarı Misugi'nin yerine Sano'yu İshizaki'nin yerine de Takasugi'yi aldım.
Maçın en ilginç olayı Hyuga ile birebirde normal şut çektim ve gol oldu.
Takasugi Belaev'i faul yaparakta olsa iki kez durdurdu. Toho maçında da çokça faul yapmıştı.
Takasugi bile iş yaptı.
Boş kaleye Sano ile röveşata golü attım.
Sano biraz daha hızlı koşuyor gibi geldi bana.
Bir iki kez de çalım atmayı başardı.

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Hiena 2 - 01-08-2024

Japonya 4-3 SSCB

İlk yarı 1-1 bitti. 2.yarıda maçın bitmesine az bir zaman kala 2-1 önce geçtiler ve maç gidiyor derken 4-3 maçı çevirdim. Son saniyede golü attım ve uzatmaları önledim. 

2 tane boş kaleye giden şutum direkten döndü. Rakibinde 2 tane şutunu Wakabayashi yerken, defans oyuncularım çizgiden çıkardı. 

Wakabayashi'nin basit goller yemesine çok sinirlendim ve 2. yarıda Wakashimazu'yu aldım ama enerji hesap hatası yaptım. Birçok şutu kurtardı ve kararım doğruyken enerjisi bitti ve golü yedi. Ama Wakabayashi' den baya iyi durumdaydı. Bu ikisinin performansı sürekli birkaç maçlığına değişiyor. İlk maçlarda Wakabayashi iyiydi son birkaç maçtır Wakashimazu daha iyi. 

4-5 kez Feyk denedim ama hepsinde topun gittiği oyuncumu yakalayıp uçurdular ve hepsi boşa gitti. Bende, birebirde şutlar deneyerek öyle golleri buldum.

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Tsumax - 01-08-2024

@Makoto Soda  Tüm pozisyonlarda birebir şut denedin sanırım ve çogu başarılı olmuş yani SSCB ye 8 gol atmak kolay iş deil.
@Hiena 2  Feyk zaman kaybı ustad çünkü level farkı her maç artıyor en saglamı Tsubasa driver pasla rakipten oyuncu eksiltip kaleciyle karşı karşıya şut denemek.

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Hiena 2 - 02-08-2024

@Tsumax

Evet, ağırlıklı olarak birebirde şut denerim ama bu maçta birkaç kez feyk ile Drive overhead denemek istedim ama rakibin oyuncu uçurma özelliği buna pek izin vermiyordu. O yüzden bu maçta bunu kullanmamak gerekiyormuş.

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Makoto Soda - 02-08-2024

@Tsumax

Bana göre en garanti yol bu.
Kalecilerin en zayıf noktaları birebir pozisyonlar.
Üstüne giderek çalım ve şut opsiyonlarını kullanıyorum. Bunu bize birazda oyun dayatıyor.
Başka tercih bırakmıyor gol için.
Yoksa bu kaleciye normal yoldan gol atmak hiç kolay değil.
Dengesi bozulacak da Neo Tiger ya da Drive Röveşata ile gol bulacaksın tabi rakip izin verirse.