![]() |
|
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynama-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Makoto Soda - 30-07-2024 Japonya vs Polonya ![]() Goller : Tsubasa(3) - Hyuga(2) - Matsuyama ve Misaki Wakabayashi dünyaları kurtardı ona rağmen bir türlü defanstan top çıkaramadım. Haliyle 3 gol yedik. Bu noktadan sonra gollerin çoğunu birebirden bulmaya başladım. Tsubasa'nın çalım değeri çok iyi kaleci uzaklaştırsa bile golle sonuçlanıyor. Maç boyunca Maher'i bir kere yakalayabildim Hyuga uçurdu sağolsun ![]() Adam yer uçağı gibi topu bir aldı mı uçuyor. RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Hiena 2 - 30-07-2024 @Hikaru Matsuyama Çok gol yemişsin ama yanı zamanda çok fazla gol atmışsın. Bu kadar çok atabilen bir oyunun olmasaydı maç senin için zorlu geçebilirdi. Gerçi bu kadar gol yemeni birazda sürekli gol bulabilmek için atak yapman sağlamış olabilir ama bence bu oyunda birçok maçta doğru olan strateji bu. Bende, bir veya birkaç golle öne geçip zaman geçirmek yerine veya daha pasif bir oyun ortaya koymak yerine, sürekli atak yapıyorum ve hep daha fazla gol bulmayı amaçlıyorum. Çok nadir olarak eğer sıkıntılı bir maç ise çok kısa bir süre defansta top çeviririm ama genel olarak sürekli saldırı modunda oluyorum. @Makoto Soda Aslında bu maçta Souda ve Jitou'yu 8 - 10 - 4 veya 5 numaraya alabiliriz. Yada Tachibana kardeşleri bu mevkilere alabiliriz. Zira adamın güzergahı hep bu mevkiler üzerinden geçiyor ve bunu yaparsak topu kapma ihtimalimiz baya artıyor. Hyuga'da bu mevkilerden birinde olabilir ama tabii onunla goller aradığımız için enerjisini özel kayma için pek kullanmak istemeyebiliriz. Bu maçta yapmadım ama atari döneminde Hyuga, Jitou, Souda, Tachibana kardeşler gibi özel kayması olan oyuncuları bu mevkilere alıp sıklıkla onu engelleyebiliyorduk. RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Makoto Soda - 30-07-2024 @Hiena 2 İlk milli maçtan bu yana Jitou ve Souda'yı stoper oynatıyorum. İshizaki 2 Tachibanalardan biri de 3 numarada. 6 da Matsuyama 8 de Misaki var. Ama ne yazık ki maç boyunca sadece bir kere Hyuga ile karşılayabildim. Topu ayağına aldığı gibi kaleye gidiyor. Bazen hemen şut çekiyor. Sonuç olarak çok da sıkıntı çıkaramadı. RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Hiena 2 - 30-07-2024 Bence 8 ile 10 numarada onları oynatman daha iyi olurdu. Özellikle onu en çok yakalama ihtimali olan 8 numara mevkisi. Orada sağlam bir adam olursa birçok kez yakalanabilir. Birde yapıyor musun bilmiyorum ama Maher gelirken, onun üzerine oyuncumuzu sürmek yerine sürekli geriye doğru oyuncumuzu koşturursak, yakalama ihtimalimiz daha fazla oluyor. Yoksa üzerine gidersek içimizden geçip gidiyor.
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Makoto Soda - 30-07-2024 @Hiena 2 Evet üstüne gitmek yerine geri kaçıyorum ama adam yardırıp gidiyor. Bu maç da böyle oldu önceki oynamalarımda çokça yakaladığım oldu. RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - misupu - 31-07-2024 Thxxxzx |