![]() |
|
Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hex Kodları ve Offset Paylaşımları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hex-kodlari-ve-offset-paylasimlari.html) +--- Forum: Captain Tsubasa 2 - Hex Kodları Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hex-kodlari-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü (/konu-zhangjianihao-hack-v10-versiyonuna-ait-tum-ozelliklerin-toplu-paylasim-bolumu.html) |
RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 29-09-2024 Telefonda hiç denedim, bu yüzden nasıl oluyor bilmiyorum ama kodların arasına boşluk bırakmadan bitişik olması gerekiyor anladığım kadarıyla. RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Ysy56 - 29-09-2024 @Hiena 2 Evet Abi çok doğru anladın nedense böyle RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 29-09-2024 Telefonun sisteminden kaynaklı böyle olabilir. Yada bir ihtimal telefondaki hex editör programının özelliği böyledir. RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Ysy56 - 29-09-2024 @Hiena 2 Telefonumun Android sürümü 10 filandı bu hex editörde play storeden kaldırmışlardı bende başka yerden buldum ve çalıştı bazen çok kod yazınca bazen oyun bozulabiliyordu RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - bakgal - 30-09-2024 selam @Hiena 2 Captain Tsubasa 2 Peak Battle Hack By Zhangjianihao hackinde ben bu yönettiğimiz takım kadrolarını hazırladım.Ama bazı maçların kadrosu kodda var mesela 0x570C de Wakabayashili naturezalı bir kadro var(40 07 39 71 70 31 49 42 3C 25 3B) bizim yönettiğimiz ama bu normal senaryoda yok.sen hangi senaryoda olduğunu sen biliyor musun? Aşağıda All-Star Game Emperor Challenge diye bir turnuvadan bahsediyor. sanırım bazı senaryolar var.bu senaryoları nasıl bulabiliriz.normal routeda açılmıyor. Peak Battle Route: Route A: unconditional entry Route Program B: Nangkatsu kicks Dongbang, if we win more than 3 goals or we score no more than 2 goals, we will enter Route C: Route A to Korea, win 3 or more goals and participate All-Star Game Emperor Challenge: Difficulty in Hell, after fighting Germany, got two more RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 30-09-2024 @bakgal Merhaba, Öncelikle bu oyundaki takım kadrolarımız ile ilgili çok güzel bir çalışma yapmışsın. Oyuncuların isimlerini çevirmen ve Japoncalarını da vermen iyi olmuş. Bu oyunu da çevirmeyi düşünüyordum ve bunun da tüm özelliklerinin kodlarını paylaşmayı düşünüyordum. Bu açıdan baya kolaylık olacak. Geçen yıl bu oyundan portreleri ekleme ile ilgili senle konuşmuştuk ve sana gönderdiğim dökümanda tüm portreye sahip oyuncuları kontrol etmek için tüm maçları senin tavsiyen ile kick off bölümünde takım kodu girerek açmıştım ve maç fikstürü ile ilgili bir sıralamada yapmıştım. O zamanda beri bu oyuna hiç bakamadım ama geçenlerde bir şeyi kontrol etmek istediğimde yenerek gittiğimizde ve 0026-01-XX maç kodu girdiğimiz zaman her ikisinde farklılıklar olduğunu, daha farklı maç sıralamasının olduğunu gördüm. Sanırım bazı maçlarda galibiyet-beraberlik-yenilgi durumuna göre farklı maçlara geçiliyor veya en azından bizim kadrolar değişebiliyor. Yada V10 da olduğu gibi bazı gizli sahneleri tetiklediğimiz zaman farklı kadrolar ile sonraki maçı yapabiliyoruz. Verdiğin o bilgileri çevirdiğimde tam anlaşılmasa da Kore maçında 3 veya daha fazla gol ile kazanın ve katılın diyor. Sonra Almanya ile savaşıp 2 kez daha kazandı diyor. Sanırım bu gol sayısıyla kazandığımızda farklı bir kadro ile bir başka maç yapıyoruz. Kore veya Almanya maçları bu belirttiğin Allstar kadrosunu tetikliyor olabilir. Bu oyun, V10 ile benzerlikler gösterdiği için V10' un konularını paylaşırken bu oyunun özelliklerine de beraber bakacağımı ve ayrı bir konu açarak 2 oyunda da bulduğum özelliklerin kodlarını paylaşacağımı söylemiştim. Bu açıdan zaten bu oyunun konularını da araştırmayı düşünüyordum. Belirttiğin senaryolara bakıp, farklı denemeler yapacağım ve konuda sana dönüş yapacağım. Şimdi dilersen bu V10 konusu gibi bir Peak battle konusu açayım ve senin bu takım kadroları paylaşımın ile bu oyun ile ilgili paylaşımlara başlayalım. Belgenin en altına bu paylaşım bakgal tarafından bulunmuştur yazayım ve bunu, o konuda paylaşalım. Bende sonrasında bulduğum her yeni özelliğin linkini senin bu paylaşımının altına ekleyerek paylaşırım. Bu bahsettiğin senaryo durumuna da bakacağım. ![]() Bu arada benim portreleri kontrol ederken çıkardığım fikstür aşağıdaki gibiydi. İstersen alttaki Allstar maç kodlarını oyuna takım seçme butonu özelliğini ekledikten sonra 0026-01-XX ile bir dene. Belki senin bahsettiğin kadro, bu 5 Allstar maçlarından birinde yer alıyordur. Maç Sıralaması (Takım Kodlarıyla): 00 = Sao paolo – Fluminense 2A = Corinthias – Vasco da gama 01 = Sao paolo – Corinthias 02 = Sao paolo – Gremio 2B = Palmeiras – Corinthias 03 = Sao paolo – Palmeiras 2C = Santos – Cruz 04 = Sao paolo - Santos 2D = Flamengo – Parana 05 = Sao paolo – Flamengo 06 = Nankatsu – Kunimi 07= Nankatsu – Akita 08= Nankatsu – Tatsunami 2E = Musashi - Akita 09 = Nankatsu – Musashi 2F = Nankatsu – Furano 0A = Nankatsu – Furano 30 = Toho – Musashi 0B = Nankatsu - Toho 22 = Sao paolo – Bremen 23 = Sao paolo – Milan 24 = Sao paolo – Hamburg 25 = Japonya - Sao paolo 10 = Japonya – Malezya 26 = Japonya – Tayland 31 = Çin - Irak 11 = Japonya – Çin 13 = Japonya – K.Kore 32 = Suudi Arabistan – Avustralya 14 = Japonya – Suudi Arabistan 33 = G.Kore – Özbekistan 16 = Japonya – RJ7 17 = Japonya – Polonya 18 = Japonya – İngiltere 19 = Japonya - Rusya 34 = Fransa – Suudi Arabistan 35 = Fransa – Danimarka 1A = Japonya – Fransa 36 = Meksika – Venezuela 1B = Japonya – Meksika 37 = İtalya – Uruguay 1C = Japonya – İtalya 38 = Hollanda – Bolivya 39 = Hollanda – Gana 3A = Arjantin – Çin 3B = Arjantin – G.Kore 1E = Japonya – Arjantin 3C = İsveç – Kolombiya 3D = İsveç – Higashido 27 = Japonya - İsveç 3E = Almanya – Amerika 3F = Almanya – Arjantin 1F = Japonya – Almanya 06 = Brezilya – Kamerun 07 = Brezilya – Almanya 20 = Japonya – Brezilya 21 = Japonya – Brezilya (word youth) 20.kodlu Brezilya ile beraber kalınca bu maça geçiyor 01 = Allstar - ??? (Toho formasına benzer gri formalı takım) 02 = Allstar - Misuteri 03 = Allstar - Shimauri 04 = Allstar – Ougon 05 = Allstar - Daeku Baştan galip gelerek ilerlediğimizde bu maç sıralaması ile oynuyoruz. Mavi renkli olanlar takım/maç kodları oluyor. |