Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Hack Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Global Hack Çalışmaları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-global-hack-calismalari.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon (/konu-captain-tsubasa-2-zhangjianihao-hack-v10-turkce-versiyon.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - Jun Misugi - 23-09-2024

@Hiena 2
Ekledim.
Şimdi sırada hangi proje var?

RE: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - Ysy56 - 23-09-2024

@Hiena 2 Benimde kanalım vardı Tolga Abi bende türkçesini kanalıma video atarım açıklamayada senin kanal linkini koyarım oynamak çok keyifli olacak

RE: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - TimeLordPandora - 23-09-2024

konuyu doğru yere taşımak istedim  oyun  paslaşma oynanış hizlanmış gibi hiisseden vaarmı bana göremi geliyo geç saate denmemden dolayı
tekrar denedim normal görnüyo belki zipli dosya içinde çalışmasindan kaynaklı olablir arşivlemek için zipten çıkardım   sorun yok normal animasyonlar çalışıyo

RE: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - Hiena 2 - 23-09-2024

@Jun Misugi

Evet, gördüm. Böyle iyi oldu, zira ilk defa oynamak isteyenler bu vesile ile kendi dillerinde oynamış olurlar. 

Bu oyunun ve Peak battle'nin kodlarını bulup paylaşayım, sonra hangi projeye başlamam gerektiğine karar veririm. Belki manga üzerine bir çalışma veya Peak battle versiyonunu Türkçeleştirme çalışması yapabilirim. 

Bu arada Wakabayashi ile Mikami arasında Sao - Paulo maçı sonrasında bazı diyaloglar vardı; Wakabayashi dünya kupası maçlarında hemen oynamak istemiyordu ya, oradaki tüm diyalogları bir arada bir belgeye ekledim ve türkçe, ingilizce ve japonca olarak kelimeleri inceledim ve doğru çevirileri büyük oranda yaptım. 

Wakabayashi aslında Wakashimazu'nun bu zorlu dünya sahnesinde kendisini geliştirmesi ve güven kazanması için oynamak istemiyor. Shin animesinde olduğu gibi... Orada da aslında Hamburg'tan izin alamamaktan ziyade kaleyi Wakashimazu'ya bu amaçla bırakıyordu. Bende ikisi arasındaki diyalogları bu şekilde çevirdim ama ardından Mikami bunu kabul etse de ona, eğer sana ihtiyaç duyacağımız zorlu maçlar olursa seni kadroya alabilirim diyor. Ve biliyorsun RJ7 maçının ilk yarısını yenik durumda kapatırsak açılan yeni gizli sahnede Mikami, ona, seni maça alıyorum diyor ve Wakabayashi' de şaşırıyor. Oradaki diyalogları da buna uygun çevirdim. İstersen her 2 maçtaki o ara sahnelere bakabilirsin. 

@Ysy56

Kanalında yayınlaman güzel olur. Ama benim kanalımın linkini vermene gerek yok zira kanalımda tek bir video dışında bir şey yok. İlerde bazı videolar çekip ekleyebilirim ama şuan boş bir kanal. Sen daha ziyade videolarının açıklama/bilgi kısmına ve sabitleyeceğin bir mesajına bu konunun linkini ekle ki videoyu izleyenler görüp link diye sormalarına gerek kalmadan bu konuya ulaşabilsinler.

@TimeLordPandora

Rar dosyasından çıkarmadan oynamayı denemeyin, o şekilde bazı hatalar oluyor. Geçende bir arkadaşımız virtuanes emulatörünü rardan çıkarmadan bir oyunu deniyordu ve bir hata aldığını söylüyordu sürekli. Ben denediğimde hiçbir sorun yoktu ve bana rardan çıkarmadan o şekilde gösterip oynuyorum demişti. Ben, rardan çıkarıp denemesi gerektiğini söyleyince o aldığı hata bir daha olmadı. 
Oyunu da, emulatörü de rar içerisinde açıp oynamayı denemeyin zira sıkıştırılmış özellikte olduğu için bazı hatalar olabiliyor veya sende olduğu bazı sahnelerde farklı durumlar yaşanabiliyor.

RE: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - bakgal - 23-09-2024

@Hiena 2 eline sağlık. Darısı artık Captain Tsubasa 2 Peak Battle Hack By Zhangjianihao hackinin türkçeleştirilmesine..zira benim en sevdiğim hack oydu.all star maçları özellikle.

RE: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - Hiena 2 - 23-09-2024

@bakgal

Sağol. 

Evet, o oyunda birçok yeni karakter ve yeni takımlar var. Bu açıdan çok zengin bir içeriğe sahip bir oyun. 

Peak battle'yi de çevirmeyi düşünüyorum. Zaten birçok şey bu oyun ile aynı yerde olacağı için kontrol edip, yeni eklemelerden dolayı kaydırma yoksa eğer o bölümleri kopyala yapıştır yapacağım ve bundan dolayı bu oyuna göre biraz daha kısa sürebilir. Yeni eklenen oyuncuların isim, teknik ve diyaloglarını da ayrıca çeviririm. 

Öncesinde yarından itibaren bu oyunda ve Peak battle de tüm özelliklerin kodlarını sırasıyla araştırıp paylaşacağım. Bir konu açıp, o konu içerisinde her bulduğum özelliğin dökümanını sıralı linkler halinde paylaşmayı düşünüyorum. 

Bu arada sen bir ara bu Peak battleden portreleri orijinal oyuna eklemek için çalışma yapıyordun. Ona devam etmeyi düşünüyor musun?