![]() |
|
Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 10 - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Video Youtuber Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-video-youtuber-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa 2 Hack Serileri (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hack-serileri.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 10 (/konu-captain-tsubasa-2-hack-by-zhangjianihao-v10-turkce-bolum-10.html) |
RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 10 - Hiena 2 - 21-09-2024 @ozan55 Bütün maçların şifrelerini Türkçe olarak tek tek almıştım ve onları da oyun ile beraber paylaşacağım. Gizli sahne bilgileride link içerisindeki klasörde olacak. @Jun Misugi Eğer Suriye'ye yenildiğimiz zaman bu maça geçiyorsa, bu durumda bilerek bir kez yenilip, Tayland maçına geçişi sağlayabiliriz. Tayland maçından sonrada Çin maçı ile normal bir şekilde devam ediyor. Tabii eğer bir farkla kazanma veya bol gollü kazanma bunu sağlıyorsa bu durumda Suriye'ye yenilmeye gerek yok zaten. Birazdan bunu sağlayan ne, onu deneyeceğim. Bu arada Shingo Aoi ve Akai' de, Tayland maçı itibariye 2 kez sağ yön tuşuna basarak kadroya alınabiliyor. RJ7 ve tüm maçlarda tek tek berabere kaldım ve hepsine yenildim ama RJ7 ile ilgili farklı bir durum yok. Uzatmalar ile devam ediyor. Sadece bildiğin gibi ilk yarıyı geride kapatırsak 2.yarıda Wakabayashi oyuna giriyor. Maç sonrası da Hino özel kombinasyon ile oyuna giriyor. Yarın paylaşmayı düşünüyorum. Normalde her şey bitti ama maç içi milli takım isimlerini de Türkçe' ye çevirmeyi düşünüyorum ve ardından Natureza' nın kaleciye çalımında oyunun kilitlenme sebebini araştırıp bu sorunu çözmeye çalışacağım. Birkaç saatlik bir işi kaldı ve akşam 6' dan sonra dışarı çıkıp geç saatte geleceğim için bugün yetişmeyecektir, o yüzden bir aksilik olmazsa yarın gün içerisinde paylaşmayı düşünüyorum. RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 10 - Tsumax - 21-09-2024 @Hiena 2 tekrardan eline sağlık ustad. RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 10 - Hiena 2 - 22-09-2024 Suriye maçından sonra Tayland maçına geçişi Sao Paulo - Japonya maçındaki Shingo Aoi'nin oyuna girdiği gizli sahne sağlıyormuş. Bunu 2 adımda şöyle anlatayım: 1) Aoi’ nin oyuna girmesi için Sao Paulo – Japonya maçında 2 veya daha fazla farkla gerideysek Tsubasa sinirleniyor ve 2.yarının 15.dakikasından sonra Drive şut ile golü bulursak Aoi ara sahnesi devreye giriyor ve ardından Shingo Aoi oyuna dahil oluyor. 2) Yukarıdaki sahneyi açmışsak eğer Suriye’yi yendikten sonra Tayland maçına geçiş yapar. Tayland’ı yenersek bu maçtan sonra Çin maçı ile devam eder. Yukarıdaki 1.sahneyi açmadan Sao Paulo ile Japonya’yı yenersek, bu durumda Suriye maçından sonra Çin maçına geçiş yapar. Milli maçlara geçtiğimizde Japonya takımımıza Shingo Aoi ve Akai almak için Tayland maçı itibariyle kadro bölümünde oyuncu değişikliği tuşuna basıp, ardından 2 kez sağ yön tuşuna bastığımızda bu 2 oyuncunun gizli bölümü açılıyor. Bu ikisini görünür kadroya almak için yedek oyunculardan ikisi ile değiştirebilirsiniz. Sonra isterseniz ilk 11’e alabilirsiniz. RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 10 - Jun Misugi - 22-09-2024 @Hiena 2 Peki Shingo sahnesi senin bahsettiğin gibi mi? Ben canlı yayında denerken sadece Shingo çıkmıştı sen Akai ve Misugi de konuşuyorlar demiştin RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 10 - TimeLordPandora - 22-09-2024 ah birde çeviri çıksa RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 10 - Hiena 2 - 22-09-2024 @Jun Misugi Ben, 0026-01-0F hile kodu ile bu maçı açmıştım ve bu hile kodu ile bir sonraki maça geçtiğimizde bazı özellikler hatalı olabiliyor. O hile kodu orada geçerli olduğu için Aoi, bir süre konuştuktan sonra maça devam etmeyip Japonya maçı sonrası Tsubasa, Shingo, Misugi gibi oyuncuların konuştuğu sahnelere geçti ve sonra Sanae ve Wakabayashi'li sahnelerle Suriye maçına geçti. Yani hile kodu ile alakalı bir sorundu bu, yoksa baştan başlayıp bu maça geldiğimizde veya şifre ile bu maçı açtığımızda, Shingo Aoi girdikten sonra maça devam ediyor ve bir sorun olmuyor. Bu arada açılıştaki o Çince yazıların olduğu modları da çeviri programı ile çevirdim ve ilk modda 2 seçenek var ve bunlardan seçili olan ilki zaten ofsayt özelliği ile oyuna başlamayı sağlıyor; 2.seçenek ise ofsayttı kapatmayı sağlıyor. Bu seçimi yaptıktan sonra 3 tane butonun olduğu modda Zorluk seviyesi modu oluyor. İlk orijinaldeki gibi normal mod, 2.si zor mod ve 3.sü de senin oynadığın çok zor mod oluyor. O modda da oyuncuların enerjileri 3 yerine 6 değer yükseliyor. Bunlar normal yazılar gibi olmadığı için bunları çeviremedim ama oyunun linkini paylaşacağım klasör içerisinde görsel olarak bu modların neyi ifade ettiğini gösteren bilgileri de klasöre ekledim ve bu şekilde paylaşacağım. O görseller ve dökümanlarla zaten herkes bu modların ne işe yaradığını ezberlemiş olacak. @TimeLordPandora Genel kontrolleri yapıyorum ve bazı dökümanlar ile görseller hazırlıyorum şuanda. Gün içerisinde paylaşmaya çalışacağım. |