![]() |
|
CT2 - Kalecilerimiz ile Topu Yakaladıktan Sonra İstediğimiz Oyuncuyu Seçip Pas Verme - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hex Kodları ve Offset Paylaşımları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hex-kodlari-ve-offset-paylasimlari.html) +--- Forum: Captain Tsubasa 2 - Hex Kodları Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hex-kodlari-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: CT2 - Kalecilerimiz ile Topu Yakaladıktan Sonra İstediğimiz Oyuncuyu Seçip Pas Verme (/konu-ct2-kalecilerimiz-ile-topu-yakaladiktan-sonra-istedigimiz-oyuncuyu-secip-pas-verme.html) |
RE: CT2 - Kalecilerimiz ile Topu Yakaladıktan Sonra İstediğimiz Oyuncuyu Seçip Pas Verme - Hiena 2 - 19-03-2024 @Tsumax Ofsaytı her halükarda bulmak gerekiyor, ki önceki hacklerimize eklemek ve orijinal oyuna eklemek için iyi olurdu. Ayrıca birçok arkadaşımız için hazır kodları olursa bunu alıp oyunlarına eklemiş olurlar. O yüzden bunu uygun zamanda denemek istiyorum. Zhangjianihao hacki Türkçeleştirmek ile ilgili önceki gün çalışmaya başladım. Şifre bölümündeki harfleri çevirdim. Sao paolo ve Nankatsu oyuncu isimlerini çevirdim. Dün hiç bakamadım buna ama bugünde geri kalanları çevirmek istiyorum. Sonra maç içindeki diyaloglar ve her türlü tekniği çevirmek ve ardından ara sahneleri çevirmek istiyorum. V10 dan sonra Peak battle versiyonunu çevirmek istiyorum. Onda daha fazla özellik ve daha fazla portre var. Tabi bunu yaptıktan sonra birçok şeyi orijinale çevirmek gerekiyor ki birebir onların oyunu üzerinden bir şeyler yapmış olmayalım. Yani bize daha çok oyundaki portreler lazım ve onlar için Türkçeye çevirmek istiyorum. Çevirmişken de o oyunu Türkçe olarak oynamak isteyenler için paylaşırım. Ama ben öyle 50 maç falan düşünmem. 33 civarı yeterli hatta fazla bile. Sarı kart - kırmızı kart olayı zor evet, ama bunu da uygun zamanda deneyeceğim. Kaleciye pas atma ve aşağıdaki rakip oyuncu değerlerini gösterme özelliklerini oyununa ekle bence. Oyun daha özel hale gelmiş olur. Maç İçinde Rakip Oyuncuların Tekniklerini Bizdeki Gibi Çerçeve Ekranında Gösterme - Sayfa 5 (tsubasatr.net) RE: CT2 - Kalecilerimiz ile Topu Yakaladıktan Sonra İstediğimiz Oyuncuyu Seçip Pas Verme - Tsumax - 19-03-2024 @Hiena 2 Kaleciyle pas vermeyi ekleyecem.. Bu zhangai hack portre V10 dan baya farklıysa bı denim onu sitede hiç denk gelmedim versiyon kaç diye geciyo acaba? RE: CT2 - Kalecilerimiz ile Topu Yakaladıktan Sonra İstediğimiz Oyuncuyu Seçip Pas Verme - Hiena 2 - 19-03-2024 Bu aşağıdaki linkten o oyuna bakabilirsin. Daha fazla yeni portre var. Mevcut bazı portrelerde de değişiklik yapılmış. Cruyfford, Brezilya oyuncuları, RJ7 deki Nitta ya benzeyen 10 numaralı oyuncu, Meksika'lı Lopez ve 20.takımdaki 11 numaralı oyuncunun portreleri gibi daha birçoğunun portresini yeniden tasarlamışlar. Captain Tsubasa 2 Peak Battle Hack By Zhangjianihao (tsubasatr.net) RE: CT2 - Kalecilerimiz ile Topu Yakaladıktan Sonra İstediğimiz Oyuncuyu Seçip Pas Verme - AlphaT®.NET - 19-03-2024 @Hiena 2 Alıntı: Detay bilgiler için teşekkürler Tolga abi. -Oyunların kendi dilinden şut sesleri... O oyunu oynadığım zaman seslerin oyuna verdiği keyfi keşfettim açıkçası. Birde gol yediğimizde yanılmıyorsam aman aman amann diye spiker sesi vardı değil mi ? Aynı oyun muydu ? Ses arttırmak-eklemek haz veriyor oynarken. -Sarı kart - kırmızı kart konusu.. Şimdiden kolaylıklar diliyorum. Bulunursa oyuna entegresi nasıl olur göreceğiz ![]() @Jun Misugi Alıntı:Sen bu kırmızı kart olayını özellikle istiyorsun ki hile yapasın değil mi danışman bey! Süper adminlik maçında yaptıklarını unutmadım daha Sevgili adminim ; karşılaşmamızda herkes şahitti, @Kojiro Hyuga @Cruijff , kaderin cilvesi diyelim
RE: CT2 - Kalecilerimiz ile Topu Yakaladıktan Sonra İstediğimiz Oyuncuyu Seçip Pas Verme - Jun Misugi - 19-03-2024 @AlphaT®.NET Evet herkes nasıl hileler yazdığına şahit oldu o maçı kayıt almamak içimde bir yara olarak kalacak! RE: CT2 - Kalecilerimiz ile Topu Yakaladıktan Sonra İstediğimiz Oyuncuyu Seçip Pas Verme - Hiena 2 - 20-03-2024 @AlphaT®.NET Evet, o oyundu. Spiker, takımımız gol yediğinde ''aman aman aman'' diyordu ve ardından 2 kez ''öyle bir gol yedik ki, öyle bir gol yedik ki'' diyordu. Aşağıdaki oyundu; Captain Tsubasa 2 - Dream Team [Oyuncuların Kendi Dilinden Şut Sesleri ile...] (tsubasatr.net) Sarı kart - kırmızı kart olayında ise birebir karşılaşmalarda çalım-kayma ve bizim-rakibin ceza sahası hava topu mücadelesinde faul olduğunda, bazen hakem faul düdüğü çalacak ve sarı kart veya kırmızı kart verecek (Yapay zeka müdahalenin sertliğine göre bunu belirleyecek). Kırmızı kart alan oyuncu hemen oyundan atılacak; 2 tane sarı kart alanda kırmızıya dönüşerek atılacak.
|